?>

Bakan Kurum’a “Hemşehrilik Beratı”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a Gazi şehre yapılan projelerde verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Hemşehrilik Beratı” verdi.

Yerel - 3 yıl önce

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a Gazi şehre yapılan projelerde verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Hemşehrilik Beratı” verdi.

Büyükşehir Meclisi’nin Ağustos Ayı Dönem Toplantısı’nda alınan kararla fahri hemşehri ilan edilen Bakan Murat Kurum, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yaz Kur'an kursunda eğitim alan 3 bin öğrenciye bisiklet dağıtımı töreni sonrası, Hemşehrilik Beratı’nı Başkan Fatma Şahin’in elinden aldı.

BAKAN KURUM: BURADAKİ TÜM EKİPLE GAZİ ŞEHİR İÇİN BEN DE GECE GÜNDÜZ HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM

Fahri Hemşehrilik unvanı için Başkan Şahin ve Gazianteplilere teşekkür eden Bakan Kurum şunları söyledi:

“Ben de Gazi şehrin, Gaziantep’imizin, buradaki yiğit insanların, mert insanların hemşehrisi olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Gaziantep ve Gaziantep’in çocukları, gençleri, kadınları için ben de bir hemşehriniz, bir kardeşiniz, bir evladınız olarak yapılacak tüm hizmetlerde Gaziantep’in yanında, emrinde olacağım. Buradaki tüm ekiple, Gazi şehir için birlikte ben de gece gündüz hizmet etmeye devam edeceğim. Başkan Fatma Şahin’e, yine bu kararın alınmasında oy veren meclis üyelerimize, milletvekillerimize, valimize çok teşekkür ediyorum.”

ŞAHİN: BAKANIMIZLA HEMŞEHRİ OLMAKTAN BÜYÜK BİR ONUR DUYUYORUM

Başkan Fatma Şahin ise hemşehriliğin iyi günde, kötü günde, bir ve beraber olmak, kader birliği yapmak demek olduğunu söyledi.

“Sevinçler paylaşınca artar, acılar paylaşınca azalır” diyen Başkan Şahin, şöyle konuştu:

“İşte bugün çok yeni bir hemşehrimiz var. Dün Büyükşehir Meclisi’nde çok özel bir karar alındı. Bu kararla artık bir hemşehrimiz, özel hemşehrimiz olan bir bakanımız var. Murat bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Onunla hemşehri olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Allah kendinden, ailesinden ekibinden razı olsun diyorum.”

Haftanın Öne Çıkanları

Çelebi: Siyaseti bıraksam da 'Cumhur İttifakı' derim!

2022-08-07 11:11 - Siyaset

İşte AKP'yi korkutan ODTÜ pankartları...

2022-08-06 20:52 - Gündem

Cemal Enginyurt ve Latif Şimşek canlı yayında kavga etti!

2022-08-06 23:23 - Gündem

Borcunu istedi diye pompalı tüfekle öldürüldü!

2022-08-12 22:03 - Asayiş

Uzman Çavuş Halil Koç şehit oldu!

2022-08-09 10:24 - Gündem

Seçim sonrası hazırlığı mı? Önce Limak şimdi Kalyon sattı!

2022-08-11 14:02 - Gündem

Şahan Gökbakar'dan Çelebi'ye: Ee bu dolandırıcılık!

2022-08-07 21:58 - Gündem

16 yaşındaki Beyza 35 kez şikayet etti ama öldürüldü!

2022-08-08 12:54 - Gündem

OSB'ye 50 yataklı hastane yapılacak...

2022-08-11 18:15 - Sağlık

Bahçeli'den Hakan Ural'a 'başarılar' mesajı

2022-08-09 13:42 - Gündem

İlgili Haberler

Tahmazoğlu: Kurban Bayramında fahiş fiyat artışına asla müsaade etmeyeceğiz

00:00 - Yerel

Şahinbey'den, annelere özel hediyeler

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de Anneler Günü’ne özel etkinlik

00:00 - Yerel

Duayen Sanayici Naci Topçuoğlu anılacak

00:00 - Yerel

TMMOB, Gaziantep'te Yerel Kurultay düzenliyor!

00:48 - Yerel

Günün Manşetleri

anne! filminin konusu ne? anne! filminin oyuncuları kim?

22:08 - Gündem

Mansur Yavaş, Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan'ı ziyaret etti

18:39 - Siyaset

Türk İş Başkanı Atalay'dan Mehmet Şimşek'e sert sözler

18:36 - Ekonomi

CHP’li Günaydın: Büyükçekmece’de 10 yıl geriye dönük inceleme, İBB'de 2019'a kadar..

14:09 - Siyaset

Seçim sonucu şaşırtmadı: MÜSİAD'a yeni AKP'li başkan!

14:08 - Gündem