USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sedat Peker, 9. videoyu yayımladı...

Hakkında organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle soruşturma açılan Sedat Peker, YouTube kanalından 9. videoyu yayımladı.

Sedat Peker, 9. videoyu yayımladı...
06-06-2021 07:45
Google News

Hakkında organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle soruşturma açılan Sedat Peker, YouTube kanalından 9. videoyu yayımladı.

Peker videoyu, 'Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil, direndikçe büyürüz.' başlığıyla paylaştı.

 !#**v1067&pl=true**#! 

Peker, videoda "Söylediklerimden bir tanesi yanlış çıksın elimi keseceğim." ifadelerini kullandı. 

Son videosunda mekanı değiştirdiği görülen Peker, "Ya ben diyorum bulunduğum yeri nasıl buluyorlar. Meğer İnternette bu görseli alıp yükleyince buluyorlarmış. O yüzden arka fonu değiştirdim." dedi. 

Peker’in açıklamaları şöyle:

“Bugün hem güleceğiz hem de güldüreceğiz. Hem güleceğiz, hem düşüneceğiz. Geleneğimiz olduğu üzere bugün yine yoklamayla başlamak istiyorum, konuk oyuncularımız var. Akit Medya Grubu, makara yapmayacağım onlarla. Beraber ekmek yedik, sofra kurduk. Ama söylecek kelamlarım var onlara. Yine konuk oyunculardan düşkün Abdülkadir’i bugün kısa dakikalarda aramıza alacağız. Süslü Sülü, aslan Sülü, kaplan Sülü senin ahiretlik olduk. Bugün en büyük işim seninle. Pamukören bugün en büyük işim seninle

Çakma solcular orada mısınız? Çakma gazeteciler, çakma yorumcular, televizyona çıkan dümenciler, paketi nasıl indiriyorsunuz onu anlatacağım. Sahtekârsınız lan siz. Ulan adam değilsiniz, büyük sahtekârsınız. Çakma yorumcular, analistler. Doğu Dayı, Doğu Amca eyvallah, tamam.

Bu Süleyman yine çok saygısızlık yaptığı için müsaade ederseniz onun tek ayak cezasını bitirmeyeceğim. Arkadaşlarımız bana hep, ‘Neden 40 yaş altındaki insanlara sesleniyorsun? Bizim işimiz bitmedi, biz de genciz, biz de bu ülke için iyi şeyler düşünüp yapmak istiyoruz” diyor. Siz misafirsiniz, ben de misafirim. Ama vallahi tüm anlattıklarım 40 yaş altı için.

Biz televole denen bir zehri içmiş insanlarız. Ömrümüzün 15-20 senesi televole denen şeyle geçti. İnsanlar ona çıkmak için para veriyorlardı. Akıl sağlığı yerinde olan bir insanın bırak dinlemeyi, ben de dinledim, bizden bir şey olmaz. Bizden olsa olsa çöp olur. Vallahi diyorum masanıza oturtmayın, şaka yapmıyorum. Biz sadece aklınızı karıştırırız. Biz değil mi o televoleleri her gün olsun diye 4-5 saat TV başında onları izledik.”

“Bir örnek vereyim Can Ataklı mesela. Adamın tarzı var, şekli var. Tanışmıyoruz ama. O da etkilenmiş ya, o da o kuşaktan o da seyredenlerden televoleyi. Bir haber yazmış, ‘Sedat Peker’in yurt dışına neden kaçtığını açıklıyorum’ diye. Meşhur olmak isteyen popçular böyle takipçi kasmaları gibi. Koskoca adamsın Can Abi, o yaptığın haber nedir, öyle rezalet mi olur? Olmaz. O yüzden diyorum, bizim hepimizi kaldırıp çöpe atacaksın, bizden bir şey olmaz.

Bizim sizinle bir sözlü akdimiz var. Bu sözlü akdimizi ete kemiğe büründürmenin zamanı geldi. Artık zaman geçti, birbirimizi tanıdık. Bu işten büyük kârlı olan sizsiniz, ben küçük kârlıyım. Ama benim de kârım var. Benim kârım ne, kişisel gelişimde aslan avlamak diye bir şey vardır. Hayatında büyük başarı yakaladığında, geçmişte yaptığın ufak tefek hatalar bir anda unutulur, gündem dışı olur.

Cezaevi filan onlar komik şey, ben onlarla ilgilenmiyorum. İnsanların algısındakini söylüyorum. Hak etmediğim şeyleri yüklediler bana. Bu hikâyeyi başarıyla neticelendirirsek ben, aslan avımı tamamlamış oluyorum. Yani bu nasıl okula gidiyorsun, öğretmenin sana ‘Senden hiçbir şey olmaz’ diyor. Büyüyorsun bir başarı yakalıyorsun, öğretmenin, ‘O kadar akıllı, başarılı bir çocuktun ki’ diyor. Annen baban bile seni farklı anlatmaya başlar. Bu işte benim kârım bu. Diyeceksiniz ki benim kârım ne? Anlatacağım.”

