?>

Bünyamin Bozgeyik'ten 25 Aralık mesajı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 104’üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yerel - 4 ay önce

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 104’üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında 25 Aralık 1921’in; inancın, azmin ve millet iradesinin tarihe altın harflerle kazındığı bir direniş destanı olduğunu vurgulayan Milletvekili Bozgeyik, Gaziantep halkının yokluklar ve imkânsızlıklar içerisinde sergilediği eşsiz mücadelenin, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ruhuna ilham verdiğini ifade etti.

Bünyamin Bozgeyik, “Gazi şehrimiz; kadınıyla, genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla topyekün bir direniş ortaya koyarak esareti asla kabul etmeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir. Gaziantep savunması, milletimizin bağımsızlık sevdasının ve hür yaşama kararlılığının en güçlü nişanelerinden biridir” dedi.

Şehitlerin ve gazilerin emanetine sahip çıkmanın en büyük sorumlulukları olduğunu belirten AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, “Bizlere düşen görev; bu aziz mirası yaşatmak, geçmişten aldığımız güçle Gaziantep’imizi her alanda daha güçlü yarınlara taşımaktır. AK Parti olarak; şehrimizin kalkınması, gençlerimizin umutla geleceğe hazırlanması ve milletimizin refahı için aynı kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bünyamin Bozgeyik, mesajının sonunda kurtuluş mücadelesinde canlarını feda eden tüm şehitleri ve gazileri rahmet, minnet ve şükranla anarak şunları kaydetti:

“25 Aralık, Gaziantep’in sarsılmaz iradesinin, vatan sevgisinin ve bağımsızlık ruhunun simgesidir. Bu şanlı mirası korumak ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Gaziantep’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 104’üncü yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutluyorum.”

Haftanın Öne Çıkanları

TFF'den Bursaspor'a 'Leyla Zana' cezası

2025-12-23 08:08 - Spor

Sadettin Saran 'Adli kontrol' kararıyla serbest bırakıldı

2025-12-19 20:56 - Asayiş

Gözaltına alınan oyuncu Ezgi Eyüboğlu serbest bırakıldı!

2025-12-19 13:12 - Asayiş

Nur Köşker'den 'Mehmet Akif Ersoy' ile ilgili çok konuşulacak açıklama

2025-12-17 08:15 - Magazin

CHP'li Tanal'dan AKP'li Özlem Zengin'e: Bu ülkenin Bakanı Belçika vatandaşı olamaz!

2025-12-19 19:34 - Siyaset

Köprü ve otoyol ücretlerine yapılacak zam oranı belli oldu!

2025-12-23 13:22 - Ekonomi

Cem Garipoğlu'nun kuzeni Kasım Garipoğlu ve Burak Ateş'e yakalama kararı

2025-12-18 09:00 - Asayiş

Mansur Yavaş hakkında bir soruşturma izni daha verildi!

2025-12-21 11:24 - Gündem

'6 yaşındaki kız çocuğu evlenebilir' diyen Nureddin Yıldız okullarda ders verecek!

2025-12-18 00:38 - Gündem

Özgür Özel, Brüksel'de konuştu: İngiliz İşçi Partisi Erdoğan ile dayanışma gösteriyor!

2025-12-18 14:44 - Siyaset

İlgili Haberler

GTB'den saha incelemesi ve bölgesel istişare programı

00:00 - Yerel

Duayen Sanayici Naci Topçuoğlu anılacak

00:01 - Yerel

Tahmazoğlu'ndan, Anneler Günü mesajı

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan Çıksorut ve Umut mahallelerine ziyaret

00:00 - Yerel

Büyükşehir'in Anne Bebek Festivali başlıyor...

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Özgür Özel, akpden. com sitesine erişim engeli getirildiğini açıkladı

08:08 - Gündem

CHP'den Burcu Köksal tepkisi: Bizim için böyle bir belediye başkanı artık yok!

20:47 - Gündem

Sağlık Bakanlığı'ndan 'hantavirüs' açıklaması

15:02 - Sağlık

Akın Gürlek: Özkan Yalım ve Gökhan Böcek'in ‘etkin pişmanlık’ kapsamında beyanları alındı

08:28 - Gündem

İBB’ye yeni operasyon dalgası: 29 kişi gözaltına alındı!

08:18 - Gündem