USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

SAMSUN

04-02-2022

103 yıl önce idi, Apoletlerini söküp vatan mücadelesini başlatmak üzere Samsun'a beraberindeki heyet ile çıkmıştı Mustafa Kemal. Zorlu ve çetin geçen bir Karadeniz yolcuğu sonrası limana ayak basar basmaz, ilk yaptığı iş durup bir süre semaya ve Samsun'a bakıp havasını içine çekmek oldu!  Anadolu kokuyordu temiz ve pakça bir hava vardı. Lakin, havada hüzün de vardı ve emin kararlı adımlar ile istikametine koyuldu. Koyulduğu an işte o kararlı cesur adımlar vatanı kurtarmak, Cumhuriyet'i ilan etmeye kadar silsile ile mücadeleyi kapsıyordu. Çetin zorlu ama yılmadan.. .Asla pes etmeden... Tam 103 yıl önce...

Vefat ettiği 1938 yılı öncesi ve sonrası bu aziz vatan topraklarında halen kurucu önderimiz halen yedi düvel ile savaşıyor... O'nun izinden gidenler de halen yani bizler savaşmaya devam ediyoruz! Çünkü biz Kuvvay-i Milliye'yiz!

Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk Anıtkabir'den halen ebedi istiratgahında bize ışık olmaya devam ediyor! Biliyordu Din satıcılarının ve Emperyalistlerin bu aziz vatanı kendisinden sonra rahat bırakmayacaklarını...

Yazdı, anlattı eserlerinde bize emanet bıraktı. Genç nesillere gelecek kuşaklara vatan nedir vatan için ne yapılması gerekir bir bir anlattı!.. Evvelki gün iki vatan haini dinci radikal İslamcı hain ve yobaz onun heykeline Samsun'da halat bağlayıp devirmek istediler!

C.i.f ve B F. adlı saldırgan vatan haini köpekler kaçtılar. Kendi binaları veye asfaltları gibi ya da havalimanları gibi yıkılır zannettiler!

Oysa ki yüce önderin bile Heykelleri dimdik ayakta idi ve tüm ülkü ileri ile...

Anlayamayanlara ders olsun! Put denilen İslami jarbonda iddia Atatürk'ün heykellerine atılan bir iftira ve yalandır! Heykel sanat dalıdır! Mayasında maden ve çeşitli değerli taş mermer gibi malzemeler bulunur! Put ise ağaç toprak oymacılıkla elde işlemecilikle kilden tuğlanın hammaddesinden yapılır. Yapılan bu şeye de put denir.

Putlar elbet yıkılır! Lakin depremde dahi bir heykel neden dimdik ayak da kalır! Sebebi çok basit! temeli sağlam temeli!... O temel Vatan sevgisi millet sevgisi ve bayrak sevgisidir! Hürriyet'tir! Bağımsızlık'tır! Ulusal bilinç, milliyetçilik ve millet olmanın özüdür...

Dinini şeytana satanlar er ya da geç bu ülkede yıkılmaya mahkumdur! Biz onlara müslüman değil CIA'sal İslamcı deriz! Sadat böyle bir oluşumdur! Bu yakalanan iki suçlu müptezeli araştırın altından Sadat ve radikal İslam çıkacaktırki, haber isthbrt havuzlarına çoktan düştü bu bilgi!

MI6 Türkiye'de işbirlikçi pezevenkeri ile ülkeyi kaosa sokmaya çalışıyor Tıpkı Kazakistan'da olduğu gibi!... Provakatif amaçlı cemaat ve tarikatlarda yetişen ajanları hayatın her alanında ülkemizi kaosa ve iç çatışmaya sürükleyecek zemini yaratma hevesindeler...

Lakin bilinmeyen kuvvay-i milliye güçleri vatan toprağındadır! Onlar aramızdadır! Geldiler ise vatana sizlere sahip çıkmak için cefası da belası da sizden uzak olması için..

Hani kozmik odaya sızan fetö vatan haini köpekler vardı ya ! Onlar bile çok şehit vermemize rağmen yıkamadılar çözemediler bu sistemi!

En derin oluşumları dahi çözemedi! O çözemedikleri sistem ve mensupları sabırla bekliyorlar ne zaman ki bu cumhuriyeti yıkmaya kalkışma olacak bu dediğime kulak verin! Ki kolay kolay yıkılamaz hatta hiç yıkılamaz!

"İşte o bilinmeyen ruhu hissedilen sistem mensupları ansızın bunların gırtlaklarına çökecektir"

Sen yeter ki umudunu yitirme eyyy vatan!

Atatürk ilke inkilaplarından sakın şaşma ! Bir an olsun şaşma ! Dün bana sosyal medyadan sordular! Atatürk sevgisini kendi liderlerine duydukları sevgi ile ölçmeye çalışıyorlar! Sizin liderinize vağlılığınız yeşil dolar miktarı kadardır! Lakin bir Türk evladının Ata'sına bağlılığı kalpten ve o kalbin içinde dolaşan atom gücüne kadardır! Yer demir gök bakır olsa dahi!!! Kalp sevgisinin gerçek sevginin bedeli ve sadakatini yer yüzünde hiç bir güç satın alamaz! Gücü yetersiz kalır!

Esenlikler dilerim sevgili okurlarım...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?