?>

'Altı Ok'a mührümüzü çok rahat basacağız'

Millet İttifakı’nda DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi seçim iş birliği kapsamında CHP adı altında ortak liste ile seçime girecek.

Siyaset - 2 yıl önce

Temel Karamollaoğlu'nun "Olağanüstü dönemlerde siz de olağanüstü adımlar atmak mecburiyetindesiniz" açıklamasında bulunarak Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini yinelemesinin ardından Milli Görüş'ün kalesi olarak bilinen Konya'dan destek mesajı geldi.

Millet İttifakı’nda DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi seçim iş birliği kapsamında CHP adı altında ortak liste ile seçime girecek. İYİ Parti seçime kendi listesiyle ve logosuyla girme kararı alırken Millet İttifakı'nın kararları Türkiye gündeminde yerini koruyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Medyascope'ta Ruşen Çakır'ın konuğu oldu. Karamollaoğlu, Milli Görüşçülerin CHP logosuna oy vermeyeceğine dair iddialar hakkında yaptığı yorum dikkat çekti. Karamollaoğlu, "Olağanüstü dönemlerde siz de olağanüstü adımlar atmak mecburiyetindesiniz" ifadelerini kullandığı açıklamasında geçmişte Milli Görüş ve CHP arasında kurulan ittifakları hatırlattı. Böyle bir dönemin daha önce yaşanmadığını vurgulayan Karamollaoğlu, "Ben Sayın Kılıçdaroğlu'nun helalleşme mevhumunu çok önemsiyorum. Samimi olduğuna inanıyorum. Bundan dolayı ben kendisine yaklaşırken samimiyetle, güvenerek yaklaşıyorum" diye konuştu.

"MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER OLARAK, ALTI OK'A MÜHRÜMÜZÜ ÇOK RAHAT BASACAĞIZ"

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun açıklamasının gündem olmasının ardından Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Hamza Okur dikkat çeken bir paylaşım yaptı. 

Saadet Partili Hamza Okur, paylaşımında Karamollaoğlu'nun açıklamasının görüntülerini paylaşarak "Milli Görüşcüler olarak, Altı Ok'a mührümüzü çok rahat basacağız inşaallah" notunu düştü.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te 23 yaşındaki genç ağaca asılı halde bulundu!

2023-04-10 10:03 - Asayiş

Çelebi, AKP'den İzmir Milletvekili adayı oldu

2023-04-09 19:32 - Siyaset

İsmailağa Cemaati’ne yeni kıyak!

2023-04-11 13:40 - Gündem

Son anket: Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın 10 puan önünde

2023-04-12 11:02 - Siyaset

Olcay Kılavuz sıralamayla tasfiye mi edildi?

2023-04-07 11:36 - Siyaset

Erdoğan'ın koruma ordusu yine gündem oldu...

2023-04-10 22:31 - Gündem

DSP'de Erdoğan isyanı: Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz!

2023-04-07 18:14 - Siyaset

Gaziantep çatışma çıktı, bir polis şehit oldu!

2023-04-06 22:01 - Asayiş

Depremzedeye ulaşım 6 ay boyunca ücretsiz

2023-04-10 20:13 - Yerel

CHP'de il il kesinleşen aday listeleri...

2023-04-09 14:50 - Siyaset

İlgili Haberler

CHP lideri Özel: Gençlerin hayallerini bu topraklarda gerçekleştireceğiz

23:08 - Siyaset

İmamoğlu'ndan çağrı: Barış artık yüce Meclis çatısı altında yeşermeli

18:12 - Siyaset

Bahçeli'den 7 maddelik 'süreç' çağrısı

17:41 - Siyaset

ORC Araştırma anketinde 4 il daha AKP'den CHP'ye geçti!

14:34 - Siyaset

Mansur Yavaş: Belediyelerimizin önceliği rant değil

12:05 - Siyaset

Günün Manşetleri

2025 DUS sınav sonuçları açıklandı mı? DUS sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

06:09 - Eğitim

2025 Ortaokul, lise devamsızlıktan sınıfta kalma var mı? Kaç günde sınıf tekrarı olur?

05:38 - Eğitim

ATA AÖF final sınavları ne zaman? ATA AÖF sınav yerleri açıklandı mı?

05:09 - Eğitim

Yusuf Tekin, 4+4+4 sisteminde değişiklik iddialarına ilişkin konuştu:

04:39 - Eğitim

‘Önemli bir eşik’

04:08 - Gündem