USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

GAZETECİ OLMAK ATEŞTEN GÖMLEKTİR!

09-01-2022

Muhalif isen, Cumhuriyetin kazanımlarının farkında olmak ve anlatmak suç değildir! Atatürk'ün İzindeyim. Hiç bir gazeteci arakadaşım sosyal medya ya düşen "" öğrencilerin kalem ile delici alet ile Atatürk posterine hınç intikam ve ihanet "" ile saldırmasına parçalamasına söz edemedi!

Ne oldu Gardırop Atatürkçüleri!??? Ne oldu Atatürk milliyetçileri!....???? Bu kadar acımasızlık duygusuzluk vicdansızlık nedir!!!? Atatürk bu vatanı kurtardı, sana insan olma hakkını yurttaş olma hakkını çağdaş yollarından hayatı pahasına verdi diyemi suçlu!?? Seçme seçilme hakkını verdi diye mi. Suçlu!?? Bu nedir!? Bu nasıl kin ve öfkedir!?? Bu genç beyinleri kim zehirliyor böyle!...

Türk genine siyaseten arap ve yahudi milliyetçi politikalar uygulayıp enjekte edersen özünü kaybetmiş, kimsesizleşmiş beyin ve ruh kimyası bozulmuş insanımsı köleler ortaya çıkar! Yeter yahu ,yeter! Gerçekten yeter!....

Atatürk ve silah arkadaşları Yunan, Fransız, İngiliz vs... Tüm emperyalistlerin elinden seni kurtar dı! Bu vatanı bize bahşetti! Ananı köy evlerinde ağılda tecavüzden kurtardı!... Sen ! Sen ol diye! Anana nine ne tecavüz edilse idi ki kurtuluş mücadele sinde münferit olaylar fazlası ile vardır! Örneğin Kahramanmaraş'ta, Zahide anayı kim hatırlar!??? Beş fransız askeri onu sorgulama diye ağılda tecavüz etti! O zahide anayı kim hatırlar??? Kuvvayi milliyeci idi. Sütçü İmam'a durumu anlattı o tecavüz eden fransız askerleri halkın oranla çekiçle kerpeten ile bıçak ile sopa ve taş ile kalkışması ve isyan etmesi ile ele geçirildi, orada infaz edildi!..

Dönelim Manisa'ya Yunan kaçarken, Hacer anaya tecavüze kalkıştı hem de bilindik Saruhanlı da ! O ne yaptı orak ile yunanlı askerlerin üçünü öldürdü ve aldığı mermi yarası ile oracığa yığıldı!...şehit düştü! ...Eyyy Türk kendine gel! Vatan elden gidiyor!... Sen bitiyorsun! Şimdi Suriyeli eli silahlı ne idüğü belirsiz kalkışma yapacak emperyalist piçlere zemin hazırlanıyor!... Yarın birgün sokaklarda kadınımıza kızımıza saldıracakları ki yaptılar ! Çok emniyet kaydı var! Uyan Türk! Uyan! Son sözümdür! "" Bütün cemaat ve oluşumları emperyalist karakollardır! Siyaseten kalkışma ile hareket edeceklerdir Türk evladı Ata'sının izinden giderek dur ! diyecek vatanına sahip çıkacaktır! "" Gazi mareşal Fevzi Çakmak! ...!

Esenlikler dilerim sevgili ulusum!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?