USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

TÜRKİYE'YE NELER OLACAK? (8)

22-03-2024
İşid için bir dönem basiretsiz siyasi Başbakanlarımız da oldu bizim. Reina saldırısını unutmadık halen veya esir düşüp de İşiďin yakarak şehit ettiği askerlerimizi mehmetçiklerimizi unutmadık! Ne demişti dönemin basiretsiz Başbakanı Ahmet Davutoğlu, "Bunlar teŕörist değil öfkeli çocuklar demişti"
Kanımız donarak bu talihsiz açıklamayı Tv'ler den öfke ve kızgınlıkla izlemiştik ulusca... Bir ayrı başka dönemden bahsetmek istiyorum şimdi de!.. Hani Hizbullah'a düzenlenen polis ve Mit baskınını hatırlarsınız. Liderleri ölü ele geçirilmişti ve örgüt çökertilmiş ve ardından islamcı yazar Gonca Kuriş'in de içlerimde olduğu sivil ve masum onlarca insanın birçok ev mezarliklar da cesetlerine ulaşılmıştı. Peki şimdi bir soru sormak hakkı doğuyor bizlere...
Işid kaç kişiyi ülkemizde hunharca katletti terör estirdi? Işid ile petrol ve silah ticaretinde kimler bulundu? İsid artığı Kuzey Suriye'de şu an neden Mossad El Nusra cephesini yönetiyor? Suriye'den sözüm ona savaştan kaçan masum ve siviller denilen ne idüğü belirsiz islam adına sözde cihad eden bu teröristler neden halen sınırlarımızdan kaçak olarak ülkemize halen giriyorlar?
Elnusra cephesinin Türkiye sözde emirliğini oluşturmak üzere stil ve tarz ile zihniyet farklılılığı olsa da neden El Kaide artıkları Afganistan'dan halen kaçak ülkemize geliyorlar! Mossad bunları İran isthbrtı ile nasıl ülkemize yönelik kışkırtıyor ve yönlendiriyor? En açık şeķilde Elnusra cephesi adlı radikal islami terör örgütünün İstanbul, Ankara, izmir, Adıyaman ve Hatay'da hücre evleri ve kurdukları mahallelerde neler olup bitiyor? Hangi dönemi hazır uyku da bekliyorlar?
Tüm bu soruların cevabı Gazze ile ve Ukrayna ile alakalı tek dünya düzenine adaptasyon ve geçiş evrelerinin ulus devletleri yok etme ve boğma stratejisinde saklı. Bakınız mesela Afagnistan'da yeşil kuşak oluşumuna izin veren ABD ve İsrail ortak strateji olarak Rusya'yı ve Suriye'yi tamamen İran'ı da içine alacak şekilde Türkiye için de bu radikal dinci teröristleri barındırtıyor!...
YARIN TEK DÜNYA DÜZENİ İÇİN DE SELEFİ VE CIHATÇI BU TERÖRİSTLERİN AMAÇ VE GAYELERİNİN İZLERİNİ SÜRECEĞİZ YENI MAKALEMDE
Esenlikler dilerim sevgili okurlarım.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?