USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YE'CÜC İLE ME'CÜC GÜÇLENİYOR VE YAKIN ZAMANDA DÜNYANIN BAŞINA BELA MI OLACAK?

12-08-2022
Dini otoriteler henüz Ye'cüc ile Me'cüc ün hangi kavim olduğunu açıklamış değiller. Ünlü filozof Voltaire Gog'ların Galliler ve İspanyollar olduğunu Magog'ların ise Ruslar olduğunu söyler...
Yani Yecüc- Mecüc kimlerdir dersiniz? Türkler olduğunu ileri süren Türk düşmanları oldu. Ancak, Ye'cüc ile Me'cüc ü durduran, demir dağı eriten ve onları demir dağın arkasına hapseden Türk Peygamber Zülkarneyn (1. Oğuzhan) olduğuna göre, hala Türklere Ye'cüc, Me'cüc diyenlerin artniyetli Türk düşmanları oldukları kesindir.
Peki kim bu tarife uyuyor. Kavmin isminden anlaşıldığına göre, bu kavim topyekün cüce olacak. İncil ve tevratta Ye'cüc ve Me'cücün komutanının adı gog olacak, ülkesinin adı magog olacak. Pers ve hristiyan mitolojisinde magi, perslerde müneccim din adamının adıdır. Eğer bu magi görüşü doğru ise Ye'cüc Me'cüc persli iranlılardan doğacaklar demek oluyor.
Cücelik esas alınırsa Çinliler olduğuna işarettir. Tabii ki bunlar tahminden ibarettir. Ancak Çin'in gelişmesine bakılacak olursa, 20 yıl sonranın başa bela devleti olacaktır. Bugün mazlum milletler, Amerika ve Rusya'dan çekiyorlar. Yarın dünya Çin'den çekecektir.
Çin'in nüfusu 2 milyara yakın. Hiç nükleer silahlara gerek kalmadan, 2 milyar cüce adam, çekirge sürüsü gibi, yürüyerek dünyayı işgal ederler. Allah korusun ancak, korkunun ecele faydası yoktur. Belki de Rusya, Amerika çökerler, Türkler Dünyanın süper gücü olabilir. Bu durumda tarihte olduğu gibi, yine Çin'in ezeli düşmanı Türkler bu cüce adamlara karşı dünyayı koruyacaklar, kim bilir...
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?