USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

CORONA AŞILARI VE MUHALİFLER

13-01-2022

Resmen şunu söyleyebilirim. Tüm tıp camiası bu sözüme onay verecektir. Üzerinden 10 yıl geçmeyen her enjekte sıvı lar ki burada corona virüsü ne faydası olduğu iddia edilen aşılamalardan söz ediyorum. 10 yıl süre dolmadığı için, maalesef aşılama demek yanlıştır! Lakin asıl mevzumuz bu değil, asıl mevzuu muhalif olanlara yapılmak istetenenler!...

Aşı karşıtları nasıl takip edilip sicil bozukluğu yiyor! Onu U 47 olarak inceleme yapalım. Alanımız malum ağır! Meşakatli! Ve zor süreçler yaşatan bir haber alanıdır!.. Dünyada geçerli takip şu şekilde oluyor. Gönderilen ve alınan e-posta webmail, internet sayfaları, MSN, İcq, mesajları gerçek zamanda birleştirilir ve anahtar kelime filtresinden geçirilir.

Şifreli /imzalı olan her e-posta mesajları ve şifreli ek dosyalar (attachment) tespit edilir. E -posta, MSN icq için gönderilen tüm ek dosyalar aleyhinize delil sunmak için, (doc,xls,PPT,pps,PDF,PS,rtf,,gzip ) üzerinden anahtar arama kelimesi üzerinden genel motor taraması yapılır! E posta ve dosya transferleri çözünür hale getirilir! Tüm bunlar en fazla 15 dk içinde olur. Sıra, IP takibine gelir. (kişi, referans olarak alınarak internet üzerinden yaptığı tüm haberleşmesi kesintisiz takip edilir) Uydu veri analiz çok önemlidir! Uydu muhalifi belirler ! DVB üzerinden, (Digital video Dağıtımı) hizmeti ile sağlanan, DWP IP router cihazı devreye girer çünkü bunun yazılımı geliştirilmiştir! Dahası şöyle ki, dünya devletleri iç ve dış güvenlik sistemleri bu metodundan faydalanarak kişi ve kişileri takibe alır! İzlenir incelenir ve alanı ne ilgilendiriyor ise güvenlik sistemindeki radara düşersiniz! Yıkıcı bölücü terörizm içeren duygu ve düşünceler bunları yazıp hazırlayanlar suç işleyenlerdir! Suçlular böyle yakalanır.

Dip not: Terörizm konusunda ve Narko terör konusunda gerçek manada Türk emniyet teşkliatı özverili ve gayretli çalışır! Interpol'ün en çok güvendiği alanında uzman isimler hep Türk emniyet mensuplarıdır!

Esenlikler dilerim sevgili okurlarım...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?