?>

AKP'ye geçen İsmail Ok, temizliğe başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rozeti bizzat takmasıyla AKP'ye katılan İsmail Ok, geçmişte iktidar partisini eleştirdiği paylaşımlarını sildi.

Siyaset - 4 yıl önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rozeti bizzat takmasıyla AKP'ye katılan İsmail Ok, geçmişte iktidar partisini eleştirdiği paylaşımlarını sildi. Ok'un söz konusu tweetlerinden birinde Erdoğan için "Bu kadar pislik yapan, yalancı bir adam" dediği görülüyor.

MHP'den 2017 yılında 'partinin birlik ve beraberliğini ciddi şekilde bozmak' gerekçesiyle ihraç edilen, ardından İYİ Parti'ye katılarak siyasi hayatına devam eden ve iki yıl sonra buradan istifa eden Bağımsız Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, dün AKP'ye katıldı. Ok'un rozetini bizzat, bir dönem sert bir şekilde eleştirdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı. 

Gelişmeyle birlikte Ok'un geçmişte iktidarı eleştirdiği Twitter paylaşımları yeniden gündem oldu. 

Örneğin Kasım 2021'de yaptığı paylaşımında enerji fiyatlarının artmasına dikkat çekerek "Sayın Cumhurbaşkanı konuştukça paramız değer kaybediyor. Bunun sonucunda enerji ve akaryakıt fiyatları anında artıyor. Bu geceden itibaren yine zam. Bedelini Türk milleti ödüyor. Bu zamların mutlaka siyaseten bir bedeli olacaktır" dediği görülüyor.

Siyasetçi, bir başka paylaşımında da AKP'ye oy vermiş seçmenlere "Kardeşlerim, bu kadar pislik yapan, yalancı bir adamın arkasından gitmeyin. Gelin büyükşehirde bizlerin yanında olun" diye sesleniyordu. 

Ok,  bu ve benzeri paylaşımlarının sosyal medyada gündem olması sonrası iktidara yönelik eleştirilerinin yer aldığı tweetlerini sildi.

 !#**h37686**#! 

Haftanın Öne Çıkanları

Erdoğan'ın "Ekonomist" kartviziti çıktı!

2022-04-16 11:18 - Gündem

Metin Özkan: Para değil, puro aldım!

2022-04-14 11:36 - Gündem

Kokain yüklü tekneye el konuldu 4 Türk gözaltında!

2022-04-17 20:07 - Dünya

Bakan Nebati, Uykusuz'un kapağında...

2022-04-17 22:22 - Gündem

Korkut Küçükcan için "adelet" istediler...

2022-04-19 22:08 - Yerel

Gaziatepli iş insanı ALTSO Başkanlığı'na aday...

2022-04-17 11:41 - Yerel

Özgür Özel'den Soylu'ya 'tipitip' yanıtı...

2022-04-15 18:25 - Siyaset

5. Zırhlı Tugay Arazisi için ortak çağrı...

2022-04-15 16:51 - Yerel

Sera Kadıgil'den Erdoğan'a sert tepki...

2022-04-19 20:17 - Siyaset

Üsteğmen Ömer Delibaş şehit oldu!

2022-04-19 08:49 - Gündem

İlgili Haberler

Bahçeli: Gizli kapaklı herhangi bir pazarlık söz konusu değil

10:23 - Siyaset

Özgür Özel: Doğrudan talimatımdır, o anahtar Alevilere teslim edilsin!

21:41 - Siyaset

Dervişoğlu: Yedi kollu canavarın merkezi Saray'dır!

20:22 - Siyaset

Mehmet Pamuk: Siyaset transfer piyasasına döndü!

09:41 - Siyaset

Erdoğan, 3 milletvekili ve 7 belediye başkanına daha AKP rozeti taktı!

22:50 - Siyaset

Günün Manşetleri

Ümit Özdağ'dan eylemdeki madencilere destek ziyareti

17:27 - Gündem

Butlan CHP, bir belediyeyi daha AKP'ye kazandırdı!

14:32 - Gündem

Emekli Amiral Türker Ertürk gözaltına alındı

10:20 - Gündem

Erdoğan, 3 milletvekili ve 7 belediye başkanına daha AKP rozeti taktı!

22:50 - Siyaset

Yeni Yol Grubu’nun imdadına CHP yetişti!

20:44 - Siyaset