?>

Altan Öymen son yolculuğuna uğurlandı

Eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen, TBMM ve CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen törenin ardından İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Gündem - 9 saat önce

Eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen, TBMM ve CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen törenin ardından İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Eski CHP Genel Başkanı, gazeteci, yazar ve ANKA Haber Ajansı'nın onursal kurucusu Altan Öymen, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen'in cenazesi, Teşvikiye Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Öymen için Teşvikiye Camisi'nde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi. Törene Öymen ailesinin yanı sıra CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önceki genel başkanlar Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın, AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, İstanbul Valisi Davut Gül, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanvekili Nuri Aslan, iş insanı Aydın Doğan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim, milletvekili, belediye başkanı, gazeteci dostları; siyasi parti, sendika, dernek ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Öymen'in kızı Aslı Öymen ve diğer aile üyeleri taziyeleri kabul etti. Aslı Öymen, babasını çok özleyeceklerini ifade ederek, "Mekanı cennet olsun." dedi.

Öymen'in naaşı, cenaze namazının kılınması ve helallik alınmasının ardından defnedilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanına götürüldü.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Öymen'in tabutuna omuz verdikten sonra cenaze aracına binerek mezarlığa gitti. Altan Öymen için dün TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören düzenlenmişti.

İMAMOĞLU ÇELENK GÖNDERDİ

Cenaze törenine katılamayan birçok kurum veya kişi de camiye çelenk gönderdi. Çelenkler gönderenler arasında tutuklu belediye başkanları Mehmet Murat Çalık ile Rıza Akpolar da yer aldı.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun çelengi de cenazenin arkasına konuldu.

Haftanın Öne Çıkanları

AKP’li meclis üyesinin ilkeli duruşu 1 saat sürdü!

2025-07-18 21:40 - Siyaset

Adıyaman'da AKP ve YRP'li üyeler CHP'nin adayına oy verdi!

2025-07-18 15:10 - Siyaset

İmamoğlu'nun 'Akın Gürlek' davasında karar: İki mahkumiyet, bir beraat

2025-07-16 11:29 - Gündem

Muharrem İnce'den Bakan Tekin'e: Nankör Yusuf!

2025-07-20 18:12 - Siyaset

Özgür Özel'den 'Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde anlamlı mesaj

2025-07-20 14:37 - Siyaset

İmamoğlu’nun şirketine kayyum olarak atanan Enis Güçlü Şirin'in 20 yerden maaş aldığı ortaya çıktı!

2025-07-21 17:33 - Gündem

Özgür Özel: Nehir Zeyrek YKS'de babası Ferdi Zeyrek’in mesleğini okumak için gerekli puanı aldı

2025-07-19 18:09 - Gündem

Özgür Özel son anketi mitingde açıkladı, fark açılıyor...

2025-07-19 21:28 - Siyaset

Gelecek Partili iki milletvekili daha partisinden istifa etti!

2025-07-19 21:17 - Siyaset

Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı görevden uzaklaştırıldı

2025-07-16 11:27 - Gündem

İlgili Haberler

İmamoğlu'ndan 'Melen' ve 'Sazlıdere' tepkisi: İhanetinize devam ediyorsunuz!

17:32 - Gündem

Dışişleri Bakanı Fidan: Türkiye, Suriye'de müdahale eder!

16:54 - Gündem

Rektörün 7 milyonluk makam odası tadilatı YÖK’e şikayet edildi!

15:37 - Gündem

Murat Çalık'ın annesi, ablası ve eşine ziyaret izni!

17:29 - Gündem

Adalet Bakanlığı 200 PKK'lı hükümlünün tahliye edildiği iddiasını yalanladı

16:53 - Gündem

Günün Manşetleri

Küçük ortak açıkladı: DEM Parti de kendini feshedecek!

17:05 - Siyaset

Dışişleri Bakanı Fidan: Türkiye, Suriye'de müdahale eder!

16:54 - Gündem

Teğmen Çelebi, Erdoğan'a övgüler yağdırdı...

15:53 - Siyaset

Rektörün 7 milyonluk makam odası tadilatı YÖK’e şikayet edildi!

15:37 - Gündem

CHP’li Meriç: Gaziantep karanlığa mahkûm edildi!

10:07 - Siyaset