USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

PUTİN'İN GİZLİ AJANDASI

17-02-2022

Bilinen şu ki, Ukrayna bölünüyor ! Bilinmeyenler işte tam burada başlıyor!

1- Dünya ticaret ağına kafkaslar üzerinden Çin ile ortak yola devam edilecek

2- Çin Pasifik'te desteklenecek! Afrika'da ve Türkiye'de desteklenecek.

3- Nato'ya asla müsamaha gösterilmeyecek. Tampon küçük eski sovyet toprakları güçlendirilecek .

4- Akkuyu nükleer santrali korumaya alınacak, olası büyük bölgesel çaptaki savaşta Akdeniz'den Türkiye topraklarına girilecek kuzeye yarım hilal şeklinde cephe açılacak. Lazkiye ve diğer Akdeniz unsurlarımız buna hazırlanıyor. ABD ve Nato'ya asla geçit verilmeyecektir.

5- Bilgilerin çalınması tasarım hırsızlığı ve teknoloji hırsızlığına Ukrayna'da asla müsade edilmeyecektir.

6- Siber soğuk savaş dönemine girmiş bulunuyoruz, işte 'gerçekleri Rus halkımıza açıklama zamanı gelmiştir' diye not düşen Putin'in ajandasına yansıyanlar;

"Dünya siber güvenlik oluşumuna ilşkin en büyük tehditlerden bir tanesi Nato'nun gladio kolu olan hacker casuslarıdır. MC affe adlı gruplar ve şirketler an be an takip edilecek haklarında bilgi toplanacaktır.

Zayıf noktalarımızı bulmak için Nato ajanları ve CIA ajanları sürekli sistemlerimizi sınıyorlar!.. Siber ordular kurarak bu haklarımızı kuvvetlendirmeli ve Nato'ya dur demeliyiz. Zamanında ABD'li Washington istihbrat ve araştırma müdürü James Mulvenon ne yazmıştı. Rus askeri bunu asla unutmamalıdır "Siyasi ve askeri amaçlı siber saldırıları dünyada Çinliler başlattı ve Rusya ile çin ilk hedefimiz demişti değil mi?

Bu konuda Çin askeri yönetimi Tüm Rus hacker askeri gazrnizonlarımıza destek vermektedir. Biz de onlarla iyi ikili ilşkiler kurarak Suriye ve Ortadoğu'da ve ileriki süreçte Akdeniz'de varız demekle olacaktır! Akp hükümeti buna itiraz edemez! ...Türkiye buna itiraz edemez! Onlar zaten hükümet olarak İngiltere'nin ağır organize suçlar kurumunun esiri haline geldi. Öyle ise bize de er yada geç Ukrayna'ya girmek kalıyor! Karadeniz'de ve Akdeniz'de tamamen Rus güçleri görmek istiyorum.

Estonya vazgeçilmezimiz olmalı Belarus vazgeçilmezimiz olmalı ve gerek barış için gerekse özgürlüğümüz için savaş ise savaş olacaktır!

Rus toprakları kadim topraklardır.Bu coğafya da sağlıklı sistemlerin kurulması halklar için gereklidir. Nato zayıflatıldıkça gücümüzü asıl göreceğiz.

İstihbarat ve teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanmak zorundayız! Herşey Anadolu coğrafyasında tezahür edecektir. Batıdan Nato, doğudan ve kuzeyden hatta güneyden biz de Türkiye'yi kuşatarak gerekli zamanlar da gerekli argümanları sahaya ve masalara sürmeliyiz" diyor.

Bu birinci gizli ajanda, yarın ikinci bölümde görüşmek üzere esen kalın sevgili okurlarım...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?