?>

AKP'li başkandan sanatçılara tehdit!

Nevşehir'in AKP'li Belediye Başkanı Rasim Arı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ekrem İmamoğlu’na destek veren sanatçılara Nevşehir’deki hiçbir organizasyonda yer vermeyeceklerini duyurdu.

Gündem - 7 yıl önce

Nevşehir'in AKP'li Belediye Başkanı Rasim Arı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ekrem İmamoğlu’na destek veren sanatçılara Nevşehir’deki hiçbir organizasyonda yer vermeyeceklerini duyurdu.

31 Mart’ta yapılan seçimlerde İstanbul büyükşehir belediye başkanı seçilen ancak YSK’nın çok tartışılan kararı sonrası mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu’na birçok sanatçı destek oldu. Sosyal medya hesabından yayımlanan destek mesajlarının ardındansa bu sanatçılar, hem AKP, hem de yandaşları tarafından hedef alındı. Bunun son örneğiyse Nevşehir’de yaşandı.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan sanatçılarla ilgili skandal bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu’na destek veren sanatçıların fotoğraflarını paylaşan Arı, Nevşehir’deki hiçbir etkinlikte bu sanatçıların yer alamayacağını duyurdu.

Arı, mesajında ifadelere yer verdi;

“Milletimizin milli ve manevi değerleriyle sorun yaşayan, yeri geldiğinde terör örgütü propagandası yapan 15 Temmuz hain gecesinde ortalara çıkamamış, Berkin’leri her durumda anıp da Yasin’leri Eren’leri asla anmayan, Gezi’de çapulcularla bir ve beraber olarak vandallığa destek olan ve ülkenin bekası söz konusu olduğunda devamlı kaçak güreşmiş fakat YSK kararının hemen ardından aniden aslan kesilen kendilerini sanatçı olarak addedip ‘milli ve manevi toplum öncülüğü’ rollerini hiçe sayan ‘şahısların’ bu dakikadan itibaren şehrimde tarafımızdan düzenlenecek olan en ufak dahi olsa bir programda sahne alamayacaklarını Nevşehir Belediye Başkanı olarak tamamen ‘kanaat özgürlüğüm’ çerçevesinde ilan ediyorum!..”

Haftanın Öne Çıkanları

Bugün idam edilişlerinin 47. yılı...

2019-05-06 00:21 - Gündem

İmamoğlu’na destek veren ünlüler için fişleme listesi

2019-05-08 11:15 - Gündem

Şahin, Huzur Yaylası’nı inceledi

2019-05-04 22:31 - Yerel

Şehit yüzbaşının naaşı Gaziantep'ten uğurlanacak

2019-05-04 20:45 - Asayiş

Gaziantep'te iki yeni cezaevi inşaa edilecek

2019-05-09 13:08 - Gündem

Efsane sanayici Naci Topçuoğlu anılacak

2019-05-09 10:11 - Yerel

Gaziantep'te feci kaza: 1 ölü 1 yaralı

2019-05-05 20:33 - Asayiş

Doğa’da mezuniyet sevinci…

2019-05-03 11:31 - Eğitim

Çocukları tarafından yanlışlıkla öldürüldü!

2019-05-08 14:05 - Asayiş

Tales Matematik yarışmasına Seçkin damgası

2019-05-09 18:43 - Eğitim

İlgili Haberler

AKP'li Şamil Tayyar: Mutlak butlan kararı yazıldı, açıklanmıyor!

08:36 - Gündem

Erdoğan açıkladı: Kurban Bayramı tatili 9 güne uzatıldı!

21:38 - Gündem

İBB davasında mahkeme başkanı salonu terk etti, 31. celse görülemedi!

13:52 - Gündem

Gaziantep'te "süper hücre" fırtınası... Okullar tatil edildi!

23:19 - Gündem

Türkiye Belediyeler Birliği'nde yeni başkan Vahap Seçer oldu

16:29 - Gündem

Günün Manşetleri

AKP'li Şamil Tayyar: Mutlak butlan kararı yazıldı, açıklanmıyor!

08:36 - Gündem

Hüseyin Baş: Türkiye’deki enflasyon, uzun yıllardır sürdürülen sistematik bir fakirleştirme politikasının sonucudur

21:29 - Siyaset

Azmi Karamahmutoğlu: Türk halkı AKP hükümetinin üzerini kireçle örtecek!

21:24 - Siyaset

CHP Gaziantep’te 4 ekiple sahaya indi

21:00 - Siyaset

CHP’li Meriç’ten Gaziantep’in afet bölgesi ilan edilmesi için kanun teklifi

18:52 - Siyaset