USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

CIAFGAN DOSYASI 2

27-03-2022

Suriye'de kurulan ve AKP nezaretinde emir, sevk idaresinde tüm Ciasal dinci radikal örgütlenmelerin hepsi Afganistan El-Kaide örgütünden doğmuştur. Yani aslında hepsi eski Afgan Talibanıdır.

Rus istihbaratı ve askeri istihbaratı GRU birimi raporları çok vahimdir. Esad af çıkardı, Suriye'nin Türkiye 'e bulunan ve kimi vatandaşlık alan uyuyan radikal dinci unsurlar, seçim zamanı Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi kaybetmesin diye şimdi uyuyan hücrelerdir. CIA hepsini örgütlemiş hepsinin bir görevi, hepsinin bir sorumluluk sahası ve yapacakları edecekleri bellidir.

Bunu ben söylemiyorum Bop ve Bip raporlarını incelediğimizde, zamanında muhalif olan ve Suriye'yi kurtarmak için ordu olarak Suriye'ye inen ve Esad'ı koruyan kollayan Rus FSB ve SRV raporlarından BM tutanaklarından ve söylemlerinden öğreniyoruz...

Şimdi en büyük dinci örgütlenme HTŞ terör örgütü, onların tüm elektrik ve su ile altyapıları bedava... Evleri hep AKP hükümeti tarafından biz Türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının ödediği vergiler ile sağlanmıştır. Amaç neydi Suriye'de barışı sağlayacaktık... Oraya asker gönderdik Suriye'ye girdik haklıydık ve geç kalmıştık evet doğrudur. Ancak barışın çıkma ve ortaya konulan istek ile arzularının kurumsallığını sağlayamadık.

Bunun en büyük nedeni eski Dışişleri Bakanı ve Başbakan olan şimdiler de bir siyasi partinin başında olan şahıstır. Ama şimdi kendisne bunu sorsanız kabul etmemekte ve inkar etmektedir. Ahmet Davutoğlu'ndan bahsediyorum. İşte şimdi onun yapmış olduğu hataların ceremesini koskoca Türkiye Cumhuriyeti çekiyor. Suriye'ye yönelik meşru sınırlarımızı koruyamadık! Sınırın laçkalığı ve statüko bozukluğu bize Ukrayna'da Kırım Ata toprağını Rusya'ya kaptırmamıza neden olmuştur.

Şimdi geçmiş geçmişte kaldı. Önümüzde olacaklara bakalım. Suriyeliler "Hatay ve İstanbul'u hedeflerine koydular. İzmir'i hedeflerine koydular. Münferit süreçlerde zaman zaman ülkemizde diklenmelerini izliyor ve görüyoruz. Bir çok gencimiz bu ihanet içinde olacak olan kalkışmalara sebep olacak, Afgan ve Suriyeli uyuyan hücrelerin asıl amaçlarının ne olduğunu zaten açıkça ortaya koyuyor. Onlara işte o süreç içinde HTŞ ve Ahraru Şam ile Işid uyuyan hücreleri destek verecek. Saat saat isim isim konum konum hepsi yeri ve yurtları hem Türk istihbaratı ve gerekse de Rus istihbaratınca bilinmektedir.

Buradan tekrar soruyorum. Geçen gün twitter hesabındada sormuştum. "CIA kayıtlı kaç Afgan ve Suriyeli uyuyan hücresi vardır!????" Bunların gerçek amaçları nedir!?? Hangi makam ve konum bunlara rahat ülkemiz de dolaşsınlar diye kimlik vermiştir??? Gulbettin Hikmetyar'ın emir sevk ve komutasında bugünkü Taliban ikinci lideri Molla Bilader'in destek ve lojistiğinde kaç askeri tabur sivil olarak ülkemize giriş yapmışlardır!???

CIAFGAN 3 makalemi bekleyiniz, dosya çünkü çok kritik! Esenlikler dilerim değerli dostlarım...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?