USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

TÜRKİYE'YE NELER OLACAK? (6)

21-03-2024
Emperyalistlerin ortak istihbarat havuzu ajanları hem havalimanların da hem de Denizlimanlarımız da cirit atarlarken, dinci radikal unsurlar boş dururlar mı? Tabii ki hayır! Ama hepsinin tek bir yerden gelecek talimatla yıkıcı ve provakatör eylemlere kalkışacağı zamanı öngörmemek imkansız! Suriyeli ne idüğü belirsiz tayfa ile ayrıca hem siyonistlere hem de Avrupa istihbarat havuzuna ortak çalışan etki ajanları CIA kontrolünde Anadolu topraklarında şimdilik uyuyan hücreler konumundalar. Türk istihbaratı ve ulusal güvenlik ağı merkezimiz bunun farkında değil mi dir? Elbette farkındadır...
Çünkü, öz ve katışıksız Türk geni ve kanı halen bu coğrafyada hakim ve söz sahibidir. Tarihin cilvesine bakınız ki, Fetret ve Gerileme döneminden günümüze dek uzanan tarihsel zincir sürecinde kimlikleri hiç değişmemiş vatan hainleri ve işbirlikçi yapılanmaları hep aynı bir zümrenin emrindeler. Şahıslar değişse de figüranlar değişse de Türķ'ün düşmanları ve Türkiye'nin düşmanları hep aynı...!!
Taşeronlar değişir, filler hep tepişir, kaleler hep hilecidir ve piyonlar dans ederler bu coğrafyada... Ama mutlak surette bir yenilmez ruh gelir pelerin gibi Türķ'ün ensesine konar yerlerin ve Göklerin tek hakimi efendisince! Türk'ün ayranı kabarır, şimşek olur, tufan kopartır! Yıldırımlar yaratır aniden!.. Ve tüm dünya neye uğradığını şaşırır! Bu sefer de Türk'ün karşısında tutunamaz ve birbirlerini satarlar! Bunları duygusal ve biraz da ironi ile neden anlattım hemen açıklayayım...
Bir süredir iki ve ya üç kez İsrail ajanları ve işbirlikçileri düzenlenen operasyonlar ile ele geçirildiler. Yalniz şu var ki, kutsal sandıkları inançları vaad edilen topraklara olan hayalleri kursakların da kalacak. İsrail'in kidon dahil tüm yapılanmaları deşifre edildi Türk istihbrtı tarafın dan! Tüm planları ele geçti! En son meşhur Gezi Parkı'nı bile kapmaya kalkıp dinci bir vakıfa vermeye mücadele eden işbirlikçileri yakayı da paçayı da ele verdiler!..
Yetmedi; Kuzey Suriye'de kurulmak istenen PKK terörist devlet yapılanması ve planları ile hem dinci radikallerin ve de PKK'nın beklediği erken secim süreci ve özerk bölgelerin verilmek istenmesinin de şifre ve anahtarları çözüldü bir bir!
Bu yazı iletim devam edecek. Esenlikler dilerim sevgili okurlarım...
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?