?>

Bozgeyik: Gaziantep yatırımlarla büyüyor

Gaziantep'te Cumhurbaşkanlığı 2025 Yatırım Programı’na alınan 65 vizyon proje için 25 Aralık Kahramanlık Panoraması ve Müzesi Konferans Salonu'nda tanıtım toplantısı düzenlendi.

Siyaset - 4 ay önce

Gaziantep'te Cumhurbaşkanlığı 2025 Yatırım Programı’na alınan 65 vizyon proje için 25 Aralık Kahramanlık Panoraması ve Müzesi Konferans Salonu'nda tanıtım toplantısı düzenlendi.

“Yatırımın Başkenti Gaziantep: 65 Vizyon Proje” isimli toplantıda, altyapıdan ulaşıma, sağlıktan tarımsal sulama yatırımlarına kadar 65 yeni proje Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yaptığı sunumla anlatıldı. AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik de, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, 65 vizyon projenin Gaziantep'in geleceğine yön vereceğini söyledi.

GAZİANTEP İÇİN TARİHİ BİR GÜN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğiyle, Gaziantep’in yatırımlarla büyümeye devam ettiğini ifade eden Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, "Bugün Gaziantep için tarihi bir gün. Her alanda şehrimize yapılacak yatırım var. Burada önemli bir noktaya dikkat çekmek istiyorum. Bugün tanıtımı yapılan 65 proje, 2025 yılı için yatırım bütçesine alınan yatırımlardır. Bunun dışında şehrimize kazandırdığımız onlarca yatırım bu listede yer almamaktadır. Spor tesislerimiz, gençlik merkezlerimiz, Kamil Ocak Spor Salonumuz var. 3200 kişilik uluslararası organizasyonlara hizmet edecek bir salonu şehre kazandırıyoruz" diye konuştu.

ÜLKEMİZDE SPORU TABANA YAYDIK

Uzun yıllar Spor Toto Teşkilat Başkanlığı yapan Milletvekili Bozgeyik, görev süresinde ülkemize kazandırılan eserleri anlatırken, şunları söyledi: "AK Parti iktidarı döneminde Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda 22 yılda ülkemize 10 binin üzerinde gençlik ve spor tesisi kazandırdık. Bugün de 65 eser kazandırıyoruz. Teşkilat Başkanı olarak görev yaparken bir seferde Gaziantep'e yapılacak tam 33 tesisin imzasını atmıştık. Biz o zaman milletimize bir söz vermiştik; Bu memleketin insanları her zaman her şeyin en güzeline layıktır, demiştik. Çok şükür bugün bu sözümüzü yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimiz için, sporcularımız için gecemizi gündüzümüze katık devam edeceğiz. Bu ülkede, gençlik merkezi, spor salonu, yüzme havuzu olmayan ilçe olmayacak dedik, çok şükür sözümüzü yerine getirdik. Bizim çocukluğumuz, toprak sahalarda geçti. Yeşil sahayı göremezdik. Allah bize izin verdi, 3 binin üzerinde bu memlekete halı saha yaptık. Ve bunların içerisinde, Gaziantep'te de halı saha, semt sahası, ilçe stadı yapmadığımız bir ilçe kalmadı."

TEK DERDİMİZ MİLLETE HİZMET

Milletvekili Bozgeyik, AK Parti Gaziantep milletvekilleri olarak, kardeşlik hukuku içerisinde, birlik ve beraberlik halinde hareket ederek Gaziantep'e hizmet ettiklerini belirterek, "Biz, Cumhurbaşkanımızın çok ağır olan yükünü hafifletmek, omuz vermek için bu yola çıktık. Tek derdimiz bu millete hizmet etmek, şehrimize daha iyi eserler kazandırmaktır. Tanıtımı yapılan 65 proje, şehrimizin geleceğine yön verecek eserlerdir.  Gaziantep’imize hayırlı olsun. Durmak yok, Gaziantep için çalışmaya devam" şeklinde açıklamada bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

Halk TV’nin sahibi Cafer Mahiroğlu’ndan Fatih Portakal’a ağır sözler: ‘Asıl hedefini açık ettin’

2025-01-29 23:39 - Gündem

5 teğmen TSK'den ihraç edildi! Teğmenlerin avukatlarından ortak açıklama

2025-01-31 19:09 - Gündem

Fatih Portakal’ın ‘gözaltı’ yorumu tartışma yarattı: Şule Aydın’dan canlı yayında sert tepki!

2025-01-29 15:38 - Gündem

3 gazeteci için karar verildi: 2 adli kontrol, 1 tutuklama!

2025-01-30 01:39 - Gündem

Galatasaray'a iki kötü haber!

2025-01-31 00:00 - Spor

Türkiye’nin ilk Atatürk anıtına saldırı!

2025-01-26 11:42 - Asayiş

Akademisyen yazar Çiğdem Bayraktar Ör tutuklandı

2025-02-01 10:38 - Gündem

Halk TV'den Kürşad Oğuz ve Suat Toktaş ifadeye götürüldü!

2025-01-29 16:38 - Gündem

İbrahim Kalın'ın önünde poz verdiği 'Türk Bayrağı' tartışma yarattı

2025-01-28 00:39 - Gündem

Takvim’de flaş ayrılık: Ergün Diler’in görevine son verildi

2025-01-29 00:08 - Yaşam

İlgili Haberler

Türkiye’nin hava savunma gereksinimleri ve AKP dönemi gerçeği: Boşa geçen çeyrek yüzyıl

05:09 - Siyaset

İmamoğlu, duruşmaya verilen beş dakikalık arada çıkarılmak istendi: Sıkıyönetim tavrı

05:08 - Siyaset

İmamoğlu'ndan teşekkür mesajı! Mahkemede Cumhurbaşkanı sloganları atılmıştı

21:39 - Siyaset

CHP’li Meriç: Gaziantep halkına tek tırnaklı et yediren zihniyetten hesap soracağız!

10:34 - Siyaset

CHP mitinglerinin dokuzuncusu Avcılar’da düzenlenecek

19:38 - Siyaset

Günün Manşetleri

Türkiye’nin hava savunma gereksinimleri ve AKP dönemi gerçeği: Boşa geçen çeyrek yüzyıl

05:09 - Siyaset

Pedal çevirmek için 40 gün namaz kılacaklar!

04:39 - Gündem

İlk üç ayda hayatdışında yüzde 10.1 artış, hayatta yüzde 16.1 düşüş oldu: Poliçede trafik canlılığı

04:08 - Ekonomi

Metin Cihan'ın yeni X hesabı da erişime engellendi

02:09 - Gündem

LGS'de skandal! Yanlış kitapçık dağıttılar, sınav ortasında topladılar

01:39 - Gündem