?>

173 kursiyer daha sertifikalarını aldı

Şahinbey Belediyesi, İŞKUR ve KOSGEB’in müşterek düzenlediği meslek edindirme kurslarına katılan 173 kursiyer düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Yerel - 7 yıl önce

Şahinbey Belediyesi, İŞKUR ve KOSGEB’in müşterek düzenlediği meslek edindirme kurslarına katılan 173 kursiyer düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Şahinbey Belediyesi ve KOSGEB’in 2018 yılı başında imzaladığı protokol kapsamında yıl boyunca İŞKUR destekli girişimcilik kurslarından eğitimlerini tamamlayacak olan 1000 kişiden 173 daha eğitimlerini tamamlayarak mezun oldu. Kursiyerler 4 gün 32 saat eğitim alırken, ayrıca 20 TL de destek sağlandı. Şahinbey Belediyesi nikah salonunda düzenlenen sertifika törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, başkan yardımcıları, kurum müdürleri ve kursiyerler katıldı.

SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ ÖNEMSİYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşın her alanda yanında olduklarını  belirterek "Şahinbey Belediyesi olarak, belediyecilik deyince sadece yol, kaldırım ve park çalışması aklımıza gelmiyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu her alanda yanlarında olmaya çalışıyoruz. Doğumdan ölüme kadar belediyecilik anlayışı ile çalışıyoruz. Çocuk doğarken başlayan görevimiz vatandaşlarımızın vefat, defin ve taziye işlerine kadar devam ediyor. Hoş Geldin Bebek Projesiyle yeni doğan bebekleri evlerinde ziyaret edip, annelerimizi sağlıklı bir nesil yetişmesi için bilgilendiriyoruz. Belediyemizin gençlik merkezleri ve sosyal teksilerinde bulunan anaokullarında 2.500 yavrumuz eğitim alıyor. Orta Okul öğrencilerimize LGS, lise öğrencilerimize ise YKS-TYT kursları veriyoruz. Bunun yanında müzik, spor ve meslek edindirme kurslarımız var. İhtiyaç duyulan her alanda vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Evlilik Okulu kurslarımızda yeni evlenecek olan ve evli çiftlerimize eğitim veriyoruz. Yeni evlenecek çiftlerimize eğitim sonrasında Şahinbey Belediyesi olarak Çamaşır Makinası, evli çiftlerimizde kahve makinası hediye diyoruz. Belediye olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te 26 milyonluk ihale kapan meclis üyesi...

2018-09-18 17:01 - Siyaset

Gazianteplilerin kebap dumanı konser iptal ettirdi

2018-09-19 10:28 - Gündem

Dr. Melike Özyurt eğitimdeki yenilikleri anlattı

2018-09-16 15:26 - Eğitim

Rektör Gür'ün eşinden skandal ifadeler...

2018-09-18 11:13 - Gündem

Her şeyini sattı, işsiz kaldı, kızının hastalığını bulamadı

2018-09-20 08:43 - Gündem

6 şeritli yol yapıldı ama...

2018-09-16 08:14 - Gündem

Etiketlere “yerli malı” logosu

2018-09-18 09:23 - Ekonomi

Kalkan'ın gündeme getirdiği o iddialar Odatv'de

2018-09-13 21:02 - Gündem

Bekir Öztekin'in acı günü

2018-09-16 18:18 - Yerel

Tarık Akan aramızdan ayrılalı iki yıl oldu...

2018-09-16 08:44 - Gündem

İlgili Haberler

Yılmaz, STK temsilcileriyle iftar sofrasında buluştu

00:00 - Yerel

Dijital Gençlik Merkezi, eğitimlere başladı...

00:00 - Yerel

Okuma yazma öğrenen kadınlar hayallerini gerçekleştiriyor

00:00 - Yerel

“Spor Festivali” projesi ile 8 bin 744 öğrenci sporla buluştu.

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan, 'İstiklal Marşı' mesajı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Ünlü tarihçi İlber Ortaylı hayatını kaybetti!

19:40 - Gündem

Karaman’da skandal: İstiklal Marşı'nı Arapça okuttular!

19:29 - Gündem

Öztürkmen: İktidarın politikaları nedeniyle kırmızı et hayal oldu

19:21 - Siyaset

MSB'den Adana'daki 'üçüncü füze' açıklaması

08:30 - Asayiş

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel gözaltına alındı!

07:51 - Gündem