USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Philips Hue Aydınlatma

Philips Hue günlük hayata akıllı aydınlatma teknolojisi getirerek oldukça fazla kolaylıklar sunar.

Philips Hue Aydınlatma
03-05-2021 13:00
Google News

 

Philips Hue günlük hayata akıllı aydınlatma teknolojisi getirerek oldukça fazla kolaylıklar sunar. Philips Hue, akıllı bir aydınlatma sistemi olmasının yanı sıra ışıkları otomatikleştirerek kişilerin kendine has durumlar yaşamasını sağlar. 

Philips HueBluetooth ya da Hue Bridge kullanılarak keyifli anların yaşanmasına olanak sağlar.

Philips Hue Kolaylıkları

Philips Hue teknolojisi ile bilgisayar, televizyon ya da PlayStation gibi aygıtları uyumlu hale getirebilir. Cihazların arkasına, yan taraflarına ya da mekânın bütününe konan 16 milyon renk düzeneği olan bu aydınlatma sistemlerinden ekranla uyumlu olan bir renk cümbüşü meydana gelir. 

Philips Hue, 4 tane HDMI girişi ve 1tane HDMI çıkışına sahiptir. Bu girişlere sistemde yer alan izlemek istediğiniz (oyun ya da sinema ve bunun gibi) aygıtlar bağlanır. HDMI çıkışı ise televizyona bağlanır. Bu sayede ekrana gelen görüntüler ilk başta bu aygıta gelerek lambaların uyumlu şekilde çalışmasını sağlar. Böylelikle herhangi bir teknolojik cihaza gerek olmadan ortamı sinema salonuna çevirebilir.

Philips Hue Uygulaması Nasıl Çalışır? 

Philips Hue, uygulamalarında yer alan bir düğmeye basarak ışıkların basit şekilde ve pratik olarak kontrolü sağlanır. Satın alınan lambayı elektrikle birleştirip çalışır duruma getirdikten sonra elektronik cihaza indirip kurulumu sağlanır. 

Bluetooth özelliği ile lambaya bağlanır ve milyonlarca renkten tercih edileni seçilebilir. Işığı yerinizden kalkmadan açıp kapatmak veya renkte değişiklik yapmak gibi pek çok özelliği uygulama ile kolayca yapabilirsiniz. https://www.desibela.com/philips-huesitesinden ürüne kolay şekilde sahip olabilirsiniz. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü