?>

BUILDEAST Fuarı 5-8 Ekim'de açılıyor

Türk ve Ortadoğu yapı sektörünü Gaziantep’te buluşturacak BUILDEAST 3. Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı, 5-8 Ekim 2023 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Yerel - 3 yıl önce

Türk ve Ortadoğu yapı sektörünü Gaziantep’te buluşturacak BUILDEAST 3. Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı, 5-8 Ekim 2023 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık iş birliği ile düzenlenecek fuarda, yapı malzemeleri sektör temsilcileri ürün, hizmet ve teknolojilerini sergileyecek. Fuarda ayrıca üretici ve satıcı firmalarla, sektör profesyonelleri ve yatırımcılar bir araya gelecek.

Üretici firmalara, meslek odalarına, üniversitelerin mimarlık, mühendislik bölümlerine, sivil toplum örgütlerine, kamu kuruluşlarına ve sektör yayınlarına da ev sahipliği yaparak etkinlik programları ile yapı dünyasına ışık tutacak fuarda iş makineleri, yapı kimyasalları, yapı malzemeleri, prefabrik & konteyner, duvar paneli, mobilya ve dekorasyon ürünleri, peyzaj, izolasyon, asma tavan, duvar kağıdı, pergole – tente sistemleri ve bahçe mobilyalarından oluşan ürün grupları sergilenecek.

Farklı illerden katılımcıların olacağı, firma ve kurum ile markaların temsil edileceği fuar kapsamında düzenlenecek sektörel etkinlikler ile yeni iş ve iş birliği fırsatları oluşturulacak, profesyonellere bilgi akışı sağlanacak, yeni iş fırsatları yaratılmasına katkıda bulunulacak.

Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, farklı sektörlerde düzenledikleri fuarlarla ülke ve bölge ekonomisine sektörel anlamda önemli bir canlılık kazandırmaya gayret ettiklerini, bu doğrultuda gerçekleştirecekleri BUILDEAST 3. Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nın da Ortadoğu’nun güçlü bir buluşma noktası olacağını söyledi.

6 Şubat 2023’de Gaziantep ile birlikte 11 ilde meydana gelen depremin ardından yeniden yapılanma ve inşa sürecinin devam ettiğini, fuarın bu anlamda da büyük önem taşıdığını kaydeden Ünverdi, “Deprem felaketinde kaybettiğimiz canlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Bu deprem bizlere yapı, inşaat ve buralarda kullanılan teknolojilerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Bizler bu süreci unutmayacağımız gibi yeniden inşa çalışmalarında da tüm gereklilikleri ve teknolojiyi dikkate almalıyız. Bunu yapacak altyapıya ve potansiyele sahibiz. Üretici ve satıcı firmalarla, yatırımcıları bir araya getirecek olan fuarımıza tüm sektör profesyonellerini ve ilgili herkesi davet ediyorum. Fuarın şimdiden şehrimiz, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Fuarın yapı sektörü için önemli bir buluşma noktası olacağını ifade eden Akort Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı G.Hülya Akkaya da, “BUILDEAST 3. Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı, şehrimiz ve bölgemizde sektörel ihtiyaçların karşılanmasında öncülük edecek. Bu sene üçüncüsünü düzenleyeceğimiz bu önemli fuarla sektöre ve şehrimize sağladığımız katkılardan dolayı gururluyuz. Fuarımıza katılacak firmalara ve destek veren tüm kurumlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

8 Ekim’de son bulacak olan fuar, saat 10:00 ile 19:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Haftanın Öne Çıkanları

Dilan Polat’tan bu kez 'Tükürük'lü video!

2023-09-28 16:39 - Magazin

Taşkesenlioğlu hakkında 'soruşturmaya yer yok' kararı!

2023-09-30 18:13 - Gündem

Barış Pehlivan hakkında yeni soruşturma!

2023-09-29 16:48 - Gündem

Ayşenur Arslan: Mücella Yapıcı’nın yatağı boş, bol bol kitap okurum

2023-10-03 10:37 - Gündem

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu gözaltına alındı!

2023-09-30 23:36 - Gündem

Mehmet Şimşek'in danışmanı da çift maaşlı çıktı!

2023-10-03 08:47 - Gündem

'Kedicik' belgeseli gündem oldu!

2023-10-03 08:05 - Gündem

Meclis açılacağı gün İçişleri Bakanlığı'na bombalı saldırı!

2023-10-01 09:57 - Asayiş

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu savcılığa götürüldü!

2023-10-01 13:03 - Asayiş

İmam: Biri mis gibi kokuyormuş. Sorduk Suriyeliymiş!

2023-10-01 11:32 - Gündem

İlgili Haberler

Uluslararası Rumkale Su Sporları Festivali başladı

00:40 - Yerel

Şahinbey'de bozuk ürün satan dönerci kapatıldı

00:38 - Yerel

Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı tamamlandı

00:36 - Yerel

Şehitkamil Belediyesi bilim dünyasını Gaziantep’te buluşturdu

00:00 - Yerel

Şahinbey'den Akkent Mahallesi’ne 3 yeni park

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Motorinin litre fiyatına 6 lira 62 kuruş zam!

10:51 - Ekonomi

Özgür Çelik, Üsküdar iddialarıyla ilgili ifade verdi

13:53 - Gündem

Zeynel Emre Üsküdar'da yapılan 'pazarlıkları' tek tek anlattı!

16:13 - Siyaset

Özgür Çelik, meclis üyelerine yapılan tehditleri tek tek sıraladı!

16:11 - Gündem

Dilek İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki

14:54 - Gündem