?>

Altunkaya’ya “İhracatın Şampiyonu” ödülü

Altunkaya Şirketler Grubu, Türkiye’nin en büyük 1000 ihracatçısı arasında 72. sıraya yükselerek büyük bir başarıya imza attı.

Yerel - 7 ay önce

Altunkaya Şirketler Grubu, Türkiye’nin en büyük 1000 ihracatçısı arasında 72. sıraya yükselerek büyük bir başarıya imza attı.

İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 32. Olağan Genel Kurulu ve “İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni”nde, Altunkaya İnşaat Nakliyat Gıda Ticaret A.Ş., sektörel sıralamada 72. sıraya yerleşerek Türkiye'nin ihracat devleri arasındaki yerini sağlamlaştırdı.

Törene; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve çok sayıda iş dünyası temsilcisi katıldı. Görkemli törende Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya ödülünü alarak önemli bir başarıya daha imza attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tebrik

İhracatla ülke ekonomisine sağladığı katkıdan dolayı Mahsum Altunkaya’yı tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altunkaya’ya başarılar diledi. Tören sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’la bir araya gelen Altunkaya, ihracat ve sektör hakkında bilgi vererek gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

“Türkiye, Dünyaya İhracat Yapan Bir Güç Haline Geldi”

Törende konuşan Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, Türkiye'nin ihracat alanında geldiği noktaya dikkat çekerek şunları söyledi:

“Türkiye sahip olduğu değerler ve dinamiklerle bugün birçok sektörde, dünyanın neredeyse tamamına ihracat gerçekleştiren güçlü bir ülke konumundadır. Bu yıl da bizler inşaat, nakliyat ve gıda ihracatında Türkiye şampiyonu olmayı başardık. Sayın Cumhurbaşkanımızla gündemi değerlendirme ve görüşme fırsatı bulduk. Önümüzdeki süreçte ihracatımızı artırarak, ülke ekonomisine daha yüksek katma değer sağlamaya devam edeceğiz.”

Altunkaya, ülkenin ekonomik kalkınmasında ihracatın kilit rol oynadığına vurgu yaparak, bu alandaki yatırımlarını sürdüreceklerini ve yeni pazarlarda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini belirtti.

Haftanın Öne Çıkanları

Manifest konserinde gençler tek ses oldu: 'Hak, hukuk, adalet!'

2025-06-29 00:38 - Magazin

80 yaşındaki milyarder, 38 yaşındaki karısıyla evlilik yıl dönümünü kutladı

2025-06-26 00:22 - Magazin

Jeff Bezos ve Lauren Sanchez Venedik'te evlendi

2025-06-28 00:00 - Magazin

'En seksi Türk kadını' seçilmişti! Bikinili pozuna yorum yağdı

2025-06-24 08:27 - Magazin

Jaws filmine ilham veren olayla ilgili neler biliniyor?

2025-06-30 00:08 - Magazin

Ünlü aktör Brad Pitt'in evi yağmalandı!

2025-06-27 00:00 - Magazin

Kılıçdaroğlu: İki gün tepki gösterirler, sonra her şey normalleşir!

2025-06-28 18:37 - Siyaset

Kılıçdaroğlu'ndan 'mutlak butlan' açıklaması: 'Kayyuma mı bırakayım?'

2025-06-24 11:52 - Siyaset

Bahar Candan ve Dilan Polat'ın 'helva' paylaşımına tepki yağdı

2025-06-23 09:51 - Magazin

İsmail Saymaz'dan flaş Kılıçdaroğlu iddiası

2025-06-25 13:36 - Siyaset

İlgili Haberler

Büyükşehir sporcularından büyük başarı: 71 madalya

16:20 - Yerel

Şehitkamil'de Kadınlar Matinesi devam ediyor...

16:17 - Yerel

Gaziantep Polisgücü Avrupa’da yeni destanlar yazmaya hazır!

00:00 - Yerel

GABDER’de Demir, güven tazeledi!

00:00 - Yerel

RE-SEED projesi GSO'da konuşuldu

00:07 - Yerel

Günün Manşetleri

Hüseyin Baş: Kemal Kılıçdaroğlu verdiği sözü tutmadı!

16:34 - Siyaset

FETÖ'nün Hazine Bakanlığı yapılanmasına operasyon: 93 gözaltı!

09:03 - Asayiş

Akın Gürlek: TCK ve infaz sisteminde değişiklikler düşünüyoruz

06:53 - Gündem

Furkan Torlak, Akın Gürlek'in basın müşaviri oldu!

20:22 - Gündem

CHP'li Murat Emir: Akın Gürlek'in yemini tutanaklara geçilmedi

18:02 - Siyaset