USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

CENDERE 2

29-01-2022

2002 ve sene 2022 AKP iktidarını yaşıyoruz! Anayasa sabit onu değiştirmeye korkuyorlar! İlk 4 madde halen geçerli. Ayrıca bu bizim ümit ve umut ışığımız ! Esecek ve esmek de olan rüzgar çok önemli analiz ister! Kapalı kapılar ardın da HDP ile İmralı da teröristbaşı ile masaya oturmadan ayakta da olsa konuşmak görüşmek vatana yapılacak en büyük kazıktır!

'Dış Güçler' dediler herşeyi ona bağladılar! Doğrudur!/lakin Devletler üstü yapılanma tekrar ediyorum, Elon Musk, Bill Gates ve Zukerberg'ün başını çektiği dış güçlerdir. Ben mi bunlarla masaya oturdum?

Ben mi kapalı kapılar ardında gizli görüşmeler yaptım? Ben mi bunlara imkan olanak tanıdım!??

Elbette hayır! Tek Dünya devletini tanımıyorum! Açık ve net beyan ediyorum! Ben yüce aziz ülkemizin tek kurucusu, bize ümmet değil vatan bırakmış ve bize millet olduğumuzu gösteren Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatük 'ün çizdiği yol haritasından sizlere sesleniyorum!??

"20 senedir bu ülkeye bu vatana döşedikleri her taş malesef, bu aziz vatanın metre karesine uymamıştır! Uymayacak da! Silkin ve kendine gel vatan! Büyük işler var önümüzde engeller ve barajlar var! Geleceği okumak önemlidir! Cendereden kurtulacaksın, kurtulmak zorundayız! Onun çözümü basit! Tüm muhalif partiler bir tek çatı altında birleşmeli birleşmek zorunda!

Buna her partinin tabanı muhalif ise karşı çıkmamalı üstüne ateşlemelidir! Lider kadrolarını... Aşılamayacak, engel yoktur!

Bir yandan Fetö ile mücadele ediyorum diyeceksiniz, öte yandan kriptolar halen içinizde yaşarken ve barınır iken, Fetö'ye vatan hainine methiyeler düzenlere tekrar görev vereceksiniz! Oldu canım! Gözlerim doldu!..

Bu vatan ki, öz evlatları cepheden cepheye koşarken, Çanakkale'de, Sakarya'da, Dumlupınar'da ve hattı müdafaa değil sathı müdafaa da olan her yerde düşmana Yunan'a biat edenlerin torunları ile kapıştığımızı unutmayın! Lakin şimdi her zamankinden daha güçlüler! Kuvvay-i Milliye biziz! Onlar da kuvvay-i inzibatiyedir!

Korku yok! Ölümden öte köyde yoktur! Size demem odur ki ! "Zaman şimdi zaman! Ya istiklal ! Ya ölüm! Bir gider! Bindoğarız!

Esenlikler dilerim sevgili okuyucularım...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?