USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Vatan Partisi'nden CHP'ye nezaket ziyareti

Vatan Partisi Gzaiantep İl Başkanı M.Lütfi Günnur Ünverdi ve beraberindeki heyet CHP Gaziantep İl Örgütünü ziyaret etti.

Vatan Partisi'nden CHP'ye nezaket ziyareti
13-03-2020 13:16
Google News

 

Vatan Partisi Gzaiantep İl Başkanı M.Lütfi Günnur Ünverdi ve beraberinde  İlçe Başkanlarının ve Yönetim Kurulu üyelerinin bulunduğu bir heyet CHP Gaziantep İl Örgütünü ziyaret etti. İl Başkanlığına yeni seçilen Zeki Sucu ve İl Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederek başarılar diledi.

Vatan Partisi İl Başkanı Ünverdi, Zeki Sucu’ya içinde Vatan Partisi Merkez Yürütme Kurulu’nun 24 Şubat 2020 tarihli “Uyarıyoruz Tuzak var” başlıklı kararının ve “İdllip’te Devlet Aklı galip geliyor.” başlıklı basın açıklaması metninin bulunduğu bir dosya sundu.

İki heyet  güncel  konular üzerinde fikir alışverişinde bulundular. Özellikle Korona virüs salgını konusunda alınması gerekli tedbirler ve sosyal medya üzerinden yayılan yalan haberlerle mücadele edilmesi gerktiği konusunda görüş birliği oluştu.

Yerel sorunların da konuşulduğu görüşme karşılıklı iyi niyet ve tebriklerin sunumuyla bitti. Ziyaret sonrası iki heyet birlikte fotoğraf çektirdiler..

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü