?>

Ak Parti Gaziantep’te dijital üyelik dönemi başladı

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı, Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda teşkilat yapısında dijitalleşme adımlarını hızlandırarak yeni bir dönemi başlattı. Artık partiye katılım, dijital platform üzerinden çok daha hızlı ve pratik şekilde gerçekleştirilebilecek.

Siyaset - 10 ay önce

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı, Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda teşkilat yapısında dijitalleşme adımlarını hızlandırarak yeni bir dönemi başlattı. Artık partiye katılım, dijital platform üzerinden çok daha hızlı ve pratik şekilde gerçekleştirilebilecek.

Yeni uygulama ile birlikte vatandaşlar, https://akpartigaziantep.com.tr/ak-uyelik/uyeol.html adresi üzerinden üyelik formunu doldurarak AK Parti ailesine kolayca katılabilecek. Böylece teşkilatın sahadaki güçlü yapısı dijital ortamda da etkin biçimde genişleyecek.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, dijital üyelik uygulamasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’na emin adımlarla ilerlerken, partimizin dijital dönüşümünü de aynı vizyonla güçlendiriyoruz. AK Parti’ye katılmak artık birkaç dakikalık bir işlemle, cep telefonu ya da bilgisayar üzerinden kolayca yapılabiliyor. Bu adım, teşkilatımızın çağın gereklerine uygun biçimde yenilenme kararlılığının en somut göstergesidir. Gaziantep, her alanda öncü kimliğiyle olduğu gibi dijitalleşme sürecinde de örnek bir şehir olmuştur. Partimize gönül veren herkesi, bu yeni sistem üzerinden AK Parti ailemize katılmaya davet ediyorum. Birlikte daha güçlü, daha büyük bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Gaziantep’in her mahallesinde, her hikayesinde yer alan birlik ve dayanışma ruhuna vurgu yapılan açıklamada, vatandaşlar “birlik ve beraberliğin gücüne güç katmak” üzere dijital platformdan üyeliklerini tamamlamaya davet edildi.

Bu çalışma, AK Parti’nin teknolojiyi teşkilat yapılanmasıyla bütünleştiren yenilikçi yaklaşımının bir örneği olarak, partinin dijital dönüşüm vizyonuna önemli bir katkı sunuyor.

Haftanın Öne Çıkanları

Hesabını kapattı, CHP’den AKP’ye geçti!

2025-11-03 14:52 - Siyaset

Güllü'nün kızının arkadaşından kan donduran açıklama: Ben yaptım çok pişmanım...

2025-10-31 00:39 - Magazin

Kayyum Gürsel Tekin CHP'nin banka hesaplarına erişim istedi!

2025-11-06 15:12 - Siyaset

Açlık sınırı 28 bin, yoksulluk sınırı 92 bin TL'ye yükseldi!

2025-10-31 00:53 - Ekonomi

Aczimendi şeyhi Müslüm Gündüz: Biz, Kemalizm’in kara belasıyız!

2025-11-03 14:42 - Gündem

Özgür Özel, Başsavcı Akın Gürlek'e yarına kadar süre verdi!

2025-11-04 14:39 - Siyaset

Tayfun Kahraman'ın yeniden yargılanma talebi reddedildi

2025-11-06 13:18 - Gündem

Kahkaha pozlu fotoğraf ödülsüz kalmadı!

2025-11-03 16:13 - Gündem

Ekrem İmamoğlu'nun babası ve oğluna yurtdışına çıkış yasağı!

2025-11-04 21:56 - Gündem

Maaşlardan her ay yüzde 3 kesinti yapacak düzenleme Resmi Gazete'de

2025-10-31 06:40 - Ekonomi

İlgili Haberler

Özgür Özel: Yakında bazı isimlere soracağım, hazırlansınlar!

14:59 - Siyaset

Akın Gürlek: 2028 yılında Cumhurbaşkanımızı tekrar seçmek için bir seçim düzenlenecek

14:57 - Siyaset

Özgür Özel: Faturanın millete kesilmesine izin vermeyeceğiz!

16:45 - Siyaset

Yavuz Ağıralioğlu'ndan Ümit Özdağ'a ziyaret

15:24 - Siyaset

Özgür Özel'den Erdoğan’a: Bu mu senin demokratlığın...

09:05 - Siyaset

Günün Manşetleri

Taburcu olan Melih Meriç'ten teşekkür mesajı

14:09 - Yerel

Fon soruşturmasında 15 kişi gözaltına alındı!

09:08 - Asayiş

Mehmet Pamuk: Fonlardaki kriz bugün başlamadı

08:19 - Gündem

Gaziantepli halıcılar Kolombiya ve Panama’da saha araştırmaları tamamlandı

00:00 - Ekonomi

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 18 kişi gözaltına alındı

11:03 - Asayiş