USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

İSTİHBARAT DÜNYASI NEDEN SUSKUN

11-01-2022

Son üç yılımızı çalan, Covid plandemisine neden suskunuz!??? İşin İçinde Bill Gates Dünya halklarının yüzü ne baka baka "Ben paraya doydum bu saatten sonra benim işim Tanrıcılık oynamaktır!" dedi mi demedi mi!?

Elon Musk "Benim işim Uzay! Uzay benden sorulur! Çin hariç benim onayım olmadan uzayda varlık gösteremez demedimi!??? Zukenberg "Ben yapay zekadan sorumluyum.işim Covit'i yaymak sonra yapay zeka ile onu yok etmek tir" dedi mi deme di mi!...???

Aslında o kadar çok karmaşa ve kaos hakim ki ülkemizde ve dünyamız da... Ancak iki aileye bakıyoruz onlar iyiden iyi ye arka plana çekildiler Birinci aile Rotchildsler ve diğer aile ise, Rocerfellerlar... Dünya isthbrt ağı bunların hegamonyasında gelişip şekilleniyor. Elon Musk "Dünya nüfusu yeter siz dedi.! Bill Gates "Çok fazla nüfus var devlet ler üstü sistemle bize bşad adenler ile nüfus azaltmasına gideceğiz" dedi. Şimdi buraya dikkat! Omicron varyantı hemen bunun akabinde çıktı ortaya...

İstihbarat faaliyetleri ulusal devletler için vazgeçilmezdir! Sahada olan bitenden sanık olmaz! Bir isthbrt mensubu ancak olayların şahidi olur! Gözlemcisi ve tanığı olur. Değişen Dünyaya ayak uydurmak zorundayız. Din eksenli isthbrt olamaz! Neden çocuklarımıza dayatma yapıyoruz!???... Okul öncesi din konusunda gerçeklik ve algısı nedir!??? Din karın doyurmaz!.. Ancak dinci popülist üst kaymak tabaka dinden beslenebilir! Önemli geçim kaynağıdır! Ama küresel iklim krizi adı altında. Açlık ve kıtlık zamanlarına ilerleyen dünyaya hiç bir fayda sağlamaz!

Visible Technologies sistemlerde aşıların çaresizliği ve aslında gen sıvısı ve aşı adını alabilmesi için üzerinden 10 yılın geçmesi gerektiği Tıp otoritelerince yazılıp çizilmedi mi???

İstihbarat servisleri neden suskunlar!????

Buradan ne anlıyoruz demek ki "covit19 bir takip sistemi! Onun için hes kodu PCR aşı testi vs kontrol altında tutulmak isteniyor Demek ki neymiş sistemin işletişini sadece devletler üstü yapılanmaya hizmet eden isthbrt kurumları değil. Haber isthbrt mensupları da takip edebiliyor muş...

Öyle ise şimdi can alıcı soru şu "Neden ve ne için covit 19 sebebi ile yüzlerce binler ce insan öldü!??? Bu sorunun cevabı pandemik değildir! Yalnış cevap olur!

Esenlikler dilerim sevgili halkım...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?