?>

AK Parti Sözcüsü Çelik: İmamoğlu'nu tebrik ederiz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "İmamoğlu'nu tebrik ederiz, İstanbul'a hayırlı olsun" dedi.

Siyaset -

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "İmamoğlu'nu tebrik ederiz, İstanbul'a hayırlı olsun" dedi.

Sözcü Çelik, 23 Haziran seçimlerine yönelik yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

İstanbul seçiminde, Meclis'te büyük başarıya imza attık. Seçim sonuçları önümüzdeki günlerde de değerlendirilecek. Seçimlerde sandık başına giden İstanbullu vatandaşlarımız büyük bir fedakarlık gösterdiler, demokrasimize verdikleri güç için bütün vatandaşlarımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. 

Binali Yıldırım Bey büyük bir gayret sarf ettiler, İstanbul sevdasına herkes şahit oldu. Kendilerine teşekkürü borç biliriz.  MHP teşkilatına, Bahçeli'ye de teşekkürlerimizi borç biliriz. 

YSK, süreci başarıyla yönetmiştir. YSK temsilcilerine teşekkür ediyoruz. Yakın dönemde seçim sıklığı konusunda yorgunluk tartışmaları gündeme geldi. Demokrasi, bedel isteyen bir kazanım. Kimin kazandığın daha önemli olan demokrasinin kazanmasıdır. Milli iradeyle kavga edilmez, milli iradeye tabi olunur.

Yurt dışında, seçimlerin yenilenmesinin ardından Cumhurbaşkanımız hakkında kara propaganda başlatılmıştı. Ama görüldü ki 25 yıllık bir iktidar el değiştirirken demokratik olgunluk gösterilmiştir. Buna önderlik eden de sayın cumhurbaşkanımızın tavrı olmuştur. Diktatörlük safsatasından başlayarak Türkiye düşmanları devreye girmişti. Demokratik olgunluk gösterilmiştir.

Her seçim döneminde kutuplaşmadan bahsediliyor. Aziz milletimiz provakasyonlara kulak asmasın. Türkiye'nin demokrasisi yolundan sapmayacak. AK Parti buna güç vermeye devam edecektir. Önümüzdeki seçimsiz dönem vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesi bakımından son derece kıymetlidir. Bizim kazandığımızdan daha önemli olan milletimizin verdiği mesaj, partimiz tarafından tüm yönleriyle ele alınacak. Seçim sonuçları değerlendirilecektir.

(BM'nin Kaşıkçı raporu) Raporun objektif şekilde hazırlandığını görüyoruz, raporun tamamına katılıyoruz  Yunanistan başbakanını uyarıyoruz, altı boş ifadeler kullanmaktan vazgeçmelidir. Sayın cumhurbaşkanlarına karşı saygılı bir dil kullanmalıdır. Yunanistan, Türkiye ile Avrupa Birliği'ni karşı karşıya getirmmeye çalışıyor. 

Haftanın Öne Çıkanları

Özge Ulusoy konuştu...

- Gündem

Nagehan Alçı ile Soylu canlı yayında tartıştı

- Gündem

MMT Amerikan Hastanesi'nden açıklama

- Gündem

46 günde 37.5 ton 'Lop et' yemişler

- Gündem

Gaziantep'e şehit ateşi düştü!..

- Asayiş

Erdoğan’dan Ahmet Kaya’nın mezarıyla ilgili açıklama!

- Siyaset

AKP aleyhine tutanak imzalatılmaya çalışıldı!

- Gündem

Uzm. Dr. Hakan Bozkurt NCR’de

- Sağlık

Nöroloji Uzmanı Dr. Ekmekyapar Sanko'da

- Sağlık

173 bin öğrenciye karne hediyesi lunapark bileti

- Yerel

İlgili Haberler

CHP'nin 76’ncı mitingi Edirne’de yapıldı...

15:02 - Siyaset

Özgür Özel'den Edirne mitingine davet: İktidar yürüyüşümüzü büyütüyoruz...

18:38 - Siyaset

CHP'li Tanal'dan AKP'li Özlem Zengin'e: Bu ülkenin Bakanı Belçika vatandaşı olamaz!

19:34 - Siyaset

CHP'li Meriç: Felaket, “destan” söylemiyle örtülemez!

00:35 - Siyaset

Bünyamin Bozgeyik: 2026 bütçesi Türkiye Yüzyılı vizyonunun güçlü bir yansımasıdır

00:31 - Siyaset

Günün Manşetleri

Ela Rümeysa Cebeci ifadesinin ardından yeniden cezaevine gönderildi

17:51 - Gündem

Balıkesir’de İHA boş bir araziye düştü!

15:28 - Gündem

Sadettin Saran 'Adli kontrol' kararıyla serbest bırakıldı

20:56 - Asayiş

CHP'li Tanal'dan AKP'li Özlem Zengin'e: Bu ülkenin Bakanı Belçika vatandaşı olamaz!

19:34 - Siyaset

Tutuklu Başkan Murat Çalık'a biyopsi yapıldı, boynundan kitle alındı!

19:30 - Gündem