?>

Başkan Kılıç: Ne yapıyorsak Oğuzeli için...

Oğuzeli’ndeki çarpık yapılaşmanın önüne geçip, Oğuzeli’nin çehresini değiştirecek ve daha modern bir hale getirecek Kentsel Dönüşüm Projesinin ilk yıkımı gerçekleştirildi.

Yerel - 1 yıl önce

Oğuzeli’ndeki çarpık yapılaşmanın önüne geçip, Oğuzeli’nin çehresini değiştirecek ve daha modern bir hale getirecek Kentsel Dönüşüm Projesinin ilk yıkımı gerçekleştirildi.

Gerçekleşen yıkım programına Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Ak Parti İlçe Başkanı Hilmi Özbudak, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

“NE YAPIYORSAK OĞUZELİ İÇİN”

Oğuzeli’nin girişini modern bir görünüme kavuşturmayı amaçladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Sait Kılıç, “Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Oğuzeli bırakmayı amaçlıyoruz” dedi.

Proje hakkında bilgi veren Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “'Canla Başla Oğuzeli' parolası ile çıktığımız bu kutlu yolculukta bir sözümüzü daha yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Oğuzeli Belediyesi ilçe merkezinin girişini modern bir görünüme kavuşturmak için Toplu Konut İdaresi’yle (TOKİ) büyük bir projeye imza atıyoruz. İlçe merkezinin çehresini değiştirecek olan proje 35 dönümlük ilçe girişini kapsıyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana Oğuzeli’ndeki çarpık yapılaşma sorununun önüne geçmek için çok uğraş verdik. Bugün burada verdiğimiz mücadelenin ilk meyvesini topluyoruz. Ne yapıyorsak Oğuzeli için, sizler için yapıyoruz. Oğuzeli’nde yaşayan insanlara yakışır bir yaşam alanı oluşturmamız gerekiyor. 

Burada yapılacak konutlar ferah şekilde olacak. Örnek bir proje olacak. Amacımız niyetimiz hayırdır. İnşallah sonumuz da hayır olur. Bu işe çomak sokmak isteyenlere de fırsat vermeyeceğiz. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Oğuzeli bırakmayı amaçlıyoruz. Sizlerle birlikte ilçemizi yeniden imar edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Menzil şeyhini ultra lüks aracını gören müritleri kendinden geçti!

2024-03-16 20:58 - Gündem

Gökhan Zan’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtları ortaya çıktı

2024-03-18 19:30 - Gündem

Erdoğan'ın konvoyu kaza yaptı, 1 polis hayatını kaybetti!

2024-03-13 17:36 - Asayiş

Erdoğan imzaladı, Karacabey Şeker Fabrikası satıldı!

2024-03-13 11:09 - Gündem

Turgut Altınok mal varlığını açıkladı!

2024-03-15 20:10 - Gündem

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylara 12 gözaltı!

2024-03-17 22:55 - Spor

CHP'li Umut Yılmaz'dan Fatma Şahin'e afiş tepkisi

2024-03-16 21:52 - Siyaset

Michaela Astro: Temmuz ayında felaketler peşpeşe yaşanacak!

2024-03-19 09:44 - Magazin

İmamoğlu’nun 'keltoş' cevabı gündem oldu!

2024-03-17 09:18 - Gündem

Öğrencilere takke ve eşarp giydirerek camiye götürdüler!

2024-03-14 11:16 - Gündem

İlgili Haberler

Bozgeyik”ten 1 Mayıs mesajı: Emek ve alın terinin ülke kalkınmasındaki rolü büyüktür

00:00 - Yerel

Kubba’dan 1 Mayıs mesajı: Emek, en yüce değerdir

00:06 - Yerel

Yılmaz'dan, Karşıyaka'da esnaf ziyareti

00:04 - Yerel

Konukoğlu Spor Lisesi Türkiye Finalleri’nde

00:00 - Yerel

Sarılar’ın arazi yolu sorunu çözüldü

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Oğlunu ziyaret etmek isterken canından oldu

18:38 - Gündem

Hayvanat bahçesi gibi ev: Evinden çıkanlar hayrete düşürdü

18:09 - Gündem

İstanbul Valiliği 1 Mayıs eylemlerinde gözaltı sayısını açıkladı

18:08 - Gündem

AB'nin yeni güvenlik mimarisi: Polonya, Türkiye'yle nasıl bir işbirliği hedefliyor?

17:38 - Gündem

78 kişi can vermişti... Kartalkaya’daki oteldeki yangın faciasının çıkış anı kamerada!

17:08 - Gündem