USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

SAHTE DOKTORLAR OLAYI

10-03-2022

Hepimiz onları, pandemi zamanı tanıdık arkadaş ve dost olduk. Malum süreç yaşanırken hakikaten halkı bilinçlendirdiler. Ellerindeki bilgi ve belgeleri paylaştılar. Bizlere yol gösterdiler. Sonra bu sözde doktor kardeşlerimiz birbirlerine girip ne oldu ise birbirlerini twitterda ifşaa etmeye, birbirleri hakkında iftara ve karalama kampanyasına başladılar.

Diplomalar ve sahte evraklar havada uşuştu. Gerçek alanının uzmanı doktorlarımız da töhmet altında kaldılar. Araştırmalarımda sizlerden onlarca insandan yardım ve destek aldım. Evli barklı kadın arkadaşlarımı telefon ile arayarak gece yarıları onlardan çok ama çok özür dileyerek bilgi aldım. Sağ olsunlar varolsunlar. Amacım basın olarak benzer ve sahteleri ayırmaktır. Sorup, sorgulayarak ve araştırarak halen devam ediyorum.

Beni üzen ise en güvendiğim bazı dost dediğim insanların beni yarı yolda bırakması oldu defalarca kez uyardım "Beni arayın!" diyerek bu sisli ortamda geçen gün araştırmalarıma devam eder iken, İstanbullu denilen Bir twitter kullanıcısının paylaşımları dikkatimi çekti. Kendisine çok soru sordum telefon ile dönmedi ikinci gece ise, DM'den bana döndü

Hesabındaki paylaşımları sordum çünkü delil olarak hazırlayacağım bu yazı dizime desteğini istedim çok sıkıştırdım çapraz teyitli olarak malesef hesabından beni engellediğini de gördüm. Çünkü fake ve benimle yüzleşemedi. Sürekli Dr. Musatafa Yücel'i kötüledi durdu. Op. Albay Dr. Kaan'ın elini zayıflatmış oldu bu durum... Haklı haksız birçok itham ve iddia havalar da uçuşurken sevgili dostlar basın olarak karşıma çıkamıyor ise bir insan bilinki suçludur! Ama amacım sadece gerçek. Kim suçlu suçsuz ona adalet karar verecek.

Üzüldüğüm şey gerçeği çıkartırken sevdiğim şeyleri kaybediyor olmam! Ben bu yönümü hiç sevmiyorum ! Kendimde ama ne yapayım mecburum... Halkımın gerçekleri bilmesi en doğal hakkıdır. Buna çabalıyorum. Şimdi bir insan haklı ise iddialarında neden fake hesap açıp oradan karalama ve iftira kampanyaları yapsın???

Bu yazı dizim devam edecek dostlar sakın takip etmeyi unutmayın. Esenlikler diliyorum...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?