?>

GTO Başkanlarından bayram mesajı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanları “Ramazan Bayramı”nı yazılı bir mesaj yayımlayarak kutladı.

Yerel - 5 yıl önce

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanları “Ramazan Bayramı”nı yazılı bir mesaj yayımlayarak kutladı.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Covid-19 ile mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağı ilan edilen Ramazan Bayramı’nda herkesin evlerinde olması gerektiğini belirterek, önlerindeki onlarca bayramı kaçırmamak, birilerinin kaçırmasına sebep olmamak için “#EvdeKal telefon aç!” mesajı verdi.

Yaptıkları yazılı açıklamada ilk defa bir bayramın böyle geçirileceğini ve bu durumun üzüntü yarattığını söyleyen Başkanlar, “İyilik, güzellik, hayır ve sabır ayı, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan’ı geride bıraktık ve mübarek günlerin ardından bir Ramazan Bayramı’na daha çok şükür sağlıkla eriştik. Fakat bu Bayram bizler için maalesef alışılmadık ve hüzünlü geçecek, geçmek de zorunda…” dedi.

Türkiye’nin çok önemli bir mücadele sürecinden geçtiğini, alınan önemli tedbirlerin ve bu tedbirlere vatandaşlarca gösterilen uyumun gelecek açısından hayati olduğunu söyleyen GTO Başkanları, Ramazan Bayramı için alınan tedbire de istisnasız herkesin uyması gerektiğini ifade ederek şöyle devam etti:

“Bayramlar tüm İslam âlemi için çok özel bir yere sahip. Aile ziyaretleri, akraba ziyaretleri, hoş sohbetler olmayacak. Her vatandaşımız için keyiflidir, eğlencelidir, mutluluk kaynağı ve bir arada olma sevincidir bayram ziyaretleri. Fakat tüm halkımızdan canıgönülden ricada bulunuyoruz. Lütfen önümüzdeki onlarca bayramı kaçırmamak, birilerinin kaçırmasına sebep olmamak için #EvdeKal’ıp telefon açalım. Gelecek hepimize bayram olsun, bu bayram böyle olsun… Belki bir bayramı evimizde geçireceğiz ama onlarca insanın hayattan kopmasına, önümüzdeki bayramlarda bir çocuğun babasından yahut annesinden mahrum kalmasına engel olacağız. Mübarek Ramazan ayını iyiliklerle, hayırlı işlerle geçirdik. Bu iyiliği bayram günlerinde de evde kalarak devam ettirmeliyiz. Duamız odur ki tüm insanlık Ramazan Bayramı ardından Koronavirüs belasından kurtulur, neşeyle ve hep birlikte, bir arada geçireceğimiz günler yakın olur. Tüm üyelerimizin ve hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyor, aydınlık yarınlar diliyoruz.”

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

19 Mayıs'ı kutlayanlara 'Deyyuslar' dedi!..

2020-05-19 17:43 - Gündem

19 Mayıs'ı kutlayanlara ağır hakaret!

2020-05-19 16:14 - Gündem

Belediyenin gıda kolisini çöpe attı!..

2020-05-16 13:00 - Gündem

Tümamiral Cihat Yaycı istifa etti!

2020-05-18 13:21 - Gündem

Kan donduran olay: Öz kızını hamile bıraktı

2020-05-17 19:28 - Asayiş

Ölüm listesi "büyütülecek bir konu değil"

2020-05-15 15:03 - Gündem

Gaziantep'te gökyüzündeki parlak cisim

2020-05-17 23:38 - Gündem

Kuzu'dan skandal 19 Mayıs mesajı

2020-05-19 12:28 - Gündem

Evini dikizleyip eşini hedef gösterdiler!

2020-05-16 14:52 - Gündem

İşsiz kalan gazeteci intihar etti!

2020-05-21 15:29 - Asayiş

İlgili Haberler

Şahinbey'den Hatay'daki orman yangınına müdahale

00:00 - Yerel

Yılmaz, Osmangazi Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu

00:00 - Yerel

Antep İşi Nakışı UNESCO yolunda...

00:00 - Yerel

15 Temmuz'da 6 farklı branşta spor etkinlikleri

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de Temmuz ayı meclis toplantısı sona erdi

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

AKP'li 'Yeliz'den tepki çeken paylaşım: 1923 darbesiyle hesaplaşmadan...

23:56 - Siyaset

Son 6 ayda AKP 256 bin üye kaybetti, CHP 370 bin yeni üye kazandı

22:23 - Siyaset

Gazeteci Timur Soykan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

19:35 - Gündem

Nihat Genç son yolculuğuna uğurlandı

19:31 - Gündem

MSB: Metan gazından 5 asker şehit oldu!

17:47 - Gündem