?>

Bahçeli: İstanbul ehline teslim edilmemiştir

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ikinci kez belediye başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nun adını anmadan ve tebrik etmeden İstanbul seçimlerine değindi.

Siyaset -

 

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ikinci kez belediye başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nun adını anmadan ve tebrik etmeden İstanbul seçimlerine değindi.

Bahçeli, "Türkiye İstanbul seçimlerinde demokrasi dersi vermiştir. Ancak 23 Haziran'da İstanbul ehline teslim edilmemiştir. Bunun sonuçlarını da ilerleyen dönem ve yıllarda görmemiz kuvvetle muhtemeldir. Seçilen İBB Başkanının ne yapıp yapmadığı kısa sürede belli olacaktır. İBB Başkanının bütün tasarruflarını takip edeceğiz gerekli notları alacağız. " dedi. 

Bahçeli’nin konuşmasının satır başları:

İSTANBUL EHLİNE TESLİM EDİLMEMİŞTİR

Türkiye seçim bahsini kapatmıştır. Seçimsiz 4 uzun yıl vardır. İBB Başkanlığı sonucuna saygımız tamdır. 23 Haziran seçim sonucunun hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca İstanbul’da insanüstü bir gayretle çalışan arkadaşlarımız tebrik ediyorum. Sandık şaibeden arındırılmıştır. Kazanan Türkiye olmuştur. Kara kampanyalar 23 Haziran’da buruşturulup atılmıştır. Türkiye’de demokrasi yok diyenler hem 31 Mart seçiminden hem de 23 Haziran seçimlerinden ibret almalıdır. Hakkımızı alacaksak demokratik adap ve ahlak sınırlarında kalarak irademizi göstermeliyiz. Demokrasinin hakimiyeti, hukukun üstünlüğü, milletimizi oluşturan fertlerin eşit haklara sahip olması Türkiye’nin stratejik gücüdür. İstanbul ehline emanet edilmemiştir. Sonuçlarını görmemiz kuvvetle muhtemeldir.

23 Haziran’ın neticesi ne olursa olsun, Cumhur İttifakı 31 Mart’ta mührünü vurmuştur. 31 Mart’tan 23 Haziran’a kadar pek çok şey yaşanmıştır. Siyasi ortam gerildikçe gerilmiştir. sosyal medya infazları, rezil dedikodular, asılsız haberler, gerçekçi olmayan mağduriyet edebiyatı 23 Haziran’ı gölgelemiştir. Pençe Harekatı’nı yapan Türkiye, sosyal medyada ahlaksızlarını da ortadan kaldırmalıdır.

CHP, YSK’nın 6 Mayıs seçim iptal kararını haksız şekilde tartışmaya açmış, karalamıştır. CHP Genel Başkanı’nın dünkü toplantısında ’23 Haziran seçimi iptal edilirse tepki göstermeyeceğim’ demesi şımarık bir ruh halinin dile gelmesidir. CHP Genel Başkanı korku tünelinde bocalamaya, kaygı türbülansına girmeye başlamıştır. Artık bundan sonra Ekrem oğlu Kılıçdaroğlu’nun tepesinde keskin kılıç gibi sallanacak. Kimin ne yapacağı kendi meselesidir. Dileğimiz İstanbul’un iyi yönetilmesidir.

Haftanın Öne Çıkanları

Özge Ulusoy konuştu...

- Gündem

Nagehan Alçı ile Soylu canlı yayında tartıştı

- Gündem

MMT Amerikan Hastanesi'nden açıklama

- Gündem

46 günde 37.5 ton 'Lop et' yemişler

- Gündem

Gaziantep'e şehit ateşi düştü!..

- Asayiş

Uzm. Dr. Hakan Bozkurt NCR’de

- Sağlık

Nöroloji Uzmanı Dr. Ekmekyapar Sanko'da

- Sağlık

Seçkin Koleji öğrencisi Türkiye birincisi

- Eğitim

Vali Gül'den jandarmaya kutlama mesajı

- Yerel

Vali Gül’ün yıl sonu mesajı

- Yerel

İlgili Haberler

Özgür Özel: Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan...

21:18 - Siyaset

MHP Gaziantep'te ilçe kongreleri sürecini tamamladı

00:00 - Siyaset

Mehmet Pamuk: İlkesiz transferler, siyasete olan güveni her geçen gün biraz daha tüketiyor

00:00 - Siyaset

Özgür Özel: Ey Erdoğan görüyor musun? 500 gün geçti buradayız

21:47 - Siyaset

İstanbul'da AKP'nin belediye sayısı CHP'yi geçti!

19:47 - Siyaset

Günün Manşetleri

İBB Başkanvekili Nuri Aslan, AKP'ye geçen Eren Ali Bingöl'ün iddialarına yanıt verdi

11:25 - Gündem

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu tutuklandı!

07:27 - Asayiş

Ertuğrul Özkök hakkında soruşturma başlatıldı!

21:48 - Asayiş

Sera Kadıgil'e 'cumhurbaşkanına hakaret' ve 'tehdit' soruşturması

21:29 - Gündem

İstanbul'da AKP'nin belediye sayısı CHP'yi geçti!

19:47 - Siyaset