USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

PANDEMİ YA DA PLANDEMİ'YE RUS ARŞİVİ CEVAPTIR

25-09-2022

Adı; Yuri Vlademiroviç Andropov. 1967'den 1982'ye kadar ölümünün son anına dek Rus Devlet Güvenlik Komitesi KGB'nin Başkanlığını yapmıştır. 12 Kasım 1982'ye değin de 15 ay boyunca Sovyetler Birliği Komünist Partisi'nin (SBKP) Genel Sekreterliğini yapmıştır. Rusların dahi çocuklarından birisidir! Dönemin Rus Devlet Başkanı Leonid Brejnev onu 10 üyeli KGB'nin başına atamıştır. Amaç onun gözü ile kulağı ile Devletin güvenlik sistemlerine siyasi baskılama yaptırtmaktı ve böylece SSCB onun sayesinde Demir Perde ülkesi olmuştur.

1974'de Parti merkezi toplantısı sonrası SSCB Bilimler akademisinde bir konuşma yaptı. Harfiyen o konuşmanın aslını bendeniz bu makaleme taşıdım!

İşte o konuşma:

"SSCB halkı olarak, dış tehditleri Nato'yu ve amaçlarını görüyor ve biliyoruz. Bugün iki kutuplu dünya düzeninde denge unsuruyuz! Ancak 1990'lı yıllarda dağılabiliriz! Varlığımızı sürdürmek için çok acı şeyler yaşayabiliriz! ABD öncülüğünde ve Nato çıkarları doğrultusunda Almanya'yı da kaybedebiliriz! Bu dünya savaşı olarak örtülü bir dizi süreç demektir! Dünyamızı tehdit eden Nato genişlerken labaratuvarlarda üretecekleri ve insanların tüm dengelerini sarsacak bakteri ve virüs ile parazitleri de dünyanın sağlık tepe çatısından destekle yayacakları bilgisi vardır.

Bunu şimdi değil ama gelecek yüzyılda dünyanın tek merkezden yönetilmesi için yapacaklardır! Buna bir çok özel kodlu ve isimli virüs adları verecekler Dünyada yaşayan milyonlarca insan açlık kıtlık ve sefalet anında ölüm kalım savaşı vereceklerdir! ABD'nin tek dünya yönetim arzusu bu olacak. Türkiye'nin güneyi Suriye ve Kırım yarımadası kuzeyinde savaşlar aynı anda çıkartılacaktır! Bunun adına da aynı süreçte CoronaMania isimli doktrinli ve özel üretimli virüs ve bakteri yayarak toplu insan ölümlerine sahip olacaklardır!

SSCB olarak şimdiden bunu sahalardan gelen net bilgiler ile görüyoruz, anlıyoruz! Şimdiden bunun takibini ve önlemini almak zorundayız! SSCB'nin evlatları ve gelecek kuşakları sağlıklı olmak zorumdadır!" diyor!

Peki şimdi bu arşiv bilgisini tozlu raflardan alıp nereye koyacağız, sevgili halkım. Esenlikler diliyorum herkese sağlıklı mutlu pazarlar esen kalınız... 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?