?>

Bahçeli de 'yapay zeka fotoğraf' akımına katıldı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son günlerin popüler sosyal medya filtresi Studio Ghibli'de yer aldı.

Gündem - 1 yıl önce

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, son günlerin popüler sosyal medya filtresi Studio Ghibli'de yer aldı.

4 Şubat'ta hastaneye kaldırılan ve 6 Şubat'ta ameliyat olan MHP lideri Bahçeli, 66 gün sonra ilk defa kameralara gözükmüştü...

Hastaneye kaldırılmasının ardından 2 gün sonra 6 Şubat'ta kalp kapakçığı değişimi ameliyatı olan Bahçeli, o tarihten bugüne kadar gündem hakkında birçok açıklama yapmasına rağmen hiç kameralar önüne çıkmadı.

Sık sık gazeteciler ile telefon görüşmesi yapan Bahçeli'nin sağlık durumunun iyi olmadığına yönelik sık sık iddialar ortaya atılsa da bu iddialar MHP tarafından her defasında yalanlandı ve Bahçeli'nin ameliyatının başarılı bir şekilde geçtiği ve kendisinin nekahat döneminde olduğu belirtildi.

66 GÜN SONRA KAMERALARA GÖZÜKTÜ

MHP tarafından yapılan son açıklamada ise Bahçeli'nin bayram sonrasında mesaisine geri döneceği ifade edilmişti. Bugün MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'i anma törenine katılan Bahçeli 66 gün sonra kameralara gözüktü.

Türkeş'in mezarından ayrılan Bahçeli daha sonra Türkeş vakfını ziyaret etti ve vakıf binasının yakınındaki genel merkez binasına geçerek makam odasında mesaisine yeniden başladı.

YAPAY ZEKA AKIMINA KATILDI

Son günlerde, yapay zeka destekli araçların etkisiyle Studio Ghibli tarzı görseller büyük bir popülerlik kazandı. 

Studio Ghibli tarzı görseller, siyasette de etkisini göstermeye başladı. MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medyada yaygın hale gelen Studio Ghibli filtresini kullanarak dikkat çekti.

Geçirdiği kalp kapakçığı operasyonunun ardından yaklaşık iki ay süresince mesaisine ara veren Bahçeli, cuma günü MHP Genel Merkezine gelerek çalışmalarına yeniden başlamıştı. Bahçeli, partililer tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Başkanlık Divanı üyeleri ve milletvekilleri başta olmak üzere parti teşkilatından çok sayıda kişi, Bahçeli ile fotoğraf çektirdi.

"AKIM VAR DEDİLER GELDİK"

Bu fotoğraflardan biri, MHP Genel Merkezi Özel Kalem Müdür Yardımcısı Akın Yavuz tarafından Instagram'da paylaşıldı.

Yavuz, fotoğrafı Studio Ghibli filtresinden geçirerek sosyal medya hesabında yayınladı.

Paylaşımın altına ise "Akım var dediler, doğru zamanda, doğru fotoğrafla geldik..." şeklinde bir not düştü.

Haftanın Öne Çıkanları

Bahçeli, 66 gün sonra kameralar karşısında!

2025-04-04 11:42 - Gündem

Bahçeli de 'yapay zeka fotoğraf' akımına katıldı!

2025-04-07 13:54 - Gündem

Ali Erbaş'ın 'boykot' çağrısı çıktı: 'Bir Müslüman boykota uymuyorsa, imanını sorgulasın'

2025-04-02 09:37 - Gündem

Volkan Konak'ı hedef almıştı: Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu hakkında suç duyurusu

2025-04-02 19:09 - Gündem

Aybüke Pusat'ın sevgilisi de TRT dizisinden çıkarıldı

2025-04-03 01:00 - Gündem

Aday olamayan Berhan Şimşek ve Özgür Özel tartıştı!

2025-04-06 15:04 - Siyaset

AKP'li Şamil Tayyar'dan dikkat çeken 'boykot' çıkışı

2025-04-02 19:39 - Siyaset

Müjdat Gezen'den Aybüke Pusat'a iş teklifi

2025-04-03 11:25 - Magazin

Trabzon’da bıçaklanan CHP’li genç konuştu: ‘‘Sakin ol’ dememe rağmen bıçakladı beni’

2025-04-03 20:39 - Gündem

Yandaş Cem Küçük Kıvanç Tatlıtuğ'u hedef aldı: 'Hükümet medyasında iş yapma o zaman'

2025-04-01 20:08 - Gündem

İlgili Haberler

Özgür Özel'den açlık grevindeki öğretmenlere destek ziyareti

19:18 - Gündem

Gazeteci Timur Soykan hakkında 9 yıl 6 aya kadar hapis istemi

17:42 - Gündem

İmamoğlu İnşaat'a operasyon

08:26 - Gündem

Kılıçdaroğlu'nun butlan yönetimi 20 kişiyi daha işinden etti!

07:05 - Gündem

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun da aralarında olduğu 10 kişi tutuklandı

07:03 - Gündem

Günün Manşetleri

Mutlak butlan yönetiminden yeni ihraç kararları...

17:30 - Siyaset

CHP'de olağanüstü kurultay için toplanan imzalar Genel Merkezde...

15:32 - Siyaset

Açlık grevindeki öğretmenlere ters kelepçeli gözaltı!

15:00 - Asayiş

İhraç talebiyle disipline sevk edilen 9 CHP'li milletvekilinin parti üyelikleri silindi

12:00 - Siyaset

CHP'li Seferihisar Belediyesi'ne operasyon: 6 kişi gözaltına alındı

09:46 - Asayiş