USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

İSTiHBARAT DÜNYASINA BAKIŞ (7) İSRAİL GİZLİ SERVİSLERİ

16-01-2023

"Biz İsrail Oğulların dan olan her çocuğumuz Büyük İsrail için birer asker ve devlet babanın şefkati ile özel yetiştirilen ve eğitimleri öğretimleri için asla taviz verilmeden en özel yetiştirilen Evlatlarımızdır" Ariel ŞARON.

İsrail Askeri isthbrtı "AMAN" "AGAF -HA MODİN" "SHABACK" Tüm dünya da engüçlü ve kuvvetli İsrail Askeri isthbrt birimleridir. Askeri anlaşmalar ve ortak hareket edilen her devlette irtibat subayları bulunmaktadır. Anlık gelişmelere göre hareket eden birimler topluluğudur. Mısır-İsrail savaşı olduğu zaman en etkili vurucu güç unsuru olmuştur. En tehlikeli vurucu ve imha edici gücü ise Kidon'dur!...

Kidon suikast timleri dünyanın her yerine dağılmış kimlikleri asla bilinmeyen uyuyan hücrelerdir... Son elli yılda ülkemiz de gerçekleşen bir çok aydınımızın suikastle öldürülmesin de katledilmelerinde ki sis perdesi ise tüm yolları ile Kidon örgütüne çıkmaktadır. Radikal dinci terör örgütü Işid, İsrail gizli servisince kurulmuş kökü Afganistan'a kadar uzanmış bir durumdur.

En yakın zamanda savaş verdikleri ve büyük bir ajan ve casus olaylarının yaşandığı Türkiye ve İran ile Suriye sahasın da İsrail gizli servislerinin ve İran gizli servisi Savama'nın mutlak zıtlaşması ve savaşması malum gerçeklerdir. Her tarafı ise doğrudan yöneten ve yönlendiren İngiliz İstahbrt birimi BSC yani British Security Coordination'dur.

İsrail Büyükelçilikleri ise haber alam müdürlüklerini kendi bünyelerinde korumakta ve yürütmektedir. Halen aktif ve faaldirler... Geçmişte Türkiye'de seçimler de şaibeli durumları bilinmektedir! Esenlikler dilerim sevgili okurlarım.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?