USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YİĞİT MERT EMEKÇİLER...

12-01-2022

Konuyu herkes biliyor. Onlar bu ülkenin emekçi çocukları... UPS Türkiye'nin binlerce çalışan onurlu işçileri aşı karşıtı olarak halen direniyorlar. Sebebi corona virüsü aşısı olmamak için direniyorlar! 103 gün oldu, işe alınmıyorlar! Çalıştıkları yıllarını emek harcayarak verdikleri firma ise, onları yüz üstü bıraktı.

"İstifa edin!" diyorlar... Yıldıray Kılıç ve Eren Alaçayır'dan bahsediyorum. İkisi de benim can dostlarım! Kısa bir süre önce maaş alamadıkları için, eve ekmek de götüremediler. Vatan onların bu derdine ortak oldu destek yağdı ibanlarına!.. Onların bu direnişi haklı! Haklılar! Bakınız bu direnişin sonu nereye varacak söyleyeyim; yurt dışından birçok gazeteci arkadaşım bu olayı uzaktan takip ediyorlar. Bu haklı direniş, AB insan hakları mahkemesine uzayacak! Benden söylemesi. Çünkü hak ve beden dokunulmazlığına ihlaller söz konusu. Kimse kimseyi zorla aşıya da PCR testine de zorlayamaz! İşten atamaz! İşten çıkartamaz! Siz ülkemizdeki anlayışla dünya hukuk sistemini birbirine karıştırmayın! Vücut bütünlüğünü korumak her ferdin yasal hakkıdır! Bunun ihlali ağır çok ağır müeyyideler getirir!

Bu sebeple Eren ve Yıldıray, bizlerin özüdür! Emekçi sınıfına bu haklı direniş çok dersler anlatır! İnsanlığa çok dersler anlatır! Az önce Yıldıray ile telefonda görüştüm. Bugün 103.'ncü gündeler! Plandemi aslen denildiği gibi insanları köleleştirme için, nüfus azaltmak için eli sopalı bir terbiye etme yöntemi!

İşin aslı özü bu! Şimdi bu 103 gün boyunca işe alınmaları için ekmekleri şerefleri ve namusları ile direnen bu vatan evladı emekçimiz er ya da geç haklılıklarını ispatlayacaklar! Alınları açık, dik başla toplumun içinde var olacaklar! Peki bu hengameyi ve kaosu onlara yaşatanlar toplumun içine çıkabilecek ler mi?.. Direnin çocuklar direnin! O taşıdığınız Asil Türk ruhu ve bedeniniz yıkılmasın! Çok güzelsiniz çoook!!!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?