USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

SAVAŞ EVRİLMESİ

03-03-2022

Sahada Ukrayna'da bir çok basın ve savaş muhabiri baskılara dayanamadı. Derin Fetö ve küreselci yapılara teslim olup kalemlerini foto muhabirliği şeref ve haysiyetllerini sattılar. Rus medyası boğuluyor. Dünyaya gerçekleri anlatamıyorlar, sesleri ve görüntüleri kesildi. Ajan casus, muhbir ve muhabirler ordusu sahada CIA adına at koşturmaya başladı.

Durum böyle olunca da sıkıntı dünyaya yansıdı. Kara propaganda, asparagas haberler, algı operasyonları başladı .Ukrayna'da savaş biz de ise Ekonomik savaş devam ediyor iken, tıkanmış, bitmiş, çürümüş, köhne zihniyetlerin sistemleri halen dayatılma ile devam ediyor.

Halbu ki çözüm var. Erken ya da baskın seçim. Bölge savaşlarını atlayarak, Dünya savaşı çıkmak üzere... Kuzey Kore Rusya'dan yana taraf oldu .Tüm dünyada siber savaş başlamak üzere, tüm dünya devletleri hazır bekliyor.

Savaş baronları çok büyük bir kaos planladılar ve biz bu plana her geçen dakika fahiş zamlar ile hem aç hem bitap hem de yorgun ve fakir olarak giriyoruz...

Şimdi yazacaklarımı can kulağı ile ve gözlerinizle iyi analiz ederek ve zihnimizde canlandırarak okuyunuz.

Yarın tüm yurt genelinde bütün okullarda sivil savunma tatbikatı başlayacak, sirenler çalacak, sığınak var ise neler yapılacağı anlatılacak vs...

Bu ne demek?

Güya halkı bilinçlendirmek onlara göre!!!...

İş öyle değil başımızdaki hükümet Emperyalist ! Dinci uygulamalar ile bizleri boğmuş, hakkımızı gasp etmiş, fabrikalarımızı, tersanelerimizi kapatmış ya da he rşeyi satıp savurmuş özelleştirmiş bir hükümet !

Açık açık diyemiyorlar "Savaş bu ülke için kaçınılmaz savaşa gireceğiz" diyemiyorlar. Çünkü NATO üyesisin kardeşim ! Elin mahkum. Yapmayın dedik ! Etmeyin dedik! Ukrayna'ya silah mühimmat göndermeyin insani yardım gönderin dedik! Dinletemedik

Yine stratejik, taktik ve jeopolitik ile jeo stratejik alanda hatalar yaptık. Korku paranoyasını dalgalar halinde elindeki medya gücü ile yöneten yönlendiren iktidarımız artık bu planın bir parçası...

Zeytinlerimiz Ege'de bir bir kesime uğramaya başladı. Asırlara kin ve öfke duyan bir kitle ile zümre ile karşı karşıyayız.

Ukrayna savaşına dönecek olursak, tekrar orada bu savaş ne Ukrayna Rus savaşıdır. Ne de Putin ve Zelensky atışmasıdır .Küreselciler ile ulusalcı devletlerin kapışmasıdır. Dedeağaç ve Romanya ile Bulgaristan ve Hindistan ile güneyimizdeki Suriye'ye dikkat!

Her devlet sahte milliyetçiliğini pompalayacak, sahteleri kapışacak, benzerler ölecek, gerçekler tarihe geçecek.

Esenlikler dilerim sevgili okurlarım...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?