USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

TÜRKİYE'YE NELER OLACAK (5)

19-03-2024
Yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Emperyalist uzantılar adına ister Bop deyin ya da Bip deyin ne derseniz deyin, İran ve Türkiye'yi küresel güdümle tek dünya düzenine hazırlamaya devam ediyorlar. Ukrayna sahası, Suriye sahası ve Tayvan sahaları yeni taktiksel gelişmelere açık olarak eyleme sokulacak aynı anda düğmeye basılacak.
Putin daha dün yüzde 87.8'lik büyük bir ezici güçle zaferini ilan ederek Rusya'nın alternatifsiz tek başkanı oladuğunu bir kez daha ilan etti. Dünyaya ve aynı anda da Ukrayna'da ölümcül son darbeleri vurmaya hazırlanıyor. Biz ise 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109.'ncu şerefli ve onurlu yıldönümünde bazı tuhaflıkları yaşıyoruz. Torbalı'da bir bando şefimiz İzmir Marşı'nı çalmak isterken Akp'nin bir hışmına uğradı ki sormayın.
Gururla adını dik duruşu ile Türk tarihine yazdırdı... Akp'li sahsı protesto ediyor, oturma eylemi yaparak... Asıl şimdi size bomba bir haber ileteyim... Hazırlayıp ve sunan şu twitter'ı alıp adını (×) yapan küreselcilerin masum yüzlü çocuk yüzlü şeytanı olan Elon Musk varya, hani ben bile evsizim arkadaşımın evinde kalıyorum mutluyum diyen şahıs... Düğmeye bastı ve mülksüzleştirme politikasını en son ki Dünya ekonomik forumu sonrası aldığı emirle hayata geçirdi... Hem de bizim ülkemizden başlattı... Şimdi Mehmet Şimşek'ten önceki duruma bakalım... Aaaaa! Tanıdık bir isim Hafize Gaye Erkan!
Kısa bir süre önce Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası başkanlığına atanmıştı... Ne demişti demeçlerinde, ''Ben arkadaşımın evinde kalıyorum .Mutluyum!''... Ne tesadüf değil mi?... Bir bakıyoruz ki, kısa bir müddet sonra görevden alınıyor her ne hikmetse... Ama Elon Musk ile aynı zümreye hizmet ediyor... Bu ortaya çıkıyor... Hani 109 yıl önce dedelerimiz ninelerimiz Çanakkale'nin geçilmesine izin vermediler ya ne tesadüf ki, o dönem yapılmak istenenler şimdi "Türkiye Yüzyılı" aldatmacası ve kisvesi altında başta "Mülksüzleştirme ve topraksızlaştırma" projesi ile hayata Akp tarafından geçirtilmek isteniyor...
Zaten bu kadar sığınmacı, kaçak göçmen ve arap sermayesi boşyere sokulmadı ülkemize... Hepsi büyük bir kaosun bir halkası... Amaç, erken seçime gitmek ve işi bitirmeye son noktayı koymaya hazırlanmak... Nedir o son nokta?
Anayasamızın ilk 3 maddesinin değıştirilmek istenmesi ve 66.'ncı maddenin kaldırılması sonrası eyalet sistemi ile yurdumuzu bölmek parçalamak öz evlatları olan bu Anadolu topraklarından biz Türkleri çıķartmak! Yermiyiz? Asla!..
Çanakkale Zaferimizin daha 1000.'nci yıl dönümlerini de onurla şerefle saygıyla yaşayacak ve yaşatacağız!...
Esen kalınız sevgili okurlarım yazı dizim devam ediyor, çok çarpıcı bilgiler sunacağım bekleyiniz...
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?