“Sizin kârınız; ben size ülkede nasıl para çalınıyor, belediyelerdeki rüşvet sistemi, alt dernekler var, anlatınca kafayı yiyeceksiniz. Böyle profesyonel hırsızlık mı olur diye. Devlet ihalelerinde de taşeron sistemi. Ben bu ve bunun gibi hikayeleri size anlatacağım, siz bir nesil sonra zaten iktidar size geçecek. Bütün hırsızlıklarını yasal, gayrimeşru her şeyi anlatacağım. Bu kadar adam neden engellemiyor diyeceksiniz, ya engellemek istemiyorlar ki kardeşim.

Belediyeler nasıl soyuluyor ben size anlatayım mı? Bak engellemesi de çok basit. Ama hepsini bugün anlatmayacağım. Bugün belediyeleri anlatacağım, taşeron hırsızlığını anlatacağım. Hepsini parça parça anlatacağım.

Bir belediye başkanına rüşvet vermeye gittiğinde adam huylanıyor, senden parayı almıyor. Ya kelek yaparsa, ya kayıt yapıyorsa diye. Diyor ki bizim bir derneğimiz var, alt kuruluşa oraya şu kadar yardım yap diyorsun. Sen gidiyorsun oraya parayı yatırıyorsun, işte hayır işi için bu dernek diyor sana. Hiç kusura bakmayın belediyeciler söz verdik doğru konuşacağız.

Sen gidiyorsun paraya yatırıyorsun. Hani Sülü’nün Ankara’da akrabası var ya onun yaptığı işlerin bu belediye aksanı. O dev olmuş. Benim anlattığım belediyelerdeki sistem. Şimdi sen oraya parayı yatırdın ya, belediye başkanına gitmedi diyeceksin para. O ne yapıyor? 100 bin liralık bir iş var, en güvendiği arkadaşına diyor ki 1 milyonluk fatura kes diyor. İstediği insana verme gibi bir saçma bir şey var onu da siz kaldıracaksınız. En iyi teklif verenin ihaleyi alması lazım. Sonra o 1 milyon liralık işi alıyor ama 100 bin liraya yapıyor. Ona 100 bin lirayı veriyor, 100 bin de vergi vs çıkarsa. 800 bin lirayı kılçıksız alıyor cebe indiriyor.

Valla Sülü seni iğnenin deliğinden geçireceğim. Bugün senin son günün. Yüce divanda yargılanacaksın. Delillerin de ben de, seni bitireceğim. Sülü bekle beni.

Vatan sevgisinden ödün vermem. Bana ajan dediniz. Beni bu dünyada delirtecek i2 şey vardı ikisini de söylediniz. Onların da kafası karışık tam planladığım gibi. Allah belanızı verdi artık ahiretlik olduk.  Beni öldürmeden kurtulamazsınız.

Akit TV’de ki eski dostlarımız bizi ajan yapmışlar, Aydınlık’la aynı manşeti çıkmışlar. Deli bunlar. Sonra düşüdndüm bunlar şimdi büyük bir operasyona girecekler. Büyük bir saldırıyla karşı karşıyayız. Bir tarafta Amerika, bir tarafta cıa.. İyi bir komutan en kötü şartlarından da kar etmesini bilendir. Şimdi bu durumu da kendi lehlerine çevirmek için kriz masası kurdular ama bilmiyorlar karşılarında ben varım. Şimdi o verdikleri baş harflerle birlikte sorguda itirafçı oldular.. Lan aptalsınız ya

Ulan Sülü Cumhurbaşkanı olmaya kalktın bir de, beni satmasaydın olurdun.

Akit TV’nin yazı işleri müdür var Murat Alan iyi bir adam. Sadecce bir şey diyeceğim. Kardeşim sen saldırıya uğradığında hastaneye ilk gelen ben değil miydim. En sevdiğim silahım 45’lik Coltumu snaa verip, seni çocuğunun yanında dövdüler. Bir baba çocuğunun yanında dayak yememeli bir daha gelirlerse hepsini vur sana cezaevinde ben bakacağım demedim mi kardeş. Yav kardeşim bir göz göze bakyık o kadar muhabbet ettik seninle sen yazı ileri müdürü oldun. Ben senin çocuğun için bu duruşu sergilerken sen benim çocuğuma yapılan. Ulan bu olayı ben mi buraya getirdim. Göreceksiniz suç örgütünü. Sen hariç Murat senin kalbinin temiz olduğunu biliyorum ama diyebilirdin bu adam herşeyi yapar da ajanlı ne. Bu nasıl bir ayıp ya.

Beni öldürseniz de kurtulamayacaksınız. Bu haberi yapıyorsunuz elinizde bir tane kayıt var mı benim ajanlık yaptığıma dair. Şu kadar ajan sayıyorsunuz koruyor dite bir tanesinin resmini yayınlasanıza. Ya şevki hocam ya. Atatürk’le ilgili düşüncelerin hariç çocukluğumdan beri seni dinledim. Cezaevinde yatarken çoluğumun çocuğumun rızkını dersaneler yapıyorsun diye yurt dışından çocuklar getirecen onlar kuran bülbülü olacak diye çoluğumun çocuğumun parasını yolladım. Diyemedin mi bundan ajan olmaz her şeyi yapar ajan olmaz diye.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü