USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

KODADI BÖLÜM 2

13-04-2022

Molla Bilader Gulbettin Hikmetyar'ın öğrencisidir! Eski CIA ajanıdır! Diğer öğrencilerii ise önünde diz çökenlerdir! Gladio'nun yeni adı Siyah Kuşak savaşçılarıdır! Kimdir bu siyah kuşak savaşçıları ? El Kaide'nin içinden türeyen radikal islami teröristlerdir! Biz kim olarak tanıyoruz onları? Işid! Sonra Ahraru şam! Sonra Heyetül el şam! Sonra Allah'ın savaşçıları sonra, Tahrür el şam! Vs.... İşte bu örgütleri Suriye savaşı başladığından beri Suriye'de sürekli besleyen Akp'dir! Her türlü yasa dışı sınır ticareti bu örgütler ile Suriye de olmaktadır! Ancak esas en büyük tehlike şu dur!

İran Van sınırından ülkemize kaçak yoldan giren her türlü radikal örgüt dinci ve selefi oluşumun hepsi açık ve net söyliyeyim CIA sessiz hücreleridir! Susuyorlar ama tehlikeler! Bir an da kalkışma yaparlar ise yollarına kim çıkarsa saldırıp din adına insan yani Türk vatandaşı katladecekler! Anlatıyoz, bağırıyoz, söylüyoz, yazıyoz, anlatamıyoz! Ben haksız isem soru ile başlıyalım! Kardeş dedik sizi ülkemize aldık! Ulan madem mültecisiniz neden silah ve bıçak veya kılıç ve pala ile ülkemde resim çekip silahlı olarak bilmediğimiz bir durum mu var!? Sormayalım mı? Sorgulamayalılm mı? Neden???

Size Molla Bilader "Mülteci kılığında Türkiye'ye sızın! Emir bekleyin" dedi mi? Demedi mi? Açık ve net soruyorum! Neyi neden bu hücreler beklemektedir! ? İkinci bölüm geliyor sabırlı olun esenlikler dilerim.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?