?>

Başkan vekili Şerbetçi’den 19 Mayıs mesajı

AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yerel - 1 yıl önce

AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

“19 Mayıs 1919, Türk milletinin yeniden doğuşunun başlangıcıdır” diyen Başkan Vekili Şerbetçi, “Ülkenin içinde bulunduğu durumun bir kader olmadığını düşünen ve "Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararının kurtaracağına" inanan Mustafa Kemal Atatürk, Samsun'dan başlayarak bütün ülkeye ve insanlarımıza yansıyan bağımsızlık ruhuyla kutlu bir mücadele başlatmıştır” şeklinde konuştu.

“GENÇLİK, MİLLETİN GÜCÜDÜR”

Başkan Vekili Şerbetçi, “İstiklal mücadelemizin sürdürüldüğü en zorlu, en buhranlı günlerde doğan, vatanımız, bayrağımız ve namusumuz uğruna büyük fedakarlıklar verilerek kadını, erkeği, yaşlısı, genci demeden damarlarındaki asil kan ve yüreklerindeki imanla milletimizin topyekûn seferberliği sayesinde Samsun’da yakılan İstiklal Meşalemiz, tüm vatana yayılmış ve aziz Türk Milletimiz karanlıktan aydınlığa çıkarılmıştır. Vatanımızı ve milletimizi büyük bir millî mücadele vermeye götüren şartları çok iyi bilen ve hedefi tam bağımsızlık ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşma olarak belirleyen Mustafa Kemal Atatürk, bunun yolunun da gençliğimizin büyük ülkülerle yetişmesinden geçtiğini görmüştür. Bunun içindir ki, bir yandan bugünün anlam ve öneminin gençlikçe kavranması için onlara armağan etmiş, diğer yandan da ülkemizin geleceğini her zaman güvendiği ve inandığı Türk gençliğine emanet etmiştir. Çünkü gençlik, milletlerin gücüdür ve yarınlarıdır. Sevgili gençler!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk: ‘Benim tüm ümidim gençliktedir.’ sözleriyle bu kutlu günü ve Türkiye Cumhuriyeti'ni sizlere emanet etmiştir. İnanıyorum ki atalarımızın izinden giderek vatan ve millet sevgisiyle çalışacak; bayrağımızı göklere çıkaracak ve yarınımızın umudu olmaya devam edeceksiniz. Biz de tarihimizden aldığımız güç, gençlerimizden aldığımız heyecan ve enerjiyle büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa ederek, çocuklarımıza, gençlerimize ve tüm vatandaşlarımıza huzurlu bir ülke bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. AK Parti gençliğin partisidir.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan; ‘Gençler, biz size güvendik. Fatih 20 yaşında bir çağı kapatıp bir çağı açtığına göre, onun torunları olarak bizler de aynısını yaparız’ sözleri, gençliğe olan inancını ve ümidini gözler önüne sermiştir. Bizler AK Parti olarak gençliğin vizyonuna, yenilikçi ruhuna önem veriyor, gençlere dair alanların çokça mevcut olduğu, gençlerin hayatını kolaylaştıracak çalışmalara öncelik veriyoruz. Partimiz sayesinde genç nüfus siyasete daha fazla katılım sağlıyor. Siyaseten AK Parti’yi odak olarak gören her bir genç ferdimizi hep birlikte aydınlık yarınlara taşımakta bizlerin boynunun borcudur. Bu duygu ve düşüncelerle; Milletimizin ve gençlerimizin bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bizlere bağımsız ve hür bir ülke bırakan kahraman atalarımızı, gazilerimizi ve şehitlerimizi şükranla, minnetle ve rahmetle anıyorum” açıklamalarında bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

Sinan Ateş için 'kahpe' dedi, Ayhan Bora Kaplan'la fotoğrafı çıktı!

2024-05-12 11:19 - Gündem

Sinan Ateş'in WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı

2024-05-13 13:50 - Gündem

Sinan Ateş'in vurulma anına ait görüntüler ortaya çıktı!

2024-05-14 13:06 - Gündem

Demirtaş: Bana ceza verildi diye ‘Benden sonrası tufan’ demem

2024-05-18 10:45 - Siyaset

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Emre Yüksel’i ifşa etti!

2024-05-13 21:04 - Gündem

Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez görevi devraldı

2024-05-14 12:32 - Gündem

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş: Beni de öldürecekler!

2024-05-18 11:58 - Gündem

Özgür Özel'in Arapça tabela sözlerine tepki yağdı!

2024-05-12 17:06 - Gündem

Tasarruf bahane, saltanat şahane!

2024-05-11 19:35 - Gündem

Erdoğan'ın konvoyuna tepki gösteren çocuk gözaltına alındı!

2024-05-13 22:46 - Asayiş

İlgili Haberler

Kadooğlu: Suriye’nin yeniden imarında Türk firmalar etkin rol üstlenecek

00:00 - Yerel

Az Görme Rehabilitasyon Merkezi için imzalar atıldı

00:00 - Yerel

Akıncı: Bu karar son derece değerli bir adım!

00:00 - Yerel

Büyükşehir ile Gaziantep Üniversitesi arasında protokol

00:00 - Yerel

Şehitkamil'den coşkulu Cumhuriyet Bayramı kutlaması

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Muhittin Böcek, etkin pişmanlık iddialarını yalanladı!

09:05 - Gündem

İmamoğlu'nun 29 Ekim mesajı yapay zeka ile seslendirildi

06:51 - Gündem

Sinan Oğan, 29 Ekim resepsiyonunda ortaya çıktı!

06:43 - Gündem

Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı: Yolumuzdan dönmeyeceğiz!

12:05 - Gündem

Anıtkabir'de yine 'Erdoğan' sloganı atıldı!

11:56 - Gündem