?>

Ak Parti Gaziantep İl Teşkilatı’ndan Ebeler Haftası’na anlamlı ziyaret

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, Ebeler Haftası dolayısıyla Gaziantep Şehir Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Yerel - 2 ay önce

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Dilan Ensari Şahin, İl Sosyal Politikalar Başkanı Hasan Hüseyin Altunova, İl Yerel Yönetimler Başkanı Ahmet Yazıcı ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Ebeler Haftası dolayısıyla Gaziantep Şehir Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Ziyarette, büyük bir özveriyle çalışan ebelerin ve sağlık personellerinin haftası kutlanarak, kendilerine çiçek takdim edildi. Kadim bir mesleği yaşatan, hayatın en mucizevi anlarına şahitlik eden ebelere duyulan minnet, samimi bir atmosferde ifade edildi.

“ŞEFKATİN VE İNSANLIĞIN SEMBOLLERİ”

İl Başkan Fedaioğlu ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Doğumun en mahrem, en mucizevi anlarında bir annenin yanında olan, sadece bir sağlık görevlisi değil, adeta bir yoldaş, bir güven kaynağı olan ebelerimizin fedakârlığını tarif etmek mümkün değil. Her doğumda bir hayata umutla eşlik eden bu meslek grubu, bizim için yalnızca bir sağlık görevi değil; aynı zamanda vicdanın, şefkatin ve insanlığın sembolüdür. AK Parti teşkilatları olarak, emekleriyle hayatımıza dokunan tüm sağlık çalışanlarının yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“YARINLARIN SESSİZ KAHRAMANLARI”

İl Kadın Kolları Başkanı Dilan Ensari Şahin ise, kadın sağlığında ebe desteğinin önemini vurgulayarak, “Ebelerimiz, sadece doğumun değil, kadınların en zor ve en özel anlarının da tanığıdır. Onların güçlü varlığı, anneliğin ilk adımlarında kadınlara güven verir. Bu desteği asla küçümseyemeyiz. Her biri toplumun sağlıklı yarınları için sessiz kahramanlardır” dedi.

“BAŞIMIZIN TACIDIR”

İl Sosyal Politikalar Başkanı Hasan Hüseyin Altunova da bu ziyaretlerin, yılın yalnızca belli dönemlerinde değil, her fırsatta gerçekleştirileceğini ifade ederek, “Teşekkür etmek için bir hafta beklemeyeceğiz. Sağlık çalışanlarımız her zaman başımızın tacıdır” diye konuştu.

Ebeler Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen bu anlamlı ziyaret, hem hastane personelinde büyük memnuniyet yarattı hem de AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı’nın insan odaklı hizmet anlayışını bir kez daha gözler önüne serdi.

Haftanın Öne Çıkanları

Yozgatlı Ahmet Hakan’dan, Özgür Özel'e traktörlü tebrik

2025-04-20 13:00 - Gündem

Arınç'tan 'Can Atalay' çıkışı: Karar okunmuştur, iş bitmiştir!

2025-04-20 18:09 - Gündem

İmamoğlu suç duyurusunda bulundu: Yeter artık!

2025-04-24 13:51 - Siyaset

Rasim Ozan Kütahyalı'nın ifadesi ortaya çıktı!

2025-04-18 10:09 - Gündem

Bakan Güler'in 'Şehit' açıklamasına tepki yağdı!

2025-04-24 13:01 - Gündem

Demir parmaklı oy pusulası sosyal medyada gündem oldu!

2025-04-19 13:06 - Gündem

Özgür Özel, barikatları yıkarak yürüme talimatı verdi!

2025-04-23 17:29 - Gündem

Son Dakika... Öcalan İmralı'da gazetecilerle görüşmek istemiş!

2025-04-24 10:38 - Gündem

'Turpunan' sözü gündem olan çiftçi gençlere seslendi!

2025-04-20 18:47 - Gündem

Erdoğan konuşurken pankart açan tekstil işçisi tutuklandı!

2025-04-21 22:26 - Gündem

İlgili Haberler

Şehitkamil'den Babalar Günü’ne özel etkinlik

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan, Babalar Günü mesajı

00:00 - Yerel

Şahinbey'den, LGS'ye giren öğrencilere sürpriz

00:00 - Yerel

Rektör Dağlı'dan “Babalar Günü” mesajı

00:00 - Yerel

Mehmet Pamuk'tan Babalar Günü mesajı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Ali Yerlikaya açıkladı: Bayram haftasında sürücülere ceza yağdı

18:38 - Gündem

Fatih Erbakan'dan iktidara 'İncirlik' ve 'Kürecik' tepkisi: Koltuklarını ka

18:08 - Siyaset

Cumhurbaşkanlığı'ndan Erdoğan'ın ayakkabısına açıklama

17:39 - Gündem

İran'da sokaklar toz ve duman altında: İsrail'de füze alarmı verildi

16:38 - Dünya

İsrail ve İran’ın karşılıklı füze ve dron saldırılarıyla sivil can kayıpları artıyor

16:08 - Dünya