?>

Altın kulaçlar zirvede...

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Yüzme Takımı Sporcuları, Türkiye Turkcell Yıldızlar Uzun Kulvar Milli Takım Seçmesi Yarışları’nda adeta başarıdan başarıya koştular.

Spor - 6 yıl önce

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Yüzme Takımı Sporcuları, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Turkcell Yıldızlar Uzun Kulvar Milli Takım Seçmesi Yarışları’nda adeta başarıdan başarıya koştular.

Türkiye Yüzme Federasyonu 2020-2021 planlı faaliyet programında yer alan Türkiye Turkcell Yıldızlar Uzun Kulvar Milli Takım Seçmesi Yarışları, 21-24 Ocak 2021 tarihleri arasında Galatasaray Ergün Gürsoy Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi. Multinational Yıldız, Alternatif Yıldız 1. Değerlendirme Müsabakası olma niteliği de taşıyan yarışa, 86 kulüpten toplamda 292 sporcu katılım sağladı. Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzlarında yarışlara hazırlanan ve müsabakalarda elde ettikleri derecelerle su sporlarında büyük bir başarıya daha imza atan yeşil-siyahlı altın kulaçların hedefi, Milli Takım kadrosunda başarı zincirine yeni bir halka daha eklemek.

Müsabakalarda A ve B finallerinde büyük bir başarı göstererek ödül kürsüsü mutluluğu yaşayan sporcular Elif Yaren Konaç, Kaan Efe Kaya, Beril Öztürk, Yusuf Balaban ve Dicle Su Sertpolat, 3 birincilik, 1 ikincilik, 1 üçüncülük olmak üzere yarışlarda toplamda 10 farklı kez ilk 10’a girmeyi başardılar.

MİLLİ TAKIM YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM DAHA ATTILAR

Türkiye Turkcell Yıldızlar Uzun Kulvar Milli Takım Seçmesi Yarışları sonrasında değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamilli altın kulaçların Milli Takım yolunda önemli bir adım daha attıklarını söyledi. Başkan Fadıloğlu, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Yüzme takımı sporcularımızı, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Turkcell Yıldızlar Uzun Kulvar Milli Takım Seçmesi Yarışları’nda elde etmiş oldukları başarılarından ötürü yürekten kutluyorum. Sporcularımız ve teknik ekibimiz, Milli Takım yolunda önemli bir adım daha attılar. Yüzme, sualtı sporları ve sutopu branşlarında yıllardır elde edilen uluslararası başarılar, kulvarlarda üst üste kırılan rekorlar, bireysel ve takım halinde elde edilen şampiyonluklar, başarıların tesadüf olmadığını gösteriyor. Sporcularımızın elde etmiş olduğu milli başarılar, bizlere her zaman farklı bir gurur yaşattı. Bundan sonraki süreçte belirlediğimiz hedef olimpiyatlar. Elde edilen başarılarda emeği geçen sporcularımızdan teknik ekibimize, velilerimizden idari kadromuza kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

ABD'de Biden dönemi başladı...

2021-01-20 20:18 - Dünya

Perinçek, Gezmiş ve Çayan'ı yine hedef aldı!

2021-01-23 22:55 - Gündem

Kendi kalesine gol attı özür dileyip ayrıldı!

2021-01-25 10:49 - Spor

Sarıgül'ün aracı için yakalama kararı çıktı!

2021-01-20 09:56 - Gündem

Donarak ölmüştü! Görüntüleri yürek yaktı...

2021-01-20 20:36 - Gündem

Özhaseki'den CHP'li belediyelere ağır sözler!

2021-01-18 16:24 - Gündem

Okul müdüründen skandal paylaşım!

2021-01-22 10:46 - Gündem

Kılıçdaroğlu: 1 milyon kişi sesini çıkarsa

2021-01-19 12:23 - Siyaset

Yerli ve milli trenler için imza töreni...

2021-01-22 18:11 - Yerel

Şehit Mehmet Kamil türkülerle anıldı...

2021-01-22 11:52 - Yerel

İlgili Haberler

Gaziantep Basketbol Kulübü Şehitkamil Belediyesi’ne devredildi

00:00 - Spor

Trabzonspor, Mohamed Salah ile anlaşma sağladı!

00:44 - Spor

Fatma Şahin başarılı sporcuları ağırladı

00:00 - Spor

Milletler Ligi'nde şampiyon Filenin Sultanları

21:31 - Spor

Merinosspor oyuncusu Galatasaray'a transfer oldu

00:00 - Spor

Günün Manşetleri

Kılıçdaroğlu kararını açıkladı: Bu sürece tereddütsüz katkı vereceğiz!

20:03 - Siyaset

İYİ Partili Turhan Çömez hakkında soruşturma başlatıldı

11:18 - Gündem

Ümit Özdağ’dan gazilere destek: Türkiye bu sorunu daha fazla taşımamalı

10:12 - Gündem

UltrAslan tribün lideri Sebahattin Şirin gözaltına alındı!

08:10 - Asayiş

Yeni Parti Şahinbey Kurucu İlçe Başkanı Uğur Kalkan oldu

00:53 - Siyaset