?>

Cem Küçük: Seçimler bitince hesap soracaklar

Yandaş Cem Küçük, 'Helalleşme çağrısına kanmayın. Seçimlere 1 yıl var. Seçimler olup bitince hesap soracaklar' görüşünü savundu.

Gündem - 3 yıl önce

Yandaş Cem Küçük, bugün kaleme aldığı yazısında 'Helalleşme çağrısına kanmayın. Seçimlere 1 yıl var. Seçimler olup bitince hesap soracaklar' görüşünü savundu.

Türkiye yazarı Cem Küçük, Canan Kaftancıoğlu kararının ardından CHP’den gelen tepkiyi değerlendirirken, muhalefetin seçimi kazanması durumunda “helalleşme” değil “hesap sorma” peşinde olacağını savundu.

Küçük, "Seçimlere 1 yıl var. Seçimler olup bitince hesap soracaklar. Yok diyorlar ama istedikleri bu. Dün Canan Kaftancıoğlu’nun cezası Yargıtay’da onandı. Muhalif isimler neler yazmış bir bakın. Hatta o isimler son bir haftada beğenmedikleri bir yazar Gezi'ye çağrıldı diye neler söyleyip yazdılar gördünüz. Bunların helalleşme çağrısına kanmayın. Tamamen aldatmaca!.." iddiasında bulundu.

Muhalefete karşı ağır ithamlarda bulunan ve iktidar ağzıyla yazısını sürdüren Cem Küçük, "Hükûmeti tek adam ya da otoriterlikle suçlayanların hepsi darağaçlarını kurmuş bile. Kutuplaştırmadan şikâyet edenler kutuplaştırmanın âlâsını yapıyorlar.” dedi.

Daha önce yaptığı açıklamalarda FETÖ’yü yere göğe sığdıramayan ve açık desteği sağır sultan tarafından bilinen Küçük, “Sözlerine Hukuk geldiğinde göreceksiniz diyorlar. Şu lafı en çok FETÖ’cüler kullanıyor: 'Bir gün hukuk size de lazım olacak.' Sürekli bir korkutma ve intikam isteği var.” diye yazdı.

Muhalefetin hesap soracağı korkusuyla yazısını sürdüren Cem Küçük, açılması muhtemel davaları itibarsızlaştırma çabasına da düşerek “Tabii kimi neyle suçlayacaklar belli değil" ifadesini kullandı ve iktidara uyarıda bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaffar Okkan suikastının emrini verene tahliye!

2022-05-09 13:20 - Gündem

Nebati bu kez de esnemesiyle gündem oldu!

2022-05-09 17:59 - Gündem

Dilipak: Seçim sonucunu Allah bana söyledi!

2022-05-08 19:44 - Gündem

Ortaylı bu kez 'Suriyelileri göndermek lazım' dedi

2022-05-13 10:54 - Gündem

Törer ve Gür ailesinin mutlu günü...

2022-05-08 12:10 - Yerel

Hindistan’dan buğday ithal ettik!

2022-05-12 08:42 - Tarım

Birleşik Arap Emirlikleri şeyhi hayatını kaybetti

2022-05-13 13:47 - Dünya

Bülent Turan bu kez de 'Gerizekalı' dedi!

2022-05-08 17:04 - Siyaset

Hande Fırat’ın eşinden açıklama...

2022-05-07 23:20 - Gündem

Zafer Partisi'ne operasyon, Özdağ'dan açıklama!

2022-05-08 10:44 - Gündem

İlgili Haberler

Milletvekillerinden ‘eksiksiz’ genel kurulda olmaları istendi: AKP’de zeytin teklifi ‘alarmı’

04:38 - Gündem

Yurdun dört bir yanından yangın haberleri geliyor: 4 etkene dikkat

04:09 - Gündem

AKP’li belediyeden ipotekli arsa satışı

04:08 - Gündem

Boğaziçi Üniversitesi'nde değişiklik: 2 fakülte kapatıldı

02:09 - Gündem

Son Dakika… LeMan Dergisi saldırısına ilişkin Vali Gül’den açıklama

01:39 - Gündem

Günün Manşetleri

Milletvekillerinden ‘eksiksiz’ genel kurulda olmaları istendi: AKP’de zeytin teklifi ‘alarmı’

04:38 - Gündem

Yurdun dört bir yanından yangın haberleri geliyor: 4 etkene dikkat

04:09 - Gündem

Boğaziçi Üniversitesi'nde değişiklik: 2 fakülte kapatıldı

02:09 - Gündem

Son Dakika… LeMan Dergisi saldırısına ilişkin Vali Gül’den açıklama

01:39 - Gündem

Baro'dan İstanbul Pride Yürüyüşü’nün yasaklanmasına iptal davası...

22:39 - Gündem