USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

TARiKATLAR ve ELEKTRİK FATURALARI

16-01-2022

Hızla gelişen ve değişen dünya ya uyum sağlayabilmek için, insanların artık farklı becerileri ile gün içinde hayatta kalmaları daha çok önemli. Zamlar ve hayat pahalılığı halkımızı fena vurdu. Bu politika nedir? Açalım... Neden herşeye zam geliyor!???.. Düşünme, insanı geliştirir. Ama sistem dindar ve kindar olmak tan yana ... Çünkü cehalet ten beslenmek onların olmaz ise olmazları. Bu sebeple Allah ile kul arasına tarikat ve cemaatleri soktular!... Ayrıca düşünme, bireyin ve bireylerin, güvenilir ve sistemli yaşam biçimlerine kavuşmaları demektir! Tarikatlar ise bunu engellemek için vardır!Sen özgür olmak istersin ! Onlar senin adına karar vermek isterler! Zamların bunlar ile ne alakası var demeyin!??? Sen zamlar altında ezilirken onlar, hiç bir ödeme yapmadan senin sırtından geçinenlerdir! Beynimize ve duyu organlarımıza herşeyimize sahip olmak isterler dahası biad kültürü onların olmazsa olmazıdır!

Astronomik herkayıp kaçak bedeli bunların sebebi ile faturalarımıza yansıyor. Elektrik faturası ödeyen astronomik ücret faturaya şikayet eden bir tek cemaat bulamazsınız!...Her davranışlarının altında, dinci sömürü yatar! Sen, sen olma yeter dedikleri için!....

Sözüm ona milli olmayan ama onlara göre yerli ve milli her politika onların hükmettikleri bakanlıklarda şekilleniyor bunu biliyorsunuz! Faiz ve kredi büyüme kararları dış politika sağlık ve milli eğitim kararları hep, tarikatların emri ve isteği ile şekilleniyor!

Sen "sevgili Atatürk'çü kardeşim, unutma, sen karşı olsanda ben karşı olsam da hatta hiç bir biad etmeden hiç bir tarikatlara, bağlı olmasak da Hükümeti onlar şekillendiriyor!" Hayatlarımızı ve dünyayı bizlere zehir ediyorlar! Sen ise halen, birlik ve beraberlikle hareket etme kardeşim! 1980'den beri onlar, Devletimizin her alanına sızdılar paralel oldular ve şimdi devleti tek ele geçirmek için gün gelecek aynı vatan haini fetö terör örgütü gibi birbirlerini yiyecekler! "

Hergün zam geldiğine göre faizler ve dolar düşse de, zamların geri çekilmediği bir Türkiye'yi sorgulamıyorsan, Nazım Hikmet'in dediği gibi suçun en büyüğü senin be kardeşim!

Esenlikler dilerim sevgili okurlarım...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?