?>

Ali Koç: Derbide Atatürklü pankarta izin verilmedi!

Ali Koç, Suudi Arabistan'da Galatasaray ile oynanacak maç öncesinde konuştu. Koç, maça Atatürk'ün sözünü taşıyan pankartıyla çıkmak istediklerini ama kabul görmediğini söyledi.

Spor - 2 yıl önce

Ali Koç, Suudi Arabistan'da Galatasaray ile oynanacak maç öncesinde konuştu. Koç, maça Atatürk'ün sözünü taşıyan pankartıyla çıkmak istediklerini ama kabul görmediğini söyledi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Suudi Arabistan'da bu akşam oynanacak Süper Kupa maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Koç, Galatasaray derbisine çıkmak istedikleri pankartın kabul edilmediğini belirtti.

Mustafa Kemal Atatürk'ün “Yurtta sulh, cihanda sulh" pankartıyla maça çıkmak istediklerini ifade eden Koç, "Sanıyorum otoriteler tarafından henüz kabul edilmedi. Tam belli değil, duruma göre bakacağız" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Suudi Arabistan'da bu akşam oynanacak Süper Kupa maçına Atatürk'ün “Yurtta sulh, cihanda sulh" pankartıyla çıkmak istediklerini ancak izin verilmediğini açıkladı.https://t.co/4EMQzuGqGK#AliKoc #Ataturk #SuperKupa @emrkongar pic.twitter.com/ZzvBQVIrCH

— Gazikent27 (@Herdaim_Haber) December 29, 2023

'TFF DE BİZ DE ALMANYA'YI İSTİYORDUK AMA'

Süper Kupa'nın oynanacağı yer ile ilgili konuşan Koç, "Süper Kupa'nın Riyad'da oynanması ile ilgili tartışmaları samimi bulmuyorum. İtalya, İspanya dörtlü Süper Kupa oynuyor, dünyanın gözü burada. Biz Almanya'yı istiyorduk aslında, TFF de istiyordu ama Almanya kabul etmedi." dedi.

Fenerbahçe Başkanı ayrıca, "Fenerbahçe'nin duruşu, cumhuriyet ilkelerine sahip çıkışı, Atamız konusundaki duruşu, söylemi, eylemi bir maç buraya geldik diye sorgulanacaksa bunu pek samimi bulmuyorum ve abesle iştigal olarak görüyorum." sözlerini sarf etti.

'HAKEM SORUNLARI NE YAZIK Kİ ARTTI'

Türkiye'de kronikleşmiş bir futbol sorunu olduğunu söyleyen Koç, "Son derece endişeliyiz. Türkiye'nin kronikleşmiş bir futbol sorunu var. Bu böyle gidemez. VAR geldi, hayatımıza girdi. Hakem sorunları daha minimize olacaktı, ne yazık ki arttı. TFF'de bir irade, bir özgüven olmadığını, hafif de bir kafa karışıklığı olduğunu bize gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

İmamoğlu, Erdoğan’ın taklidini yaptı...

2023-12-28 23:56 - Gündem

TGRT, Starbucks bardağı bulunan sunucuyu işten kovdu!

2023-12-24 22:10 - Gündem

Kuzey Irak'tan acı haber: 6 şehidimiz var!

2023-12-22 22:21 - Asayiş

8 ilde “Fergio House” operasyonu: 19 gözaltı

2023-12-28 13:44 - Asayiş

AVM'de bir vatandaş ‘çocuklarım aç’ diyerek intihar etti!

2023-12-28 22:59 - Asayiş

Sinan Ateş cinayetinde Demirbaş'ın sildiği mesajlar kurtarıldı

2023-12-29 10:55 - Gündem

Yeşilay şube başkanı uyuşturucudan tutuklandı!

2023-12-22 19:00 - Asayiş

CHP’nin çelengini parçalayan provakatör AKP'li çıktı!

2023-12-25 10:10 - Gündem

Kurye Yunus Emre Göçer’in eşi şikayetinden vazgeçti!

2023-12-26 19:12 - Gündem

Ali Koç: Derbide Atatürklü pankarta izin verilmedi!

2023-12-29 14:54 - Spor

İlgili Haberler

Teşekkürler 12 Dev Adam! Finalde Almanya'ya kaybettik!

23:18 - Spor

Gaziantep FK, Kocaelispor'u dört dakika devirdi!

22:14 - Spor

Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor

22:12 - Spor

Kara kartal, 3 puana yeni transferleriyle uçtu!

00:00 - Spor

Galatasaray, Yunus ve Icardi ile kazandı: 2-0

00:00 - Spor

Günün Manşetleri

Başarır: Artık davaların bittiğini, önümüze bakmamız gerektiğini söylemeli...

14:52 - Siyaset

Fatih Altaylı kurultay davasında ikinci perdeyi açıkladı!

14:39 - Gündem

Seçim kurulu kayyum Gürsel Tekin'in talebini reddetti!

12:19 - Gündem

İsrail ordusu Gazze'ye kara harekâtı başlattı!

09:57 - Dünya

Kayyum Gürsel Tekin sözlerini geri aldı

19:37 - Gündem