USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

İÇLERİ BOŞ RUHLAR ATÖLYESİ

27-01-2022

Sanat çatlak beyinlerin ve ruhların işidir! Hayat aslında kaos ve Pentimento yapabileceğin bir hayat yaşam tarzındır!.. Peki ya; Siyaset ???? İş oraya geldi mi duraksın aga!.. Siyaset sözcüklerin içindeki yalanların etkileşim sanatıdır!.. Bunu ben değil zamanında Adnan Menderes söylemiş!.. Acaba hangi hal ve ruhiye de söyledi bu sözü orası büyük bir sır!..

Aşırı gizlilik hayat pratiğinde daima aşılır! Ancak şu var ki, bu da imaj yargılanmasına sebep olur. Hayat hep etnosantrik yaklaşır insana biz farkında olmayız...

Tek merkezli düşünme ve uygunsuz benzetmeler gerçek hayat aktörlerini hep ezme ve ötekileştimeya bırakır!.. Analitik düşünce de aşk ararız sevmek sevilmek ençok da ateşlice sevişebilme hayali ve durumu... ERKEK BEYİN LOBU bunu ister arzular... KADIN ise sadece gerçekçiliğin ve gerçeğin peşindedir!...Siyasette Aşk olur mu olur!...Ve"" içi boş ruhlar atölyesi olarak olur! "Neden. mi ?.. Aşk gözleri kör etmekle kalmaz absürt bir neo kütleer bir bombaya dönüşür zamanla mantık ayrıldığı için! Ruhlar insandan insana karışır gerçek renk doğar aşk olur!.. Siyasete aşk ile bağlanmak olursa onun adı Hitlerin dediği gibi "Sistemi değiştirecek siyasi stajyer darbeci" olur!

Düşünemez sorgulayamaz karar veremez olursun! Sana her ülkede ayrı ayrı isimler bulurlar!.. En çok da dalga geçilen cinsinden özellikle aslında Mitoloji herşeyi çözen geçmişin mi geleceğe yoksa, geleceğin mi şu an içerisine geleceğine çözüm arayan bir ağ ve bilim sinsilesidir!

Mitolo ji ne der!???? Adem ve Havva'dan önce insan vardı Göbekli Tepe'de yaşadı! Der!.. Evet !..

Adem ve Havva!... Ne biliyoruz belki sıralaması. Havva ve Adem'dir!??? Olamaz mı???? Şu an içinde yaşadığımız dünyanın kaoslarını çözemiyorken, geçmişin anahtarı mitoloji bize ne sır ve güçler veriyor neler anlatıyor nerden bilebiliriz!??

Salt bir güç olmak için hayatta "Karışık değil ama karma olmak önemlidir" Dinci, ahlaki durumdan yoksun çalınana soyulana göz yuman İşi gücü Allaha şirk koşanlardan ve dini siyasete alet ederek, argüman olarak kullananlardan uzak durun çünkü radikalleşen insana ve insanlık tarihine karşı çıkanlardır onlar!

Esenlikler dilerim sevgili okurlarım...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?