?>

Büyükşehir'den konut hamlesi: 3 bin konut daha yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in başlattığı konut hamlesi, Gazi Konut A.Ş. aracılığıyla devam ediyor.

Yerel - 1 yıl önce

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in başlattığı konut hamlesi, Gazi Konut A.Ş. aracılığıyla devam ediyor. Kentin artan konut ihtiyacına yönelik çözümler sunan projeler kapsamında binlerce aile ev sahibi oldu, yeni etaplarla birlikte bu sayı daha da artacak.

Modern yaşam alanlarının yer aldığı Kuzeyşehir ve Güneyşehir bölgelerinde yeni etaplar için geri sayım başlarken, tamamlanan projelerle çok sayıda aile evine kavuştu.

Kuzeyşehir 1’inci Etap kapsamında 387 daire teslim edilerek tapu işlemleri tamamlandı. Güneyşehir 1’inci Etap’ta ise 500 konut sahiplerini buldu. Tapu teslim süreçleri bu etapta devam ediyor.

Güneyşehir 2’nci ve 3’üncü Etap projelerinde toplam 2 bin konutun inşaatı sürüyor. Çalışmalar tamamlandığında, konutlar modern mimarisi ve sosyal yaşam alanlarıyla birlikte yeni sahiplerine teslim edilecek. Her iki etabın da Haziran 2026’da teslim edilmesi planlanıyor.

KUZEYŞEHİR 4’ÜNCÜ ETAP İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Yeni projelerde ilk durak, Kuzeyşehir 4’üncü Etap. Toplam bin konut için başvurular 1-15 Mayıs 2025 tarihleri arasında alınacak. Kura çekimi 22 Mayıs’ta gerçekleşecek, hak sahipleri ise 1-5 Haziran arasında sözleşmelerini imzalayacak. Projenin 24 ayda tamamlanarak teslim edilmesi hedefleniyor.

YENİ ETAPLARLA BİNLERCE AİLE DAHA EV SAHİBİ OLACAK

Kuzeyşehir 5’inci Etap ve Güneyşehir 6’ncı Etap projeleri için de başvuru takvimi netleşti. Buna göre, Kuzeyşehir 5’inci Etap başvuruları 1-15 Ağustos 2025’te, Güneyşehir 6’ncı Etap başvuruları ise 1-15 Kasım 2025’te alınacak. Her iki projede de 1000’er konut inşa edilecek.

Üç yeni etapta yapılacak 3 bin konutla birlikte Gaziantep’te konut ihtiyacına yönelik yatırımlar aralıksız sürdürülüyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Andımız’ı kaldırdı, Erdoğan’ın fotoğrafını astı!

2025-04-30 11:09 - Gündem

Yüksek rakımlı dağlarda kendiliğinden yetişiyor! Yöre halkının sağlık sırrı.....

2025-05-02 00:09 - Tarım

Silivri Cezaevi'nden ilk kare: İmamoğlu ailesi açık görüşte

2025-04-30 20:49 - Gündem

Ali Mahir Başarır arşivi açtı, AKP'li vekilin görüntülerini paylaştı!

2025-05-02 20:28 - Siyaset

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a çağrı: Eğer siz sandığı koymazsanız...

2025-04-30 19:39 - Siyaset

CHP'li Öztunç'tan 'jammer' tepkisi: İmamoğlu’na yasak ama Bilal Erdoğan’a...

2025-04-29 14:09 - Gündem

İmamoğlu'nu soran gazeteciye Erdoğan'ın korumalarından sert müdahale

2025-04-30 15:34 - Gündem

Ümit Özdağ davası 10 Eylül'e ertelendi!

2025-04-29 11:09 - Gündem

Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? Bilal Erdoğan’dan net yanıt!

2025-04-27 20:09 - Siyaset

Özgür Özel, AKP’nin kalesi Konya'da meydan okudu

2025-05-03 14:09 - Siyaset

İlgili Haberler

GTO üyeleri Japonya'da inşaat sektörünün yeniliklerini inceledi

18:35 - Yerel

İMO Başkanı Bulut: Afetlerden korunmanın yolu kaliteli mühendislik hizmetinden geçer

18:32 - Yerel

Fatma Şahin çalışmaları yerinde inceledi

18:30 - Yerel

Şehitkamil'de Mayıs ayı Meclis Toplantısı

18:28 - Yerel

Şahinbey'de Mayıs ayı olağan meclis toplantısı yapıldı

18:26 - Yerel

Günün Manşetleri

AKP'li Şamil Tayyar: Mutlak butlan kararı yazıldı, açıklanmıyor!

08:36 - Gündem

Hüseyin Baş: Türkiye’deki enflasyon, uzun yıllardır sürdürülen sistematik bir fakirleştirme politikasının sonucudur

21:29 - Siyaset

Azmi Karamahmutoğlu: Türk halkı AKP hükümetinin üzerini kireçle örtecek!

21:24 - Siyaset

CHP Gaziantep’te 4 ekiple sahaya indi

21:00 - Siyaset

CHP’li Meriç’ten Gaziantep’in afet bölgesi ilan edilmesi için kanun teklifi

18:52 - Siyaset