USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

KITLIK SAVAŞINA HAZIRLANIN!

10-04-2022

Cuma günü akşam saatlerinde Kremlin'de olanları an be an Kremlin enformasyon kaynağım iletisi ile aktarıyorum.

Verişçev Özel Kalem Müdürü olarak Putin'in birazdan yapacağı toplantı öncesi salonu kontrol ediyor son eksikleri tespit etmeye çalışıyordu. Yardımcısına işaret etti. Putin'in oturacağı noktaya elindeki dosyasını ve yanlarında olan çantayı bırakmasını söyledi. Sonra işlem tamamlanınca hep beraber toplantı salonunu terk ettiler. Yaklaşık bir saat sonra Putin ve A takımı komple salonda toplantıya başlamışlardı. Ukrayna sahasında olanlar son anlık gelişmeler istihbarat raporları derken, bu iş biter şeklinde Putin masaya sağ eli ile vurdu. Önündeki dosyayı açarak, yanındaki çantayı açtı ve onlarca dökümanı masanın üzerine çıkardı koydu.

Yardımcısı ve yaveri Povitslov cebinden çıkardığı kalemi Putin'e uzattı. Salonda sessizlik hakimdi. Putin kısa bir öksürük sonrası sesini ayarlayarak, "Beyler!" dedi. "Artık 3.'ncü hamlemize geldik. Tüm gıda ürünlerini ihraç etmekden bir süreliğine vazgeçiyoruz! Hitler aşıkları bakalım şimdi ne yapacaklar!? Çin'den gelen tedarik zincirini hem kara hem deniz hem de tren lojistik demiryollarını kapatıyoruz. Dışarıya kuş uçurtulmayacak, bir tek yumurta dahi çıkmayacak. Evet bazı dostalarımızda malesef zorda kalacaklar ama bu evreye geçmek zorundayız !" dedi.

İşte bam teli burası. Dost ülkelerden biri biziz! Yüce büyük ulu Türkiye Cumhuriyeti. Buradan halkımızı uyandırıyorum. Bi rşey üretmiyoruz! Tarlalarımız ipotekli çiftçilerimiz borç içinde. Harap ve bitikler. Yetmez! İşin bir farklı penceresi var. Suriye'de harıl harıl hem Esad rejimince hem de kuzey Suriye sahasında tarlalar ekilip biçiliyor. Buraya dikkat! Putin AB'yi ve ABD ile İngiltere'yi cezalandırır iken, cezasını yine müthiş pahalılık ile bizler çekeceğiz!

Yetmez aslında Putin, Suriye lideri Esad ile CB Erdoğan'ı barıştırmayı da düşünüyor! Çünkü Suriye'de Esad topraklarını ekip biçiyor kıtlık ve açlık yok! Şimdi size soru; Biz de 1 çuval toz şeker ne kadar ? Suriye'de savaş vardı değil mi!? Orada 1 çuval toz şeker 12 TL efendim. Başka sözüm yoktur ! Esenlikler dilerim sevgili okurlarım...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?