?>

Akbaba HKÜ'de kitap imzaladı

Kişisel Gelişim Uzmanı Öğretim Görevlisi Fatih Akbaba, Hasan Kalyoncu Üniversitesinde ezberleri bozan bir programa imza attı.

Kültür & Sanat - 7 yıl önce

Kişisel Gelişim Uzmanı Öğretim Görevlisi Fatih Akbaba, Hasan Kalyoncu Üniversitesinde ezberleri bozan bir programa imza attı.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “Mehmet Akif Ersoy ile Anlaşabilmek” konulu program, öğrenciler tarafından büyük bir beğeni ve ilgiyle takip edildi. Mehmet Akif Ersoy’un çocukluğundan gençliğine, gençlik yaşamından vefatına ve vefatından sonrasına kadar hayatını duygu dolu bir sunum ile anlatan Akbaba, izleyenleri hem duygulandırdı hem düşündürdü. Ersoy’un özellikle vatan sevgisine ve gençliğe verdiği öneme sıkça değinen Akbaba, öğrencilere sık sık tavsiyelerde bulundu.

“BU MİLLETE ÖMRÜNÜ VERENLER, BU MİLLETİN GÖNÜLLERİNDE ASLA ÖLMEZLER”

Fatih Akbaba,Mehmet Akif Ersoy’un yaşamını anlattığı sunumunda şu ifadelere yer verdi: “Mehmet Akif Ersoy ile anlaşmak istiyorsak sevgili gençler bu ülkenin umudu sizlersiniz. Kollarınızı açın ve bütün Türkiye’yi sarın ki bu vatan ilelebet sizin omuzlarınızda İstiklal Marşı ile yaşasın.

Bize vatanını milletini seven aynı bağlılıkla koruyabilecek Mehmet Akifler lazım. İçinizde Türkiye’nin geleceğini yönetecek gençler var, içinizde şehrini yönetecek gençler var, içinizde nereye giderse gitsin yönetici olacak gençler var. İstiklal Marşı yazabilmek için önce bizim düzgün olmamız gerekiyor.

Sevgili Gençler; ister ticarette, ister siyasette, ister bürokraside şehrinizin, Türkiye’nin, hatta Dünyanın bir numarası olabilirsiniz. Ama siz anne baba duası alma makamında değilseniz siz bir hiçsiniz. Annelerin elleri avuç içinden öpülür. Çünkü anneler dua ederken sizin isminizi anarak dua ederken açtıkları ellerinde yazmaktadır. Dünyanın en soğuk öpüşüdür, bir mezar taşını öpmek. Hala hayattayken aileniz gidin anne, babalarınızın ellerinden öpün. Unutmayın; bu millete ömrünü verenler, bu milletin gönüllerinde asla ölmezler, tıpkı Vatan Sevdalısı Mehmet Akif Ersoy gibi” diyerek Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy ile anlaşabilmek konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Duygu dolu anlatım ve örneklerle öğrenicilerin ilgisini üzerinde toplayan Akbaba,  duygusal bir fon müziği eşliğinde, izleyenlerinders çıkarabilecekleri ve çıkarımlar yapabilecekleri bir anlatım tarzı ile Vatan Şairini anlattı. Seminer sonrasında kitaplarını imzalayan Akbaba, öğrenciler ile sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haftanın Öne Çıkanları

Şahinbey'den 500 TL nakit para yardımı

2017-12-15 07:56 - Yerel

Beren Saat diyestisyene başladı!

2017-12-17 08:31 - Magazin

ICONOVA ne demek istiyor?

2017-12-18 14:36 - Gündem

Gaziantepli ressam çalışmalarıyla dikkat çekiyor

2017-12-20 20:13 - Kültür & Sanat

Yasemin Allen nefes kesti!

2017-12-17 08:21 - Magazin

Süt ve ayran arttı, yoğurt üretimi azaldı

2017-12-15 08:28 - Ekonomi

'Ekoloji Kulübüm' projesi hayata geçti

2017-12-14 23:14 - Yerel

'Osmanlı Malta İlişkileri' konferansı

2017-12-15 20:03 - Kültür & Sanat

Gaziantep'te okul koridorunda bıçaklı kavga!

2017-12-19 18:07 - Asayiş

Mesut Yılmaz’ın oğlu intihar etti!

2017-12-16 20:34 - Gündem

İlgili Haberler

GAFSAD üyeleri Fırat’ın incisi Birecik’i fotoğrafladı

10:14 - Kültür & Sanat

Salihli Şiir İkindileri 11 yıl aradan sonra 51. kez düzenlendi

00:08 - Kültür & Sanat

Geleceğin şefleri yemek yarışmasında hünerlerini sergiledi

00:37 - Kültür & Sanat

Ressam Nurgül Ferahoğlu resim sergisini açtı

00:34 - Kültür & Sanat

Halk müziği ustasını yitirdi! Yavuz Top hayatını kaybetti!

04:08 - Kültür & Sanat

Günün Manşetleri

CHP'li Ali Mahir Başarır açıkladı: Saldırganın kızı CHP Genel Merkezi'ni aradı

21:38 - Gündem

Son Dakika... Özgür Özel'in kızını tehdit eden kişi yakalandı

21:08 - Gündem

AKP'de 'Ekrem İmamoğlu' istifası

19:51 - Siyaset

15 yaşındaki çocuğa darp: CHP standındaki saldırıya tutuklama kararı

17:38 - Gündem

Saldırganın yeni görüntüleri: Özgür Özel’i takip edip beklemiş!

17:34 - Gündem