?>

"Celal Doğan gibi çalışmalıyız"

Gazianteplilerle buluşmalarına devam eden DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Siyaset - 7 yıl önce

Gazianteplilerle buluşmalarına devam eden DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan, “Artan sorunlar karşısında Gaziantep Halkının daveti üzerine kente geldim. Sizlerin isteği üzerine bu göreve talip oldum. O nedenle her biriniz bir Celal Doğan olmalısınız. Her biriniz 40 gün boyunca Celal Doğan gibi çalışmalısınız.” dedi.

DSP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan’a vatandaşların yoğun ilgisi sürüyor. Geçici olarak kullandığı ofisinde vatandaşları ağırlayan Doğan, kentin sorunlarını yakından takip ettiğini söyledi.

Gazianteplilerin seslerine kulak vererek aday olduğunu söyleyen Doğan, Gazianteplileri ‘Halkın ittifakına sahip çıkmaya’ davet etti. Gaziantep’te seçim heyecanı büyük hızla sürüyor. Demokratik Sol Parti (DSP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celal Doğan, seçim çalışmalarının startını geçtiğimiz günlerde Alevi Kültür Dernekleri Gaziantep Şubesi’ne yapmış olduğu ziyaretle vermişti. Kent yönetiminde söz sahibi olan yöneticilerin vatandaşların sorunlarına kulak tıkaması ve Gazianteplilerin isteği üzerine Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Celal Doğan, geçici olarak kullandığı ofisinde Gazianteplileri ağırlıyor. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Doğan, vatandaşlardan Halkın İttifakına sahip çıkmaları yönünde istekte bulundu. Doğan, “Gaziantep’te uzun yıllar milletvekilliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevlerinde bulundum. Gaziantep bizim bıraktığımız kent değil. Katlanarak çoğalan sorunlarla boğuşan bir kent haline geldi. Artan sorunlar karşısında Gaziantep Halkının daveti üzerine kente geldim. Sizlerin isteği üzerine bu göreve talip oldum, o nedenle her biriniz bir Celal Doğan olmalısınız. Her biriniz 40 gün boyunca Celal Doğan gibi çalışmalısınız. Gazianteplileri Halkın İttifakına sahip çıkmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Seyfettin Coşan'ın anne acısı

2019-02-12 21:16 - Yerel

Opr. Dr. Cezmi Ük, MMT Amerikan Hastanesi'nde

2019-02-14 10:43 - Sağlık

Ordu Caddesi'nde kaza yaralılar var

2019-02-14 22:04 - Asayiş

Ak Parti'nin Gaziantep meclis üyeleri belli oldu

2019-02-14 19:56 - Siyaset

Yeşilvadi Parkına Millet Kıraathanesi

2019-02-14 00:47 - Yerel

4. Ulusal Tales Matematik yarışması

2019-02-11 09:49 - Eğitim

Gaziantep'te nargile şeklinde uyuşturucu!

2019-02-11 22:30 - Asayiş

Gaziantep'te gaz patlaması: 5 yaralı

2019-02-12 12:15 - Asayiş

Celal Doğan: Hiç kimse merak etmesin

2019-02-11 20:59 - Siyaset

Nihat Yıldırım güven tazeledi

2019-02-10 10:48 - Yerel

İlgili Haberler

CHP sözcüsü Zeynel Emre: ‘Acaba dengeyi değiştirebilir miyiz’ çabası

06:50 - Siyaset

Özgür Özel: Milletvekillerimizi millet seçti ancak millet görevden alır

22:07 - Siyaset

Kılıçdaroğlu: Tüzüğü biz böyle yorumluyoru, itiraz haklarını kullansınlar

21:24 - Siyaset

Kılıçdaroğlu yönetiminden 9 CHP milletvekili hakkında ihraç talebi

17:23 - Siyaset

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini tekrarladı, CHP'yi hedef aldı!

14:24 - Siyaset

Günün Manşetleri

CHP sözcüsü Zeynel Emre: ‘Acaba dengeyi değiştirebilir miyiz’ çabası

06:50 - Siyaset

Kılıçdaroğlu yönetiminden 9 CHP milletvekili hakkında ihraç talebi

17:23 - Siyaset

Livaneli: Butlanla gelen CHP Genel Merkezi'nin bestelerimi kullanmasına iznim yoktur

16:55 - Gündem

Selda Bağcan'dan Kılıçdaroğlu'na: Butlanla gelen bestelerimi kullanamaz

16:46 - Gündem

Ali Altay'dan Kılıçdaroğlu'na 'kayyım' çıkışı ve şarkı yasağı!

16:39 - Gündem