?>

Ak Parti Gaziantep Teşkilatı, İsmail Emrah Karayel’i ağırladı

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Gaziantep İl Koordinatörlüğü görevine atanan İstanbul Milletvekili İsmail Emrah Karayel’i ağırladı.

Siyaset - 1 yıl önce

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Gaziantep İl Koordinatörlüğü görevine atanan İstanbul Milletvekili İsmail Emrah Karayel’i ağırladı. Milletvekili Karayel, koordinatörlük görevi kapsamında gerçekleştirdiği ilk saha ziyaretini Gaziantep’e yaparak teşkilatla bir araya geldi.

Ziyaret kapsamında İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Dilan Ensari Şahin, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda teşkilat çalışmaları ve önümüzdeki dönem hedefleri masaya yatırıldı.

“GAZİANTEP, AK DAVA’NIN SARSILMAZ KALELERİNDEN BİRİ”

Yeni İl Koordinatörü İsmail Emrah Karayel, Gaziantep teşkilatının disiplinli, özverili ve yüksek motivasyonla çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “AK Parti’nin gücü, teşkilatlarının kararlılığı ve milletle kurduğu güçlü bağdan gelir. Gaziantep, bu anlamda her zaman örnek gösterilen illerimizden biri olmuştur. Bugün burada gördüğüm birlik, motivasyon ve heyecan bizlere büyük bir güven veriyor. Allah’ın izniyle el birliğiyle çok daha güçlü adımlar atacağız” ifadelerini kullandı.

FEDAİOĞLU: “KOORDİNASYONUMUZ GÜÇLENECEK, HEDEFLERİMİZ BÜYÜYECEK”

İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu ise, “Sayın Vekilimizin koordinatörlük görevine atanması, teşkilatımıza dinamizm ve tecrübe kazandıracaktır. Görev süresi boyunca Gaziantep teşkilatımıza kıymetli katkılar sunan, tecrübesi ve rehberliğiyle bizlere yol arkadaşlığı yapan önceki İl Koordinatörümüz Hakan Kahtalı’ya gönülden teşekkür ediyorum. İstanbul Milletvekilimiz İsmail Emrah Karayel’in Gaziantep İl Koordinatörlüğü görevine atanmasını memnuniyetle karşılıyor, kendilerine bu yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Genel Merkezimizle güçlü iletişim içinde, teşkilatımızın heyecan ve azmiyle inşallah çok daha güzel işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

YENİ DÖNEMİN HEDEFLERİ ŞEKİLLENİYOR

Toplantıda ayrıca AK Parti Gaziantep teşkilatının mahalle teşkilatlanması, üye çalışmaları, gönüllü hareketleri ve sosyal destek projeleriyle ilgili güncel veriler paylaşıldı. Gençlik ve kadın kollarının yürüttüğü saha faaliyetleri değerlendirilirken, özellikle genç seçmenlerle iletişim stratejileri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Haftanın Öne Çıkanları

Andımız’ı kaldırdı, Erdoğan’ın fotoğrafını astı!

2025-04-30 11:09 - Gündem

Yüksek rakımlı dağlarda kendiliğinden yetişiyor! Yöre halkının sağlık sırrı.....

2025-05-02 00:09 - Tarım

Silivri Cezaevi'nden ilk kare: İmamoğlu ailesi açık görüşte

2025-04-30 20:49 - Gündem

Ali Mahir Başarır arşivi açtı, AKP'li vekilin görüntülerini paylaştı!

2025-05-02 20:28 - Siyaset

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a çağrı: Eğer siz sandığı koymazsanız...

2025-04-30 19:39 - Siyaset

Özgür Özel'e saldıran kişi evlat katili çıktı!

2025-05-04 13:38 - Gündem

CHP'li Öztunç'tan 'jammer' tepkisi: İmamoğlu’na yasak ama Bilal Erdoğan’a...

2025-04-29 14:09 - Gündem

Biran Damla Yılmaz kim, kaç yaşında, nereli? Biran Damla Yılmaz hangi dizi ve filmlerde oynadı?

2025-05-04 00:39 - Biyoğrafi

İmamoğlu'nu soran gazeteciye Erdoğan'ın korumalarından sert müdahale

2025-04-30 15:34 - Gündem

Ümit Özdağ davası 10 Eylül'e ertelendi!

2025-04-29 11:09 - Gündem

İlgili Haberler

Selin Sayek Böke ve Gül Çiftçi hakkında disiplin süreci başlatılacak

14:45 - Siyaset

YENİ Parti'nin İstanbul Kurucu İl Başkanı Özgür Çelik oldu

14:53 - Siyaset

Çankaya Belediyesi YENİ Parti’ye geçti

15:00 - Siyaset

Fatma Kaplan Hürriyet mektup yazarak YENİ Parti'ye katıldı

15:27 - Siyaset

YENİ Parti'ye 48 saatte 86 bin kişi 182 milyon lira bağışladı

19:55 - Siyaset

Günün Manşetleri

Cem Küçük tutuklanarak cezaevine gönderildi

19:00 - Asayiş

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş tutuklandı

18:50 - Gündem

YENİ Parti, Melih Gökçek'in bağışını iade etti

17:10 - Gündem

Fatma Kaplan Hürriyet mektup yazarak YENİ Parti'ye katıldı

15:27 - Siyaset

Çankaya Belediyesi YENİ Parti’ye geçti

15:00 - Siyaset