USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Vatan Partisi adayları Gazianteplilerle buluşuyor

Yerel seçimlere sayılı günler kala Vatan Partisi adayları Gazianteplilerle buluşmalarına devam ediyor.

Vatan Partisi adayları Gazianteplilerle buluşuyor
25-03-2019 15:31
Google News

Yerel seçimlere sayılı günler kala Vatan Partisi adayları Gazianteplilerle buluşmalarına devam ediyor. Esnaf ziyaretlerinde Pazar yerlerinde ve akşamları ev toplantılarında vatandaşlarla buluşan adaylar vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinledikten sonra kendi belediyecilik anlayışlarını anlatıyorlar.

Vatan Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sinan Büyükhatipoğlu, Şahinbey Belediye Başkan Adayı Fahrinüsa Güney Yel ve Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Seyyale Ergün esnaf ziyareti sonrası ev toplantısında bir araya geldiler, eve sığmayan kalabalık bina bahçesinde toplantıya devam etti.

Şahinbey İlçesine bağlı Kavaklık mahallesinde yurttaşlarla gerçekleşen buluşmada Vatan Partisi Şahinbey Belediye Başkan Adayı Fahrinüsa Güney Yel yaptığı konuşmada gün içinde katıldığı nikah töreninde Şahinbey Kültür Merkezi binasında bir tane bile Atatürk resminin bulunmamasına dikkat çekerek Atatürk’e karşı tavır alanların, belediye binalarından yok etmeye çalışanların Fetö’nün de başka cemaatlerin de tuzağına çok rahat düşebileceğini anlattı. Böyle kişilere belediye emanet edilemeyeceğini ifade eden Yel Atatürkçü, halkçı bir belediye için kendilerinin desteklenmesi gerektiğini anlattı.

Vatan Partisi Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Seyyale Ergün de toplantıda konuşarak kadınların kültürel ve siyasal hayatta önder ve yaratıcı roller üslenmesini sağlayacak bir bakış açısıyla çalışacaklarını ifade ederek kadınları özgürleştirebilmek için mahallelerde kreş ve gündüz bakımevleri açacaklarını anlattı. Ergün, çocukların uyuşturucuya karşı korunması için mahallelerde spor salonları, sanat ve kültür merkezleri açacaklarını anlatarak müzik koroları, halk dansları toplulukları kuracaklarını ve gençlerle, çocuklarla tiyatro çalışmaları örgütleyeceklerini ifade etti.

Daha sonra söz alan Vatan Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sinan Büyükhatipoğlu Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin Türkiye’nin en borçlu belediyelerinden biri olduğuna dikkat çekerek belediyeciliğin bir kamu hizmeti olduğunu, şirketlerle yönetilemeyeceğini ve belediyenin kendi imkanları yapabileceği bütün işleri belediye imkanlarıyla yapacaklarını anlattı.

Borç altındaki büyükşehir belediyesinin bütçesiyle büyük projeler yapacaklarını söyleyenlerin adeta uzayda yaşadığını söyleyen Büyükhatipoğlu Türkiye’nin ekonomik krizin içinde olduğunu, Gaziantep’in de bu krizi en çok hisseden illerin başında geldiğini ifade etti. Bu durumu görmezden gelerek uçuk projelerle halkın kandırılmaya çalışıldığının altını çizen Büyükhatipoğlu sandık başında 31 Marttan sonrasının düşünülerek oy verilmesi gerektiğini ve Türkiye’yi, belediyeleri borç batağına sokanlara, hala siz borç bulamıyorsunuz ben bulurum diyenlere oy vermeyin çağrısı yaptı.

Vatan Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sinan Büyükhatipoğlu Vatan Partisinin Hızır olduğunu söyleyerek şöyle devam etti: “Bu seçimde vereceğiniz oylarla 31 Marttan sonra yaşanacak olan ekonomik ortamın çözümüne oy vermiş olacaksınız. Lami cimi yok ne Fetö ne PKK hiçbir yerde barınamayacak, Gaziantep’in hem büyükşehir belediyesinde hem de ilçelerde Atatürkçü adayları var desteklerinizi istiyoruz.”

Editör: Turgut Bozgeyik

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü