?>

Ange Postecoglou: Bizim için hayal kırıklığı oldu

Tottenham Teknik Direktörü Ange Postecoglou, Galatasaray yenilgisinin hayal kırıklığı olduğunu belirterek, İlk yarıda çok top kaybettik, bunun bedelini mağlubiyetle ödedik dedi.

Spor - 6 ay önce

Tottenham Teknik Direktörü Ange Postecoglou, UEFA Avrupa Ligi'nin dördüncü haftasında deplasmanda Galatasaray'a 3-2 yenildikleri için hayal kırıklığı yaşadıklarını söyledi.

Postecoglou, RAMS Park'ta yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"HAYAL KIRIKLIĞI OLDU"

Mücadeleyi değerlendiren Postecoglou, "Bizim için hayal kırıklığı oldu. İlk yarı iyi anlar yakaladık. Golü de bulduk ama rakibimiz iyi futbol oynadı. Genelde maçların ikinci yarısında kendimizi gösterebiliyoruz. Elimizden geleni yaptık ama hayal kırıklığı yaşadık" dedi.

"İKİ TAKIM DA İYİ DURUMDA"

Galatasaray'ın iyi bir takım olduğunu belirten 59 yaşındaki teknik direktör, "Zor bir maç olacağını bekliyorduk. Beklediğimiz gibi bir takımla karşılaştık. Tehlikeli oyuncuları var. İlk yarıda istediğimizi gösteremediğimiz için mağlup olduk. İki takım da Avrupa'da iyi durumda" ifadelerini kullandı.

"DERS ÇIKARACAĞIZ"

Müsabakada takımının ilk golünü atan ve 59. dakikada kırmızı kart gören 19 yaşındaki santrforu Will Lankshear'ın performansını değerlendiren Postecoglou, "Takım için iyi çalışan bir oyuncu. Bugün yeni bir tecrübe daha kattı. Bugünkü yaşadıklarından dolayı bir şeyler öğrenmiş olmalı. Avrupa'da deplasman maçında oynamak kolay değil. O da biz de yaptığımız hatalardan ders çıkaracağız" diye konuştu.

"BEDELİNİ MAĞLUP OLARAK ÖDEDİK"

Ange Postecoglou, topla oynamada rakiplerinin gerisinde kaldıklarının hatırlatılması üzerine, "İlk yarı çok top kaybettik. Galatasaray topa daha iyi ve fazla hakim oldu. Bunun bedelini de mağlup olarak ödedik" şeklinde görüş belirtti.

Haftanın Öne Çıkanları

Hakkari'de uyuşturucu operasyonu: 92 kilo metamfetamin yakalandı!

2024-11-07 08:38 - Asayiş

Beşiktaş'tan çok özel forma! Atatürk'ün anısını sınırlı sayıda üretildi...

2024-11-01 18:38 - Spor

Gaziantep’te silahlı kavga: 2 ölü 2 ağır yaralı!

2024-11-05 17:13 - Asayiş

Mert Hakan Yandaş'tan Trabzonspor paylaşımı: 'Uy aha'

2024-11-04 00:09 - Spor

Beşiktaş'ta Ciro Immobile şoku! Maçı tamamlayamadı...

2024-11-02 20:39 - Spor

Sofyan Amrabat: 'Attığım gol tesadüf değil'

2024-11-03 23:09 - Gündem

Sosyal medyaya not bırakan 20 yaşındaki genç intihar etti

2024-11-02 00:39 - Asayiş

Tutku: Hz. İsa'nın Çilesi filminin konusu ne? Tutku: Hz. İsa'nın Çilesi filminin oyuncular

2024-11-07 00:38 - Kültür & Sanat

Kerem, Benfica'yı asistleriyle taşıdı!

2024-11-03 00:08 - Spor

Osman Kavala'dan 7. yıl açıklaması: Eşimle, annemle, sevdiklerimle birlikte yaşayamadım

2024-11-01 11:38 - Gündem

İlgili Haberler

PFDK'den Burak Kızılhan'a ceza!

00:00 - Spor

Fatih Terim'e büyük şok: 9 maçlık seri bitti!

00:00 - Spor

Görüntüler tepki çekmişti: Futbolcuyu darp eden polis memuruna soruşturma

00:09 - Spor

Hakan Bilal Kutlualp'ten kongre açıklaması! İçinde bulunduğumuz tablo ne olursa olsun...

00:00 - Spor

Muslera'nın ardından... Galatasaray kalesine bir Güney Amerikalı daha!

00:00 - Spor

Günün Manşetleri

Halil Falyalı'nın muhasebecisi "Cemil Önal Hollanda'da öldürüldü" iddiası

23:59 - Gündem

Konya'da miting çalışması sırasında CHP'ye silahlı saldırı!

22:12 - Siyaset

İçişleri Bakanlığı Rasim Ozan Kütahyalı'nın koruma kararını kaldırdı

22:09 - Gündem

Mahmut Tanal'dan polise tepki: Gittiğim yerde çevremi sarmayın!

22:00 - Gündem

Otel yangınında skandal görüntü: Önce arabalarına koştular!

21:49 - Gündem