?>

'Altı Ok'a mührümüzü çok rahat basacağız'

Millet İttifakı’nda DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi seçim iş birliği kapsamında CHP adı altında ortak liste ile seçime girecek.

Siyaset - 2 yıl önce

Temel Karamollaoğlu'nun "Olağanüstü dönemlerde siz de olağanüstü adımlar atmak mecburiyetindesiniz" açıklamasında bulunarak Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini yinelemesinin ardından Milli Görüş'ün kalesi olarak bilinen Konya'dan destek mesajı geldi.

Millet İttifakı’nda DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi seçim iş birliği kapsamında CHP adı altında ortak liste ile seçime girecek. İYİ Parti seçime kendi listesiyle ve logosuyla girme kararı alırken Millet İttifakı'nın kararları Türkiye gündeminde yerini koruyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Medyascope'ta Ruşen Çakır'ın konuğu oldu. Karamollaoğlu, Milli Görüşçülerin CHP logosuna oy vermeyeceğine dair iddialar hakkında yaptığı yorum dikkat çekti. Karamollaoğlu, "Olağanüstü dönemlerde siz de olağanüstü adımlar atmak mecburiyetindesiniz" ifadelerini kullandığı açıklamasında geçmişte Milli Görüş ve CHP arasında kurulan ittifakları hatırlattı. Böyle bir dönemin daha önce yaşanmadığını vurgulayan Karamollaoğlu, "Ben Sayın Kılıçdaroğlu'nun helalleşme mevhumunu çok önemsiyorum. Samimi olduğuna inanıyorum. Bundan dolayı ben kendisine yaklaşırken samimiyetle, güvenerek yaklaşıyorum" diye konuştu.

"MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER OLARAK, ALTI OK'A MÜHRÜMÜZÜ ÇOK RAHAT BASACAĞIZ"

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun açıklamasının gündem olmasının ardından Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Hamza Okur dikkat çeken bir paylaşım yaptı. 

Saadet Partili Hamza Okur, paylaşımında Karamollaoğlu'nun açıklamasının görüntülerini paylaşarak "Milli Görüşcüler olarak, Altı Ok'a mührümüzü çok rahat basacağız inşaallah" notunu düştü.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te 23 yaşındaki genç ağaca asılı halde bulundu!

2023-04-10 10:03 - Asayiş

Çelebi, AKP'den İzmir Milletvekili adayı oldu

2023-04-09 19:32 - Siyaset

İsmailağa Cemaati’ne yeni kıyak!

2023-04-11 13:40 - Gündem

Son anket: Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın 10 puan önünde

2023-04-12 11:02 - Siyaset

Olcay Kılavuz sıralamayla tasfiye mi edildi?

2023-04-07 11:36 - Siyaset

Erdoğan'ın koruma ordusu yine gündem oldu...

2023-04-10 22:31 - Gündem

DSP'de Erdoğan isyanı: Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz!

2023-04-07 18:14 - Siyaset

Gaziantep çatışma çıktı, bir polis şehit oldu!

2023-04-06 22:01 - Asayiş

Depremzedeye ulaşım 6 ay boyunca ücretsiz

2023-04-10 20:13 - Yerel

CHP'de il il kesinleşen aday listeleri...

2023-04-09 14:50 - Siyaset

İlgili Haberler

Özgür Özel: Erdoğan 'Hodri meydan', kaçma getir sandığı!

19:05 - Siyaset

Ak Parti Gaziantep’ten “Açık Kapı Hasbihal” programı

00:30 - Siyaset

Gazze’de sessiz işgal ve dünyanın ikiyüzlülüğü...

00:38 - Siyaset

CHP’li Meriç: Konkordato gerçeğini görmeliyiz

16:34 - Siyaset

Özgür Özel: Ev hapsinde tuttukları İstanbul'da restoranlarda fink atıyor!

17:54 - Siyaset

Günün Manşetleri

Oda başkanı dehşet saçtı: Kadın çalışanı ile arkadaşını öldürüp intihar etti!

10:37 - Asayiş

Yemen'den İsrail'e füze saldırısı, Tel Aviv'de siren sesleri...

21:51 - Dünya

Beyoğlu'nda CHP'nin adayı Sefer Karaahmetoğlu kazandı!

17:16 - Gündem

Saray'a yürüyen Birleşik Kamu-İş üyelerine polis engeli!

16:52 - Gündem

CHP’li Meriç: Konkordato gerçeğini görmeliyiz

16:34 - Siyaset